Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ok, poslúchnem ťa 🙂
@nikinka1111 ďakujem, čakacia predlhá fáza, ešteže idú vianoce, ubehne mi to rýchlejšie a pri pečení uvolním myšlienky
@purina12345 pekny skok aj ste to potom vcera poistili? 😀 ja cakam ovulku dnes zajtra alebo pozajtra 😀
@nikinka1111 ano? lebo lekar obvodak mi vcera povedal, ze nemam jest moc tuky, ze aby mi nebolo zle, lebo uz mi raz bolo pred dvoma rokmi a teraz mi bolo druhýkrát v sobotu den po ovu - podla popisu bolesti hovoril, ze to mohlo byt od zlcnika a aby som jedla max. do 30% tuku aby mi zase nebolo zle....lebo ta bolest bola strasna a prichadzala v intervaloch :D ako kontrakcie sa smiala kamoska, co uz rodila
@gelinka75 áno, poistili, navarila som mu kávičku aby sa poriadne naštartovali, nechala ho odpočinúť kým dostalo účinku a šupi šup 😀 😀 a nedá sa ti zbehnúť na gyndu aby pozrel ako sa majú vajíčka?
@purina12345 a tvoj ta na slovo poslucha v tom co mu naordinujes? 😀 my ideme dnes do car, mozno ma kuknu aj na sono, som velmi zvedava co a ako, vsak potom napisem
@aknedz tuky obmedziť môžeš aj inak. žiadny jogurt nemá 30% tuku. ale tie nízkotučné sú samá chémia a to teraz nepotrebujeme. keby si vedela čo všetko sa s nízkotučnými výrobkami robí aby mali takú konzistenciu ako majú. uff. držala som dietu od mája do septembra. jedla som odtučnené výrobky namiesto normálnych aj keď som bola proti nim. schudla som 8 kg, a zatiaľ som nepribrala, ale zničila som si pleť a vlasy, a to sú len viditelné veci. a najhoršie sú na tom rastlinné stužené tuky a maslá. nikto to nepotvrdil ale pravdepodobne majú karcinogénne účinky.
no caute baby, ja sa ozvem asi az navecer 😀 a piste, nech je co citat a nech su tu nove tehulky dovtedy 😉 😉
@nikinka1111 fiiiha, inak uz som davnejsie pocula, ze tie nizkotucne veci su o nicom, tak to teraz ozaj nepotrebujem...ale taky syr s 30% tuku, na ktorom nie je napisane, ze je nizkotucny (z lidlu) ten hadam mozem, ci? A este s tymi stuzenymi tukmi je to ako? Mam sa teda vyhnut Rame a podobnym rastlinnym maslam?
@gelinka75 tak to nie a ani môj psík 😀 ale kávičku som mu uvarila ako vždy keď príde z práce a ono to chodí akosi samo, kebyže na neho tlačím že hneď a zaraz tak to by sme ďaleko nezašli 😀 ale my sme už spolu 12 rokov tak sa už aj celkom dobre poznáme, tak možno preto
džím palce aby ste počuli iba samé dobré správy a hneď sa s nami podeľ, a o ktorej tam idete?
@azzura ale musiš uznať nech sa snažime ako chceme nikdy to tak nechuti,, ja robim presne podľa jej receptu ale stale to ma trošičku inu chuť ,, 😒 😀
@gelinka75 môj zasa nieje kolačovy typ takže potom to dojedam ja 😝 😀
@purina12345 jupíííí 🙂 😀 😀
@aknedz 30% nie je odtučnený. odtučnený je 10,13,16% 🙂 a ja radšej jedávam klasické maslo.
@nikinka1111 ako sa maš moja dnes? 😉
celkom dobre, fazuľka ma dnes šetrí, večer máme vianočný večierok 🙂
@vardzikova na tej stránke kde som objavila o semiačkám písali že ľanový olej neni tak dobrý ako samé semiačka ale keď ich niekto nemôže jesť je to tiež dobrá alternatíva, tak papaj olejček a určite ti aj v tejto forme pomôže
@azzura vyskúšaj tie semiačka a nenechaj si ich znechucovať, však mne aj @kikaneu veľmi chutia a tiež ti to potvrdí @nativanativa tak najprv vyskúšaj uvidíš 😉
a aký máš graf? čo robí teplotka?
@vardzikova to mas pravdu, že asi nikdy nebudeme kucharky ako nase mamy a o babkach ani nehovorim 😀
@purina12345 ok, skusim, ale najprv nesmiem zabudnut ich kupit 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 aha, tak potom ok 😉 lebo som ho mala na ranajky 😀 aj ja mam radsej klasicke maslo, viac mi chuti, to teraz som zacala jest zase rastlinne ako som zistila, ze som tehu, takze sup radsej naspät k tomu co mi viac chuti, super, potesila si 😉
moj priatel je dnes taky divny ☹
@aknedz veď teraz potrebujeme polnohodnotnú stravu, nie chémiu 🙂

@aknedz hej ziadne nizkotucne, najlepsie su polotucne vyrobky, ja som skor ubrala tuk tym, ze som prestala jest kolace 😀 no a zvys jedlo na 5x denne, metabolizmus zacne spomalovat po 4 hodinach, takze najlepsie jest kazde 3 hodky, ci 3,5, tym zarucis, ze ti to stale bude palit 😉