Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 moja ,, tak ja budem radšej len ten olejček , lebo mne tie semiačka fakt nerobia dobre minule ked som si ich dala tak mi po nich bolo strašne , normalne som čakala kedy to pojde zomna von 😝 😝
@azzura presne presne babkina kuchyna je niečo neskutočne ako ona dokaže urobiť klasicku kuraciu polievku ... tak to je hotove dielo na nobelovu cenu mnam 😀
@vardzikova ja som prisla o obe babky ked som bola mala. Moji rodicia maju 75 rokov, mna mali v 40 😀
@azzura jaaaaj tak ja babku ešte mam ,,, takže ti môžem povedať že vari fantasticky , no vidiš vaši ta mali v 40-tke takže mam ešte nádej 😀
@vardzikova
@azzura baby ja mám Ešte prabanlu a tá kým vládala, Varila fantasticky 🙂 má 94 rokov
@vardzikova 😒 ale bola som 3 a neplanovana, mame vadila zavedena antikoncepcia, takze jej ju vybrali a sup bola som ja. skoda ze v tomto nie som po mame 😢
Oprava preklepu: prababku 🙂
@fifitko25 pánečku už iba 6 rokov a ma stovku tak to potom mate tuhy koreň 😀
@azzura nooooo tak to by bola aka parada keby si o zdedila po mamke,,, 😀 😀
@vardzikova 😀 žial, toto ma obišlo. Aspon že brachovci sú plodny a maju kazdy po 2 deti bez problemov
Babky moje ja dnes nič nestiham, koleginka neprišla do prace lebo ma choru dcerku takže robim aj svoju robotku ale aj jej .. jemine kto ma pride zachranííííííííť 😠 😠
@azzura mojka ale ty nemaš problem, vieš čo ti poviem moja kamoška sa snažila o babatko asi tak tri roky vôbec sa im to nedarilo tak napokon išla k veštici a ta jej pobedala že je nieak zablokovana či čo, lebo ked chodila do školy tak dieťatko nechcela logicky a teraz že sa stale sustredila nato aby neotehotnela, tak si predstav že ju nieak odblokovala či čo ani neviem ako sa to spravne hovori ale už je asi v 4 mesiaci 😀 😀 v niektorych pripadoch hra určitu rolu určite aj ta psychika ,, a ja ju mam dnes ale nie len dnes povačšine na bode mrazu pretože mam noveho kolegu v praci a z neho ma ide šľak trafiť, stale si hovorim len sa nerožčuľuj ale to sa neda...
@purina12345 moja a ked pijem tie čaje napr. gynastan po akej dobe sa mi upravy hlien , lebo niekedy ho mam kopec a niekedy ani neviem že bola ovu,,, 😖
@vardzikova jasne, urcitu rolu hra psychika, ale aj zdravotne problemy. vsak nieco bude. vcera som sa so sefkou tak pohadala, že ma az rozbolelo brucho, ked dostanem mrchu tak len koly nej.
Tak ho ignoruj 🙂
@azzura ignorovať ? jeho? to sa neda 😠 čosi , stale otravuje s hovadinami, 5x mu niečo vysvetľuješ stale to iste do okola a nakoniec pride po pol hodine a sa ta opyta že ako to ma byť? no tak nema ma šľak trafiť?a kedy maš dostať dnes? 😲
@azzura prepač zle som to napisala kedy by si mala dostať 😖 možno ani nepride až o 9 mesiacov čo? 😀
@vardzikova taku kolegynu mam aj ja, ale dnes ma dovolenku a aj moja sefka, takze v pohode nepracujem 😀 😀 😀 😀
Nie az v utorok, to bude 28 DC
@azzura zdenka je aknedz
@vardzikova joooj, tak ja toho o gynastane neviem vážne nič, pokiaľ viem ovu hlien podporujú práve semiačka
po ms nastáva sucho, potom lepkavý hustý hlien, potom začne rednúť a stáva sa krémovým, toto býva zvyčajne najdlhšie, ďalej sa mení na vodový čo je tiež plodný alebo vajíčkový, je priesvitný a naťahuje sa 5-10cm
môžeš ho mať aj 4 dni, po ovulácii sa hlien zmení na lepkavý či krémový alebo úplne vymizne a cítiš zasa sucho
@azzura no vidiš aspon vieš o čom rozpravam, ale ja mam dnes šefa, dnes je akysi nervny či čo ... 😠
@purina12345 dakujem za uvedenie ma do obrazu, že kto je zdenka 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ja mam konečne piatok ako ma byt, lebo vacsinou byva hekticky ale to robi asi sefka 😠 😠 😠 😠 😠

@delideli a teraz sa rozprava s kolegynou co prisla a ked mse tu boli tri hodiny sami tak mi skoro nic nepovedal vrrrr je mi s toho smutno ☹