Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte babulky 🙂
vcera mi mala dojst mrcha, no neprisla... a dufam, ze ani nepride, mam nejake nevolnosti... ale to moze byt aj tym, ze mam nizsky tlak
@l_e_n_o_c_k_a super, tak nech ani nedofrci 😀
@l_e_n_o_c_k_a no super, dúfam že ju vietor odvial 😀 a čo výsledky? čo vám povedali?
@l_e_n_o_c_k_a : drzim palce,aby neprisla 🙂
@azzura
@purina12345 to by bol krasny darcek pod vianocny stromcek... len aby som to nezakrikla 🤐
babky, čo keď ma začalo pichať v podbrušku a začínam cítiť vaječníky? 😨 ale mrcha to ešte nemôže byť, tú mám dostať až 1.1., tak žeby prichádzala ovu?? 😨
@aknedz no kukaj tu 🙂 ani som nevedela že tu mame fanušika 😀 😀
@azzura milačik ja mam Passata 😀 😀 , a nazvyš no čo ti budem hovoriť kriza 😝
@vardzikova vsak ja viiiiim, kríza svinska, neboj aj na dolnakoch strasí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova mohli by ste niekedy prist s nejakym novym predvadzacim modelom na zraz 😉 zvyknu tak chodit z Bratislavy - jedna mila baba - Janka sa vola
@azzura 😀 😀 moja dnes maš inak dobru naladu ako čitam 😀 ale tak to ma byť predsa, aky maš plan na vikend? k nam pride male dievčatko take dvojročne už som tu myslim o nej aj raz pisala 😀 😀
@nativanativa cicuuuuš, mala som v poho graf, ale začala som klesať....nejaké tehu aj netehu príznaky mám...tak sme si mysleli, že je to tady, ale dneska klesla teplotka, ale mrchaňa ešte nedorazila, aj keď mala včera http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@aknedz mojko ale to by bolo trošku daleko 😀 😀 😀
@vardzikova No to ano 😀 ale ked bude niekedy v okoli taky zraz, tak dam vediet 😉 Zatial bol tym smerom v Martine -tam byva pravidelne ale aj to mate daleko...
@lucecita ja ´ta obdivujem že si vydržala netestovať 🙂 . ja by som to nevydržala 🙂
@vardzikova ja dnes idem z roboty k mae, nieco popečieme a potom príde drahy po mna a idem domov a tam budem pokracovať. Dnes bol moj na kolonoskopii, lebo manejake problemy a nik nevie kde je pes zakopany a vyslo to negatívne, co je dobre ale bolesti ma furt a neviem z coho. Ale zivot je o problemoch a malých radostiach.
Tak si uzi malu babulku 🙂
@lucecita milačik mrchana nemôže prisť stači že ju mam ja 😠

@azzura Tak tak, pokojnejsia budem po navsteve lekara(28meho decembra) a potom vo februari zase viac, ked budem v druhom trimestri...
Inak aj ja asi som uz parkrat citila, ked mi praskol folikul este kedysi, kdes som nebrala HAK a teraz prvy normalny cyklus po vysadeni ma brutal spichalo v pravom vajecniku a potom tyzden na to som mala uz MS, takze asi som to tiez citila 😉