icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
14. dec 2011

@kikaneu presne tak moja len veriť a hlavne snažilkovať o dušu 😀 😀

vardzikova
14. dec 2011

@jorgie ahoj moja 🙂 takže si natom rovnako mne dnes došla mrcha a vyzeralo to tak sľubne ale nevadi moja začneme buduci mesiac 😀

palculienka2011
14. dec 2011

@vardzikova moooojka, myslim na teba 🙂 uz si vymyslela taktiku na dalsi mesiac?

nikinka1111
14. dec 2011

@vardzikova mrzí ma to. čo už. ďalší mesiac je pred tebou...

bubacik5
14. dec 2011

@vardzikova neboj vyjde na buduce, ber to ako rozcvicku 😎 a viem, aj ja od toho moc necakam, ale aj stak to vzdy zamrzi 😒

gelinka75
14. dec 2011

☹ uz tu zas zacina cervena vlna, bude smutno 😖

fifitko25
14. dec 2011

@vardzikova mám pocit, že cez víkend sa k tebe pridam, cítim to ☹

palculienka2011
14. dec 2011

@fifitko25 ja tak isto, uz som v podstate zmierena, ale beztak bude slzave udolie ☹

luciok
14. dec 2011

@delideli Ja mám zvýšené protilátky a v prípade tehotentva to treba sledovať. Som adept na liečbu Euthyroxom ☹

fifitko25
14. dec 2011

@palculienka2011 ja tiež, za takmer 10 mesiacov snazenia stále nic... Nuž, Možno povianocny čas je ten správny 😉

natalinda88
14. dec 2011

@spula22 aj ja to prajem každej žene....sme predsa stvorené byť maminami 🙂 tak len pozitívne myslenie a viera nás istotne k tomu privedú 🙂

roka84
15. dec 2011

čaute baby, ja som už zúfalá z toho môjho grafu... ☹ ahaaa http://www.fertilityfriend.com/home/39860e
dnes mi tam označilo kvázy akože ovulku....no hrôza... ja som počítala, že som ju mala okolo 21.-24. DC. mám sa na toto spoliehať 100% tne??? veď to potom znamená že budem mať min. 43 dňový cyklus??? na ja som z toho na prášky 😀 😠

nikinka1111
15. dec 2011

www.fertilityfriend.com/home/3908bd dobré ráno dievčat, dnes mi je staršne zle blee 😝 😝 😝

lucecita
15. dec 2011

Dobré ránko, tak ja som dneska poklesla, ale dúfam, že to neznačí a nenaznačí zlú cestu ☹ ☹ ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ale výtok mám krémový a je ho dostatočne, nezapácha a bolesti krámové sú od rána fuč 🙂 akurát ma ráno napínalo, ale hneď to aj prešlo 😲

lucecita
15. dec 2011

@nikinka1111 z čoho, od žalúdka? aj vracáš? že by si bola tehotná? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
15. dec 2011

@palculienka2011 no jasne snažiť snažiť snažiť a ešte raz snažiť aj ked si myslim že v mojom pripade to už viac nejde ale bude musieť , prvy pokus nevyšiel ideme dalej dufam že druhy bude lepši 😀

vardzikova
15. dec 2011

@nikinka1111 presne tak ,, ved nemôžme byť v jeden mesiac všetky tehu potom by sme sa nemali z čoho vytešovať a povzbudzovať dalej 😀

nikinka1111
15. dec 2011

@lucecita normálne sa teším na tvoj test 🙂 . vyzerá to veľmi nádejne 🙂 ešte nevraciam, ale dnes mi veľa nechýbalo 😖

nikinka1111
15. dec 2011

@vardzikova bolo by veľa augustových bábatiek 🙂

vardzikova
15. dec 2011

@bubacik5 presne a riadne zamrzi , aj manželik bol z toho sklamany už počital dni kolko mi meška a čakal so mnou čo bude a ked som mu potom zavolala tak bol sklamany ale povedal že buduci mesiac sa budeme viac snažiť 😀

delideli
15. dec 2011

@luciok : ja by som proti sledovaniu v tehotenstve nebola, kedze by to znamenalo ,ze som tehotna..aj tak budem musiet chodit aj na hematologiu,lebo mam aj trombofilne mutacie..a aj ten euthyrox by som pijala,ak by pomohol..otazka je,ci by pomohol.. 😖

vardzikova
15. dec 2011

@fifitko25 joooj neboj mojka pozri ked to ma prisť tak to pride , ja som sa už z toho akosi pozbierala 😖 😀

vardzikova
15. dec 2011

@nikinka1111 a moje bude určite septembrove 🙂 😀

vardzikova
15. dec 2011

@palculienka2011 tou najvačšou meratelkou si myselela mna ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nikinka1111
15. dec 2011

@vardzikova presne tak 🙂 🙂 🙂 budem vás tu naďalej sledovať 🙂 🙂 🙂

vardzikova
15. dec 2011

@fifitko25 presne tak ako sa nemôžeš sústrediť na niečo počom tak neskutočne túžiš ☹

vardzikova
15. dec 2011

@delideli moojka nič sa neboj, ako napisala kikaneu skôr či neskôr to pride ,, nikto nevie aka dlha cesta nas za vytuženym babatkom čaka ale ved sme silne ženy a my vydržime uplne všetko , musime to vydržať mojka keby sme sa mali pri každom sklamani uplne zanevrieť na okolitý svet - tak všetko okolo nás by bolo smutné a zamračené, pozri za každým západom slnka pride východ a s tým východom prichádza aj naša nádej 🙂 lasko nič sa neboj budeme maminky uvidiš 😀 😀 😀

sandy3911
15. dec 2011

baby, čo znamená , keď som včera poobede mala na ovu teste tú testovaciu čiarku takú slabučkú. To akože mi už začínajú plodné dni? 😨

vardzikova
15. dec 2011

@nikinka1111 no tak jasne potrebujeme mať nieaku kontrolórku 😉 🙂

lucecita
15. dec 2011

@nikinka1111 ja si ho spravím asik zajtra ráno a uvidím...ale problém je v tom, že nemôžem sem napísať výsledok, pretože môj mangelko si to sem tam prečíta a má aj infošky z tadeto, keď si on neprečíta 😠 😠 😠 tak neviem neviem 😀 😀 😀 ale aj tak nemyslím v pozitívny výsledok, ako každý mesiac 😉 😉 😉