Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova dakujem a verim ze tu dlho nebudem....ze sa presuniem k tehulkam 🙂 a ty si natom ako? mas uz nejakeho drobca?
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@purina12345 tak tak nech ostane zabudnuta 😀 ale moc si od toho neslubujem, kedze sme sa tolko nesnazili, a nevedeli sme kedy bola presne ovulka a ci vobec bola... 😒 pomalicky sa nato pripravujem. na buduci tyzden ju uz ocakavam, myslim si, ze mi zrovna na vianoce dojde
@vardzikova tak tak este je malicka a treba sa o nu co najlepsie starat 🙂 Uz teraz sa neviem dockat 12-teho ked ju uvidim ...ty ako ...???
@ddankaa2 jaaaaa? 😀 😀 ja začinam druhy cyklus lebo prvy pokus nevyšiel , momentalne mam mrchu tak čakam kedy odide aby sme sa mohli snažilkovať
@momamo moc sa s tebou teším z drobuliatka a fotečka nebude?
@momamo mojka tak to s tou starostlivosťou maš pravdu, ja by som sa bala že mi môže vypadnuť 😀 ale to asi nejde čo ? už ked je raz tam tak sa drží zubami nohami 😀 😀 , ja sa mam dobre mrcha sa paradne rozbehla tak čakam kedy odide konečne lebo už je akosi dlho ( dva dni ) 😀 😀 😀
@vardzikova dlhoooo? to mávaš koľko dní mrchaňu?
@purina12345 fotecka az 12-teho januara, zatial bolo vidiet len taku malilinku bodku🙂
@vardzikova 2 dni??? Ha mna trapila 6 dni😀 joj a kedy asi bude ovu ...??? Tak teda bude novorecne babo coo???
@momamo tak už sa teraz teším 😎
@purina12345 ja som si prvý urobila hneď ako mi prišli, to bolo 24.11. a bol tam len dúšik... najviac výrazný bol 29.11. a vtedy som mala aj egg hlien 😉 ... bola som z toho zmätená ako aj z tej mojej teploty, pretože mi skoro 2 týždne vkuse ukazoval pozitivny, iba jeden den bol biely ako sneh.... myslela som si, že the end, no a keď som sa zo zvedavosti testla o deň opäť tam bol.... a ten som si aj odfotila.... bola som taka zmagorená z toho, že keď ma videl môj mm, myslela som, že mi vyhodí všetky testy.... bola som paff a videl na mne, že ma to ubíja, keď na to intenzívne myslím, on nemá moc rád, keď ši všetko škatuľkujem a potrebujem mať všetko nalinajkované.... chce aby sme nechali tomu voľný priebeh.... len pre mňa je to niekedy na zbáznenie 😒
@momamo presne tak, idú sviatky tak ti to ubehne pri pečení koláčov a trávení času s rodinkou 😵
@roka84 niekde som čítala že sa bežne objavuje tento hormon v cykle preto sa má brať ako pozitívny výsledok až keď je rovnaká čiarka ako testovacia, daj sem ešte raz tvoj graf nech môžem kuknúť
joooooj, dievčatá, idem ja do perím, akosi sa mi chce spať... ešte nachystám raňajky pre mm a idem si niečo prečítať do postele....akosi ma začína pobolievať bruško ☹ dúfam, že to neznačí nič červené 😝 😠 majte sa krásne, zajtra píšeme 😎
@roka84 tak v tomto prípade by som brala teplotku s rezervou lebo nevieme aká býva bežne pred ovu, tak buď v kľude a nenechaj sa zmiasť týmto označením ovu, držím palce 😉
@purina12345 ďakujem ti pekne za povzbudenie, toto isté mi dnes povedala kolegyna, kt. tieto veci má v malíčku a tiež chce otehotnieť... posledné kramy, sme mali štyri v práci naraz mrchu a 3 už krámujú a stále nič 😉
@purina12345 prosím ťa, ty si brala duphaston, tiež si mala po ňom zlé trávenie? mne je už týždeň zle, keď sa najem, cítim jedlo v tráviacom procese aj pol dňa..... zatiaľ mi zle nie je, no včera večer mi vracalo obed už hore krkom, no ustála som to 😒
ahojte zienky, straaasne dlho som sa neozvala.... mala som toho nejak vela.okrem ineho som zmenila pracu, teraz makam prvy tyzden v novej praci a stresujem .....no a len som vam chcela oznamit ze u nas sa vianocny darcek po ktorom vsetky tuzime nekona ☹ prisla mrcha vcera 😠 takze nic, urcite sa podari bud.rok.12 je oblubene cislo mojho priatela takze 2012 to isti. dufam ze v tom roku stihnem aj porodit 😉
inac gratulujem novym tehulkam a drim palce vsetkym ostatnym 🙂
@roka84 tak to je pozitívne moja, super 😵
dobrúúúúú noc, holky 😉
@roka84 moj kolega povedal, ze ked zeny spolu pracuju, nielenze chodia spolu na zachod, ale aj kramy sa im synchronizuju 😀 😀 😀
@purina12345

@ddankaa2 ty si ale vtipalka 😀 😀 😀