icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kristinka95
15. jan 2016

@hateria dakujem pekne dufam aj ja ze sa pridam k tym ci sa in podarilo na prvy krat.
Hej na priechodnosti som bola aj ja 🙂 ... tak drzim palce aby aj van vyslo na prvy krat ... a boli sme tehu ,:D

lululka22
15. jan 2016

Nieco nove dievcata??? Kto caka na ms ako ja??? Som 34den cyklu a stale nic 😀

kikuska12396
15. jan 2016

@lululka22 Ja tiež čakám dnes som 35DC 😀 sem tam ma pichne v ľavom/pravom vaječníku ale inak nič 😀

lululka22
16. jan 2016

@kikuska12396 aj mna ale len obcas.. A kedy budes robyt tehotensky test??? Ja asi v pondelok skusim

elliottka
16. jan 2016

Pridavam sa k vam. My sme sa zacali snazit na Vianoce. Teraz mam akurat plodny tyzden, tak sme sa zase snazili a uz len cakat ako nase snazenie dopadne. Drzim aj vam ostatnym palce.

kikuska12396
16. jan 2016

@lululka22 ja asi ešte počkám tak 2týždne či mi ms nepríde.. lebo min.mesiac som mala vyvolávačku tak uvidíme 😀 dúfam že konečne si nájdeš // 😉

lululka22
16. jan 2016

@kikuska12396 aha az take to mas rozhadzane no tak drzim aj tebe palce a ja neviem priznaky ziadne tak uvidime. Kde sa ms zastavila alebo ci konecne sla na 9mesiacov na dovolenku 😀 😀 😀

papulka91
17. jan 2016

Ahojte 😊 my sa snazime od augusta a stale nic :/ nesnazime sa nato mysliet 🙂 proste kedy pride vtedy pride (ako dufam ze co najskor) 😊😁 a tak mi vcera vecer ostalo divne strasne ma zacali palit bradavky to som este v zivote nezazila 😯 a zacala ma palit strasne zaha dnes som 23 dc a na 33 dc by som mals dostat ..mno uvidime bolo mi zle na vracanie grgala som aj stale grgam skoro celu noc som nespala max.3 hod. Nechapem zeby som mohla byt uz vtom? Chcem si ist kupit test ale neviem ci by este ukazalo aj keby som tehu 😊

papulka91
17. jan 2016

Plus mi bolo strasne zle na vracanie a aj rano som myslela ze ked sa otocim tak to vyjde zomna :/

lululka22
17. jan 2016

@papulka91 kolky den po ovuke si??? Moznou uz naozaj cakas babo alebo to mas len daco crevne ale hadam nie. Drzim palce nech sa tesis z dvoch // a posli potom foto tehu testiku ked ms nedorazi.

papulka91
17. jan 2016

Ovulaciu by som mala mat tak cca 15 dc. V decembri som bola u dr. Na kontrolu a ta mi povedala ze v zajtra by mala nastat ovulacia teda 15 dc

tigrislu
17. jan 2016

Pridavam sa k vam, zacali sme sa snazit od noveho roka, po plodnom uz mame a uz len cakame ci ms pride alebo nie.. Drzim vam vsetkym palce 😆

kikulka25
18. jan 2016

ja som dostala na 49. DC MS, viete si predstavit to sklamanie, ked aj na teste bola slabulinka 2. ciarka 😖 ....co uz, cakam, kedy konecne milostiva skonci a zacneme odznova 🙂

zlatarybka29
18. jan 2016

Baby pridavam sa k vam :D my sa snazime od novebra no snazime ako snazime neako sme si povedali ze ked sa postasti tak budeme mat :D aaa zatial nic... dufam ze je to tym ze som bola v strese zmena prace plus hladame novy barak a okolie nam tiez dalo dost zabrat nakolko niesu nadseni ze mam chlapa z jamajky a rozhodnutie mat baby s nim nenni zrovna nieco z coho by moje okolie vyskakovalo dva metre od stastia :D ale tak ja dufam ze coskoro uz budem mat pod srdcom moju malu mliecnu cokoladu 😉

its1mishell
18. jan 2016

@zlatarybka29 "malu mliecnu cokoladu" - boze, to je roztomileee 🙂 😊😊 drzim palce pri snazeni 🙂

zlatarybka29
18. jan 2016

@its1mishell :D :D :D to ja tak volam draheho lebo on neni cierny cierny... ma aj pehy skor vyzera ako mix tak ho volam milk chocolatte :D :D:D

matulikm
Autor odpoveď zmazal
kikuska12396
21. jan 2016

@lululka22 ahoj 🙂 no čo ako si dopadla? ms prišla alebo si tehu?

lululka22
21. jan 2016

@kikuska12396 ahoj v pondelok ci kedy som robila a nic... A ms stale nic. Pondelok asi skusim znovu a priznaky tiez stale nic.. 😉 som daka divna

kikuska12396
21. jan 2016

@lululka22 a koľký si dc?

