Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 : to aj ja..od zaciatku som sa do toho vrhla so strasne velkym zanietenim (alebo ako to mam nazvat) a nejak tie sklamania z kazdej dalsej mrchy mi na tom nadseni ubrali..najma ten posledny cyklus..a ked pocuvam od znamych pribehy ako sa im zadarilo na prvy sup, nie je to ktovie ake povzbudive..najma ked tusim,ze nie som zdravotne uplne ok..ale snazim sa neprestavat verit a dufat,urcite to nevzdame 🙂,len sa proste bojim..
@gelinka75, @azzura : mam 33..
@purina12345 nie moja neni sú trúba, to ja mám také blbé otázky až si na mňa zabudla 😀 uvidíme, necháme sa prekvapiť.
@purina12345 no, návod 😀 To by som tiež moc rada vedela, veď mi sme do toho ani nešli strmhlav, len tak, že uvidíme, a ak nie, aj tak času dosť (študujem externe 4.ročník), mužíček má teda rýchlych šprintérov, zrejme 😀 Joj, som nekonečne šťastná, ael zrazu to na mňa celé doľahlo, tá ZODPOVEDNOSŤ 😲
@babatenko Blahoželáááááááááááááám 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ďakujeme 🙂
@babatenko tak sa o seba pekne starajte a dávajte na seba pozor a už teraz sa teším na fotečku fazuľky, a nejdeš predsa skôr na gyndu? ešte pred vianocami? ja by som išla, určite 🙂
@carie32 držím moc silno palce, a kedy na to ideš?
@gelinka75 : tak budem drzat palce..🙂 ja tiez uvazujem,ze po novom roku zacnem zo zakladnymi vysetreniami a ked sa veci nepohnu spravnym smerom rovno sa tiez objedname do centra...viem sice,ze za neplodnost povazuje medicina az rocne neuspesne pokusy pri pravidelnom snazeni,ale nechcem cakat az tolko a stracat zbytocne cas..najma aj sa snazime vzdy presne v spravny cas..najvia mi ale vadi,ze na to asi dost vplyva aj psychika a s tou neviem pohnut,ako velmi by som chcela..nemyslim,ze by som sa nevedela pozitivne naladit,len neviem prestat strasne chciet..
@gelinka75 : mne teraz nalada tak hrozne kolise.. 😖 minuly vikend ,ked dosla mrcha totalne naprd.. ☹ potom som sa pomlay rozkyvala..sem si chodim pre povzbudenie 🙂 ale som citliva najma na reci ako sa kdekomu na prvy sup podarilo bez snazenia- vcera s tym prisiel kamarat a mala som dost,slzy na krajicku..nie ze by som im nepriala,len to vo mne prebudi strach,ze nieco nie je v poriadku so mnou..aj ked si stale vravim,ze statisticky trva zdravej zene pol roka kym otehotnie..niekedy su pocity a strach silnejsie nez statistika.. 😖
a co ta konkretne tak nakoplo,nech si to tiez precitam?🙂
@purina12345 ďakujem si zlatá 🙂 tak počítam okolo šiestej, dúfam že už budem doma... večer Ti napíšem 😉

@babatenko a teraz si prosíme návod 😎 dúfam že to neni tajný recept?