Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@aknedz jéééééj, gratulujem. teším sa s tebou, takže už sme 4 😀 . no len tak ďalej dievčatá nech sme všetky tehu a premenujeme tému 🙂 🙂 🙂
@aknedz mala si rovnaký test ako ja a momamo. tie ukazujú asi len tehu 😀 😀 😀
@nikinka1111
@aknedz
ale baby musite kazdy den nam tu roznasat virusiky 😀 😀 😀 😀 a hlavne tym, ktore by mohli byt adeptky v ten tyzden 😉
@aknedz jéééééj, tak toto je supéééééééééééér, dva pozitívne testy za jeden deň 😀
moc gratulujem a hrozne sa s tebou teší
tak ja dnes mám slabšiu čiaročku ako včera ale silnejšiu ako prvé dni a cítim vaječník tak asi sa vydalo vajko na cestu necestu tak sa chystáme s mm keď sa vráti z práce ešte to poistiť, držte palce babenky
@azzura
@nikinka1111
@gelinka75
Dakujem dievčatá veľmi som sa potešila🙂 nechcela som ho robiť al v noci z pondelka na utorok sa mi spravil pod nosom herpes - maa som osuchany od nadchy, tak som rano nevahala s testom aby som vedela...volala som na gyndu ale sestricka ma upokojila, ze je to v poho..no aj trosku znepokojila, ze na poradnu mam ist az 28meho lebo ze ma nechce strasit ale este mozem aj MS dostat ☹ 😠
@purina12345 budeme na Vas mysliet 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@azzura a myslíš že je to v poho lebo už nemám ani egg a ani vodový je taký hustejší a včera večer som mala ešte moc nízku teplotu 36,54 tak sme vynechali nech sa nabijú
@nikinka1111 no, dnes som si spravila naobed tu znacku ale len taky pruzkovy-papierikovy a prisla mi ta ciarka slabsia ako na tom prvom 😠 ale tamten som robila hned rano z ranneho mocu a tento az naobed, ked som prisla od doktora, tak to moze byt tym...hadam
@aknedz ani mne mrcha nemeškala a už som bola u dokiho. skús si zajtra urobiť ďalší test, ak čiarka silnie, mrchu pravdepodobne nedostaneš 🙂 ja som ich urobila 6 😀 😀 😀
@purina12345 budeme drzat aj palce na nohách!!! 🙂
ahojte Dakujem za dusevnu podporu uz mi je trosku lepsie Ale chrbat ma este stale podolieva s toho lezania mam pocit ze ma tam mlatili
@aknedz hladina hormónu sa zdvojnásobuje každý druhý deň, ale v rannom moči je hladina väčšia ako v obednom, takže v pohode. hlavne že // sú. a tuším momamo robila to isté že tieto prúžkové neboli až také pekné 🙂
@aknedz ďakujeem 🙂 neboj nič, taká čiarka sa ti neurobí len tak z ničoho, určite si tehulienka a mrcha už má pauzu, tak vložky môžeš odložiť k veciam na leto 😎
@azzura ach, dufam 😒 no uvidime teda , veru, mohla si to odpustit ale tak realita je realita asi chcela aby som aj s tym ratala, lebo som podla tych ich vypoctov podla poslednej MS na zaciatku 6tyzdna ale podla ovulacie na zaciatku tretieho....zostala som radsej doma lebo mam herpes pod nosom po tej nadche co som mala a vcera som bola v praci a necitila som sa absolutne dobre, tak mi obvodak dal PN a mam lezat...
aknedz: a máš aj nejaké príznaky???
@aknedz fakt, rôzne testy, rôzne čiarky. teraz oddychuj a mysli pozitívne. ja som si robila len jeden druh testu aby som videla ako to silnie
@nikinka1111 asi poviem manželovi, nech mi kupi taky isty, ked pojde z prace, lebo v lekarni kde som bola taky nemali...ale tak lezkam a oddychujem lebo som pisala kdesi par stranok dozadu, ze momentalne bohuzial robim v krcme aj ked som ucitelka a vcera som to tam tych 13 hodin ledva vydrzala 😠 z toho nahuleneho tam mi bolo zle a aj ked som predtym fajcila, neskutocne mi to vadilo teraz
@aknedz a ty máš nejaký recept ako ste snažilkovali?

@aknedz : to je tehu test?