lululka22
22. jan 2016

@kikuska12396 tak dnes som 41DC a teplota uz bola 36.7 tak asi uz mrcha zas prichadza... Uvidime cez vykend a v dalsom cykle chcem ovu testy skusit.

elliottka
22. jan 2016

tak ja cakam, ze sa kamosky omeskaju a oni miesto meskania pridu o 5dni skor 😠 (jedine, ze by si to este rozmysleli, ale vypada to, ze sa spustaju) ☹ ...nechapem

lululka22
22. jan 2016

@elliottka mne tak v decembry prisli o tyzden skor a odvtedy stale nic... Dlho sa snazite?? Neboj aj mi sa dockame.. 😉 👍

kikuska12396
22. jan 2016

@lululka22 ja som dnes 42DC a ms zase nikde 😀 tak ja stále čakám

elliottka
22. jan 2016

@lululka22 dakujem. My sme sa este len zacali snazit od Vianoc, takze kratucko. Je mi jasne, ze na prvykrat sa zadari len obcas, ale clovek vzdy tak nejako dufa, ze prave on bude ten stastny, vsak to poznas...aj ja drzim palce, nech sa zadari. 😉

lululka22
23. jan 2016

@kikuska12396 tak ja somms dostale. ☹ ☹ :'( brucho boli jak kona. Nevadi ideme dalej a idem skusit uz ovul.testy teraz tak uvidime. A ak sa nezadari potom davam pauzu Lebo nechcem decembrove babo 😉 😉

kikuska12396
24. jan 2016

@lululka22 to ma mzrí že ms prišla ☹ prečo nechceš decembrové bábo? Ja by som skorej brala decembrové ako letné 😀

matilda72
24. jan 2016

@lululka22 tiež ma to mrzí, že to nevyšlo ☹ a tiež by zaujímalo, prečo nechceš decembrové bábo??? ja by som bola šťastná bol by to krásny darček 🙂 🙂 ja som už aj tak uvažovala, že ked sa zadarí na prvý krát v marci tak bude drobček pod stromček 🙂 🙂 no ale vieme ako to tu chodí málo komu to vyjde na prvý krát ale verím, že to leta to vyjde 😀 😀 i ked je to teraz ako na šľak trafenie. záväzok, že od nového roka zdravá strava, cvičenie, pohyb a už som tretí týžden chorá, nikde nemôžem chodiť z behaním mám utrum 😀 najprv angína a teraz zápal hrtana no fasa ale chvalabohu ani som neschudla ani nepribrala 😀 😀 😀 tak hlavu hore, hlavne že ste zdravý a neboj na budúce mesiac to určite vyjde

lululka22
24. jan 2016

Nechcem byt cez sviatky v nemocnici tak preto radcej skor alebo potom ak sa teraz nepodari tak az dalsim rokom porodit. Ved uvidime ci sa konecne zadari aj mne. Budem verit. Aj ked v to verim uz pol roka 😀 ale psychika robi vela takze nemyslet moc na to a ono babo si ma isto najde.
@kikuska12396
@matilda72 buduci tyzden som chcela oslavovat narodeninky z pozit.testom tak nevadi budem oslavovat z ms 😀 😀 😀 a potom skusim ovu testy a uvidime. Ty ides skusat etse len prvy krat ked pises ze ked sa v marci zadari??? Drzim palce teda. A neviem ked teraz menis vsetko, strava, pohyb a tak- tak ci si telo nerozhadzes ale drzim palce. 😉 😉

matilda72
24. jan 2016

@lululka22 nie nie my sme už tehu boli, len to neskončilo dobre. pôrod v 21 tt ale dr. nám povedal, že máme počkať tri mesiace a akurát 11. feb budú tri mesiace lenže vtedy mám nejako dostať ms takže to vychádza na marec 😀 no ved asi to tak vyzerá. 😀 no ja som pred prvým tehu aj športovala, dokonca som chodila aj na banskobystrický štafetový pol maraton, nie je to síce nejaké pretrhanie sa ale tých 6 km zabehnem bez problémov, chodila som aj vyše roka na aerobik, ale ked som bola tehu tak som aj veľa pribrala a nešportovala som a bolo som celý čas na PN tak preto som sa rozhodla, že sa k tomu vrátim, rada by som schudnúť tak 4 kg, a trošku sa sebe venovať začala som chodiť na jogu a ten beh. no len to akosi nevydalo 😀 😀 ale tak sa snažím trošku zdravišie lebo svokra drží mačingovú deteox. diatu tak sa občas priživím ale aj mi to celkom pomohlo lebo moja obvodná mi robila testy a povedala, že taký úžastný hemoglobin nevidela 😀 😀 😀 aj aj skúšam ovu testy tak uvidíme. držím aj ja palce 😀 😀