Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@jorgie ahoj moja 🙂 takže si natom rovnako mne dnes došla mrcha a vyzeralo to tak sľubne ale nevadi moja začneme buduci mesiac 😀
@vardzikova moooojka, myslim na teba 🙂 uz si vymyslela taktiku na dalsi mesiac?
@vardzikova mrzí ma to. čo už. ďalší mesiac je pred tebou...
@vardzikova neboj vyjde na buduce, ber to ako rozcvicku 😎 a viem, aj ja od toho moc necakam, ale aj stak to vzdy zamrzi 😒
☹ uz tu zas zacina cervena vlna, bude smutno 😖
@vardzikova mám pocit, že cez víkend sa k tebe pridam, cítim to ☹
@fifitko25 ja tak isto, uz som v podstate zmierena, ale beztak bude slzave udolie ☹
@palculienka2011 ja tiež, za takmer 10 mesiacov snazenia stále nic... Nuž, Možno povianocny čas je ten správny 😉
@spula22 aj ja to prajem každej žene....sme predsa stvorené byť maminami 🙂 tak len pozitívne myslenie a viera nás istotne k tomu privedú 🙂
čaute baby, ja som už zúfalá z toho môjho grafu... ☹ ahaaa http://www.fertilityfriend.com/home/39860e
dnes mi tam označilo kvázy akože ovulku....no hrôza... ja som počítala, že som ju mala okolo 21.-24. DC. mám sa na toto spoliehať 100% tne??? veď to potom znamená že budem mať min. 43 dňový cyklus??? na ja som z toho na prášky 😀 😠
www.fertilityfriend.com/home/3908bd dobré ráno dievčat, dnes mi je staršne zle blee 😝 😝 😝
Dobré ránko, tak ja som dneska poklesla, ale dúfam, že to neznačí a nenaznačí zlú cestu ☹ ☹ ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ale výtok mám krémový a je ho dostatočne, nezapácha a bolesti krámové sú od rána fuč 🙂 akurát ma ráno napínalo, ale hneď to aj prešlo 😲
@nikinka1111 z čoho, od žalúdka? aj vracáš? že by si bola tehotná? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 no jasne snažiť snažiť snažiť a ešte raz snažiť aj ked si myslim že v mojom pripade to už viac nejde ale bude musieť , prvy pokus nevyšiel ideme dalej dufam že druhy bude lepši 😀
@nikinka1111 presne tak ,, ved nemôžme byť v jeden mesiac všetky tehu potom by sme sa nemali z čoho vytešovať a povzbudzovať dalej 😀
@lucecita normálne sa teším na tvoj test 🙂 . vyzerá to veľmi nádejne 🙂 ešte nevraciam, ale dnes mi veľa nechýbalo 😖
@vardzikova bolo by veľa augustových bábatiek 🙂
@bubacik5 presne a riadne zamrzi , aj manželik bol z toho sklamany už počital dni kolko mi meška a čakal so mnou čo bude a ked som mu potom zavolala tak bol sklamany ale povedal že buduci mesiac sa budeme viac snažiť 😀
@fifitko25 joooj neboj mojka pozri ked to ma prisť tak to pride , ja som sa už z toho akosi pozbierala 😖 😀
@nikinka1111 a moje bude určite septembrove 🙂 😀
@palculienka2011 tou najvačšou meratelkou si myselela mna ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova presne tak 🙂 🙂 🙂 budem vás tu naďalej sledovať 🙂 🙂 🙂
@fifitko25 presne tak ako sa nemôžeš sústrediť na niečo počom tak neskutočne túžiš ☹
@delideli moojka nič sa neboj, ako napisala kikaneu skôr či neskôr to pride ,, nikto nevie aka dlha cesta nas za vytuženym babatkom čaka ale ved sme silne ženy a my vydržime uplne všetko , musime to vydržať mojka keby sme sa mali pri každom sklamani uplne zanevrieť na okolitý svet - tak všetko okolo nás by bolo smutné a zamračené, pozri za každým západom slnka pride východ a s tým východom prichádza aj naša nádej 🙂 lasko nič sa neboj budeme maminky uvidiš 😀 😀 😀
baby, čo znamená , keď som včera poobede mala na ovu teste tú testovaciu čiarku takú slabučkú. To akože mi už začínajú plodné dni? 😨
@nikinka1111 no tak jasne potrebujeme mať nieaku kontrolórku 😉 🙂
@nikinka1111 ja si ho spravím asik zajtra ráno a uvidím...ale problém je v tom, že nemôžem sem napísať výsledok, pretože môj mangelko si to sem tam prečíta a má aj infošky z tadeto, keď si on neprečíta 😠 😠 😠 tak neviem neviem 😀 😀 😀 ale aj tak nemyslím v pozitívny výsledok, ako každý mesiac 😉 😉 😉

@kikaneu presne tak moja len veriť a hlavne snažilkovať o dušu 😀 😀