Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 jeeeeeeeeeeeee diiiiiiiiiiiiik 😀 😀 😀 😀 nabuduce mi tak posles // teho test 😉
@fifitko25 tak náš stromček stojí v sprche a vždy sa ho zľaknem keď idem okolo 😀
@kikaneu toto som našla: meranie bazálnej teploty – denne meraná telesná teplota v pošve, konečníku alebo pod jazykom v rovnakom čase- získate krivku zloženú z cca 2 hladín – nižšia predovulačná, vyššia, s rozdielom minimálne 0,2 st.C –poovulačná. Bazálna teplota stúpa po ovulácii a na týchto zvýšených hodnotách pretrváva až do nasledujúceho menzesu. Najplodnejšie obdobie zodpovedá 1.dňu vzostupu.
cvičila som pred ovu, ale pár dní som vynechala a teraz už necvičím nech náhodou nepraskne vajko nejak inak pri tej námahe
@bubacik5 tak to by bolo super, a veľmi rada 😉 a možno si ho nájdeme spoločne 😎
@purina12345 moja, mi proste ideme všetky len po vajcách 😀 😀 😀 😀
@purina12345 jj keby to bolo take jednoduche, ze ked chces nech sa paci a mas ho 🙂 ale bohuzial, musime si to asik zasluzit 😔
mi budeme zdobiť stromček asi až 23....ale dúfam, že prehovorím manželíka a vyzdobíme ho skôr.....ja by som aj teraz cez víkend, ale jemu sa to zdá priskoro 😠
@purina12345 hm, dobre vedieť s tým najplodnejším dňom 🙂 no, to máš pravdu, radšej opatrnejšie, nech je všetko tak ako má byť 🙂 mne dnes napadlo, že aha, už som mohla aj skôr 🙂 no ale dobre padlo 🙂
a prečo máte stromček v sprche? 🙂
@kikaneu sprchovali sme aby sme zmyli prach a už je suchý, musím ho odtiaľ vytiahnúť
@purina12345 : aj my sme mali hemendex 🙂 a co cvicievas?nejak to tu neviem najst..
@delideli no toto, ďalšia s vajciami 😀 😀 😀 rozprávali sme sa o cvičení mojžišovej http://www.fertility.sk/sk_SK/riesenie-problemo...
@purina12345 my sme nas nesprchovali, bol zabaleny v krabici tak je celkom pekny 😉
@luciok : ja tiez nemam ziadne problemy,bol to viac menej nahodny nalez,na ultrazvuku mam nejake cysticky ,hormony v norme,ale slabo pozitivne autoprotilatky..lenze co sa tyka pripadnej lieby,citala som len o izohormonalnej terapii,ale neviem sa ohladom nej dopatrat jednoznacneho vyjadrenia..
@purina12345 : aha, to som skusala aj ja..ale kedze som lenivec,zatial len dvakrat..ale urobilo mi to dobre na bedrovu chrbticu,ktora ma zvykne obcas pobolievat..a po tych vajciach mi je nejak hrozne tazko..aj ked to mozno bude tym,ze som ich zajedla prazenymi mandlami a pribinacikom 🙂 🙂
nazdiiis baby, brdo, zase 10stran popisanych, no uff, ale uz som docitala....ale veru, nic moc spravy...nasa najvacsia meratelka teploty 😀 😀 mrchuje, to uz kde sme 😠 😠 😠 😠
tutok som ja, horuckujem ostosest 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e
si zoberte, 288stran zapisanych a len dve tehule...tymto tempom...mam dojem, ze reci plne usta ale skutek utek....zeeenyyyyy nabudte sa!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 : len pekne horuckuj 🙂 a posli recept na nabudenie, lebo mne po poslednej mrche a najma 2 tyzdne trvajucich brutalnych bolestiach prs,z ktorych ale nic nebolo ,padla nalada a pozitivne myslenie ani nechcem povedat kam.. 😠 ☹
@natalinda88 aj ja dufam a velmi to zelam vsetkym snazilkam,ktore si zelaju ten najkrajsi darcek na svete 😀
@delideli mna tiez brutalne bolia prsia-mam pomotane mliekovody a par dni pred mrchou ma to priiiiserne, ale absolutne katastrofalne boli tak, ze kazdy jeden krok je utrpenim. No a ako najust, tento cyklus ma prsia zacali boliet hned po ovule 😖
ALE ja sa napr. tesim, ze ak to teraz nevyjde, ovula vychadza na silvestra, tak si to uzijeme naplno, dalej sa tesim, ze sme mali ponaucenie a sex kazdy den lebo musime je na milu jarmilu a teraz ho dame max. kazdy druhy, pekne si to snazilkovanie vychutname...proste vychytame muchy a pimpneme snazilkovanie na vyssi level. 🙂 🙂
@palculienka2011 : presne to som mala aj ja,uz od ovulky a tyzden po nej sa to este zhorsilo..no uz som sa vytesovala,lebo som to takto nikdy nemala..
tiez asi zvolnime tempo a nepodjeme na to uz tak inziniersky 🙂 ale nam to vychadza tesne pred vianocami ked mame cestovat domov,tak neviem neviem..musim na to prestat mysliet ako na snazenie zakazdym,lebo to tomu asi prlis neprida..tak dufam,ze do dotiahneme do dokonalosti 🙂
@delideli presne tak...aby sme babu mohli povedat, ze bolo splodene s potesenim a nie ze mama lezala od unavy ako mrtvola a tato padal na hubu vycerpanim 😝
@lucecita no prišla akosi odrazu 😖 sama neviem kde sa tu vzala 😀 ale ako pride tak aj odide ,, čiže ja už vypočitavam plodne dni aby sme sa mohli opať snažilkovať 😀
@delideli jasne to verim aj ja 😀 musi ved si platim to pripoistenie 😀 😀
@bubacik5 tak budem sa viac snažiť aby nam to vyšlo aj manželik bol sklamany 😢

@bubacik5 tak aspoň tak virtuálne, to je najrýchlejšie ////////////////////////////////////////////// chytáááááj 😀