Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 tak tento mesiac sa nato už vykašlem 🙄 čudovala by som sa keby to prešlo a nebolo z toho nič 😠 a vieš že už som si to aj v kutiku duše myslela 😒
@azzura veľmi rada by som tak urobila ale ked telu nerozkážeš 😠
@vardzikova vážne ak zatiaĺ nekrvácaš, pokiaľ by si len špinila, je šanca, že si tehu. tak kým sa ozaj mrcha nadobro nerozbehne, mysli ešte pozitívne.
@vardzikova 😖
@azzura no vidiš to 😠 ešte som nezačala ani špiniť ale do večera času dosť 😔
@nikinka1111 😢
@nikinka1111 presne tak, nikinka1111 ma pravdu, nepanikar dopredu
@azzura neboj, nemysli na to, nativa mala 7 dňovú luteálku a ďalší cyklus to bolo ok, ale mala by si papať semiačka ak si ešte nezačala
@vardzikova keď je len pobolievanie ešte neni nič stratené, ja zvyknem keď už cítim pobolievanie a myslím že už už krvácam a predsa nie tak mám taký biely výtok ale keď pretrem medzi prstami je taký vodový a to už viem že prichádza
@vardzikova mas pravdu, este je do vecere dlhy cas, ale ta bolest moze aj nieco ine znaciť a nie len to ze dojde mrcha
@purina12345 ak z toho nic nebude, tak zacnem pit tie vase semiacka
@azzura dakujem mojka 🙂 si zlatučka 😉
@nikinka1111 tak ja ešte moja ani nešpinim ...budem trpezlivo čakať ... 😠
@azzura nie piť, papať, dve polievkové namočiť na dve hodinky do 1dcl vody a všetučko spapať a vypiť
@purina12345 tak zatiaľ len pobolievanie... 😖
@vardzikova clovek v takychto pripadoch zisti aky je bezmocny. Kebyze viem tak ju osobne nakopem do jej cerveneho zadku 😉 . viem ako sa citis, ja to mavam kazdy mesiac ☹
@azzura a čo napriklad? 😲
@vardzikova ja som si v piatok myslela že už strácam moju fazuľku, tak ma bruško bolelo, do rána to prešlo. ale nič, len veľa bieleho výtoku
@purina12345 ok budem aplikovat v dalsom cykle, ci to možem začat kedykolvek?
@vardzikova pobolievanie môže znamenať aj niečo iné ako mrcha
@azzura oni nie su len na hlien ale na progesteron a možno aj preto sa jej tak ľahko upravila lutealka
@vardzikova depky, ked dostanem mrchu, lebo mne posledne 2 mesiace meskava a potom len spinim hnede a mam to dokopy 3 dni
@purina12345 aha, takze možem aj od dnes ich jest
@azzura jasné že môžeš, však sú také zdravé
@azzura presne tak moja , presne tak nam neostava nič len čakať , stale od toho očakavame veľa a ked pride to sklamanie tak je to niečo hrozne ... 😖
@nikinka1111 jooj tak to si sa musela moja veľmi bať čo? ale chvala bohu ste obaja zdravučky a to je hlavne 😉
@purina12345 tak si pojdem kupit, ale ze je to fuj ako som vas tu citala 😀
@vardzikova ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@azzura no presne takto to mam v poslednom čase aj ja , niekedy som mala mrchu aj 5-6 dni ale take silne že som nestihala vymieňať a teraz? 3 dni a to už aj so špinenim 😖 nechapem tomu vôbec
@vardzikova ani ja nechapem ani moj doktor, sa ho to furt pytam a nema odpoved. Keby aspon tam sprosta mrcha mala taky priebeh ako inokedy, tak az tak nesaliem
Babky ale to je veľmi zvlaštna bolesť, take niečo v podstate ani nepoznam, mne ked ide mrcha tak ma boli v podbrušku t.j. moje vajička a aj ako by som to povedala akoby sa mi rozťahovali kosti v panve alebo čo ale teraz je len bolesť v podbrušku ... čo to je do čerta čo to je ?

@vardzikova mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kebyze sme niekde blizko seba, tak by sme dali babinec a opili sa 🙂