Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova
@purina12345
baby, mrkla som vaše svadobné fotky - boli ste kráááááááááásne nevesty 😵
ahojte, tak to dnes aký úspešný deň tu bol 🙂 blahoželám novým budúcim maminkám 🙂
ja som sa dnes mala celkom dobre na to, že som mala dlhý deň v práci, teraz si vegetíme s manželom pri telke, ja papám semiačka a on sa tvári nechutne 🙂
@kandee1201 to znamená, že máš už fazuľku?? 😉
@purina12345 joj, fajne sú, mne sa dnes vsypalo trochu viac 🙂 lebo ja to len tak od oka dávam 🙂
@fifitko25 hmmmm to by bolo 😀 nie len ze konecne bol doma cez moje plodne dni lebo sme sa minali
@kandee1201 tak dúfam, že to vyšlo..... a P.S. : vitaj medzi nami snažilkami 😉
@momamo jeeej gratulujem , uz si teraz zase taka spokojnejsia, ked si videla fazulku, ze? Mne povedala sestricka u dokiho, ze mam prist ak bude vsetko ok az 28.- 29.12 😠 tak to by som mala byt podla poslednej MS na zaciatku 8meho a podla ovu na zaciatku 5teho tyzdna....ty si v ktorom tyzdni?
@fifitko25 dakujem za privitanie .nemyslim ze by som mala ja stastie tak na prvi krat aby sa zadarilo 😒
@kandee1201 never say never !! 😉 nikdy nevieš, ako to "ten hore" zariadi 😀
ahoj. asi moja otazka nepatri do tejto temy ale neviem kde to mam napisať.Včera som bola pri svojej gynde a robila mi ultrazvuk vraj mi dozrieva folikul a cez vykend by som mala dostať MS je to vobec možne? nemal by ten folikul dozrievať pred plodnými dnami a prasknuť pred ovulkou? poradte prosim
@purina12345 migréna ustupuje, nastupuje zlé trávenie a brucha-bôľ 😖
@fifitko25 mojka aká si kráááásna, ja som užastnutá pozerala na fotečky a iba počujem ako mm volá na mňa "vnímaš ma?"
ahojte dievčatá môžem sa k vám pridať?trošku som si počítala a tak pekne sa tu podporujete 🙂 ja som tiež prvosnažilka, snažíme sa tak že sa nechránime asi rok a pol ale nejak som sa nepozorovala(hlien ,ovulka) ale od leta sa to snažím pozorovať ale zatiaľ sa nezadarilo ☹ tak dufam že sa čoskoro zadarí...dnes som 27DC a začala som špiniť zrejme do rána príde červená mávam ju pravidelne 28DC...dúfam že vás neotravujem 😀
@purina12345 u nás v jednote nemajú skoro nič 🙂 ale nie, to čo ja chcem, takmer nikdy nemajú 🙂 a naposledy som kupovala v takom súkromnom obchodíku v meste a boli hrozné, samé kamene som vypľúvala...ble 🙂
a tiež ich už teraz neprestanem jesť, chutia mi, tak čo 🙂
@purina12345 migréna ustupuje, nastupuje zlé trávenie a brucha-bôľ 😖
@fifitko25 no keby tak zariadil moje plodne dnicky na viked 😒 lebo mi vychadzaju vzdy cez tyzden ked moj nieje doma.
@purina12345 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 nie je tu červenajúci sa smajlík, vypadli mi až dve slzičky, hádam aj viac..... ďakujem za lichôtku 😉
@kikaneu tu ich majú od green čosi a ani jediný kamienok a kostrnka, to sa papá dobre 🙂
možno im došli len zásoby tak skús kuknúť keď tam budeš
@silvuska85 vitaj medzi nami, čím nás je tu viac tým viac máme podpori 😉
@purina12345 no dnes som v jednote zrovna bola a aj v carrefoure - vymietli sme so segrou parfumériu 😀 no a popri tom ovoniavaní som úplne zabudla na semiačka 😀
@purina12345 pozriem sa po nich 🙂 vďaka 🙂

ahojte zienky 😀 som tu nova prvosnazilka.zacali sme naostro od septembra ale az teraz nam vyslo snazilkovanie cez ovu kedze moj drahy chodi na tyzdnovky a a vzdy sa mina s mojimi plodnymi dnami ☹