Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura nebude to tym že mame nieak menej vitaminov, alebo sme viac v strese alebo ja neviem? 😖
@nikinka1111 neboj určite nepišem či sa mi to rozbehlo alebo čo 😒
@vardzikova neuhniezuje sa ti predsa len vajíčko??? nejak neskoro, ale kto vie
@vardzikova boh vie co je s nami. Lebo babam co spinia hned na zaciatku a este aj na hnedo sa pripisuje ze su tehu. Netusim ???
Hmm, to je cudne ze mas ine bolesti nez na co si zvyknuta, vyčkaj a uvidis co z toho bude, nieco sa z toho musi vykľuť
@nikinka1111 a čo ja viem .... 😖 , moje telo sa akosi zblaznilo 🙄
@azzura mojka to si napisala dobre 🙂 niečo sa z toho musi vykľuť teraz su už len dve možnosti buď alebo 😔 😉
@vardzikova tak len čakatˇ čo z toho bude
@vardzikova 😒 tak nejak
@azzura myslím že je to tak pol na pol, mne osobne chutia, najprv vypijem z mištičky vodu a potom si pomaly papám a hryzkám semiačka 😝
@purina12345 🙂 vsak ked to skusim, tak napisem svoje dojmy
@vardzikova presne ako píšu kočky, držím silno palce aby to nebola mrchaňa
@vardzikova ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Baby a je to tu .. vecko preukazalo nepostradateľný dôkaz - krvička se vbloudila .. 😠 Ale už som to predychala , takže už je mi dobre 😀
@vardzikova ako to? ja som teraz došla z práce a čítam, že asi mrcha a zrazu je tu? nijeeeeee ☹ ☹ ☹
ja mám bolesť v podbrušku takú silnú, že si myslím už už dôjde 😠 😠 😠 takže zachvíľku ťa budem dobiehať
@vardzikova 😠 😢
ahojte babenky...tak my sme vcera pricestovali na Slovensko a dnes prisla mrcha...svinucha jedna. Myslela som si ze som ju nechala v Kanade a ona svina prisla aj tak....nuz co, zaciname dalsie kolo 😠
Mame tu nejake nove tehulky? uz som vas par dni necitala...idem sa snazit vas docitat, ale vidim ze ste tu toho popisali neurekom 😀
a este mam pre vas otazocku...co by ste mi poradili si kupit kym som na Slovensku....pisete tu o vselijakych kvapkach...vie mi niekto povedat ake by som mala kupit a na co presne su?
ahojte baby, ja dnes vobec nestiham.. 😠
@vardzikova : tiez ma to mrzi, ale dufam,ze na buduce to vyjde.. 🙂
@jorgie : ja som minuly cyklus brala FEMI kvapky od J. Valovica, ale tento som ich vynechala..obsahuju č byliky,okrem ineho aj alchemilku, teraz som ich vystriedala za alchemilkovy cajik..minuly cyklus ma totiz neskutocne boleli prsia,az som si myslela,ze som tehu..
@babatenko : drzim palceky 🙂
@vardzikova ach jaj, je mi to ľúto ☹
@jorgie ahoooj, tak vitaj na slovensku 😎 tiež by som povedala že by si mohla skúsiť tie semiačka a čím skôr teraz začneš tým lepši a zalieva sa 2 polievkové lyžice
@purina12345 ja si od teba kupim pekne pozitivny ovu test 😀
Tak my dnes ideme zdobit stromček 🙂 čas tak rýchlo letí a v robote nestíham vnímať, že Vianoce sú už tu... Ukecala som manžela, tak idem hľadať stromček do pivnice 😀
ahojte baby som tu dlho nebola Ja sa picnem sobotu na tak bolelo brusko ze som skoncila v nemocnici zo slepakom ☹
@vardzikova jeeej to je mi luto, ze mrcha dosla ☹ a vyzeralo to tak slubne. neboj nabuduce sa urcite podari 😉

@vardzikova budem ti držať palce, večer pozriem, či máš niečo nové.