icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
16. dec 2011

@kikaneu presne tak moja, čo môžeš urobiť zajtra tak si to odlož a hned maš den volna 😀 😀 😀 😀 mna zajtra čaka pečenie kolačikov 😀 😀

aknedz
16. dec 2011

@vardzikova
@vardzikova normalka 😀 ale malo na to aby si sa znepokojovala, ucili sme sa na vyske ze z fyzickeho hladiska dosahuje telo zeny vrchol pripravenosti na porod okolo 28cky...btw.to nase krstna bolo pocate, ked jeho mamina mala 24 😉

aknedz
16. dec 2011

@vardzikova ja mam 27 😀 😀 😀 aby si sama neodhalovala vek 😎

bubacik5
16. dec 2011

@vardzikova nie nie, hovori sa co mozes urobit dnes, odloz na pozajtra a mas 2 dni volno 😀 😀 😀

aknedz
16. dec 2011

@vardzikova a ozaj, dnes mi ta pani na socialke opovedala, ze zatial by to malo byt tak, ze zeny ktore nemaju este dosiahnutych tych 270 dni a zacali si to uz platit - malo by im byt umoznene si to doplatit v normalnej vyske ako doteraz.....ale tiez povedala, ze zalezi od toho, co prezident v nasledujucich dnoch podpise 😖

delideli
16. dec 2011

@gelinka75 : tak to znie dobre.a objednavala si sa tam sama,alebo ta doporucil gynekolog, resp. chceli do teba aj doporucenie,pripadne uz nejake predosle vysetrenia?

vardzikova
16. dec 2011

@aknedz no a teraz mi povedz z tvojho hľadiska na babo som ešte primlada alebo nie, lebo akniekomu poviem že chcem už babo tak pozeraju na mna že taka mlada ,,, a hovadiny inak ja som už dva roky vydata 😀 takže podľa mna by sa aj patrilo s manželikom sme sa brali z lasky ,,, vydavala som sa ked som mala 21 😀

vardzikova
16. dec 2011

@bubacik5 alebo tak moja alebo tak 😀 ale toto si zabila 😀 😀 a čo porabaš okrem toho že pišeš ? 😀

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
bubacik5
16. dec 2011

@vardzikova no tak momentalne som v nezhode so svojim partnerom 😒 a zacinam byt smutna z mojho cyklu....

vardzikova
16. dec 2011

@aknedz no a to moja znamena aj to že ja to môžem platiť aj viac ako 270 dni lebo ešte stale niesom tehu 😒

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
vardzikova
16. dec 2011

@bubacik5 ale čo sa stalo on nasral teba alebo ty jeho ? 😉

delideli
16. dec 2011

@rehotka25 : vitaj 🙂 ja uvazujem o nejakych zakladnych vysetreniach- hormonalny profil u mna a spermiogram u mm,aby sme vedeli ci je po tejto stranke vsetko ok a mohli sa pohnut dalej..neviem presne aky je zakladny vysetrovaci postup ak sa snazenie nedari,takze najprv chcem zajst za klasickou gynekologickou a nechat si poradit..preventivky mavam vzdy ok,ale to je len zaciatok..samozrejem dufam,ze medzitym sa nam zadari,ale pre istotu nechcem vsetko nechavat na neskor,aby sme potom zbytocne nestracali cas..

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
delideli
16. dec 2011

@kikaneu : no to mi nehovor,ze ty nevladzes upratovat 🙂ale mas pravdu aj zajtra je den,preto sa ja momentalne povalujem v posteli a planujem ako zajtra plna elanu vstanem a pustim sa do toho bordelu..som zvedava ako to bude v skutocnosti 🙂

aknedz
16. dec 2011

@vardzikova ja si myslim, ze zena je pripravena na dieta vtedy, ked to tak citi a je to jedno ci je to v dvadsiatke alebo v tridsiatke...ja keby mam skoncenu skolu a som vydata a mam nejake financne zabezpecenie, tak by som tiez urcite riesila dietatko uz skor...lenze to zavisi dost aj od polovicky 😀 ....tu moju kamosku dokonca gynekolog pochvalil, ze je dobre, ze sa rozhodli otehotniet uz skor, ze bude dost vitalna na prvy porod....a ja sa na to pozeram aj z toho hladiska, ze by som chcela mat v 50tke odrastene deti aby sme si mohli este s manzelom uzivat, ved este budeme v najlepsih rokoch 😉

bubacik5
16. dec 2011

@vardzikova on mna, ale ako vzdy je on ten urazeny a raneny. kvoli kravine, ako inak....je tvrdohlavy a moc hrdy

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
delideli
16. dec 2011

@rehotka25 : na tu folikulometriu by som chcela ist tiez..len budem musiet zmenit gynekologa,lebo teraz mam tu svoju dost od ruky a dochadzat sa mi tam nechce,to zrejem treba merat castejsie..tak sonudjem a hladam referencie na gynekologov v BA,ale zatial v tom mam zmatok..

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
rehotka25
Odpoveď bola odstránená
delideli
16. dec 2011

@rehotka25 : aky hormon?nieco ti planuje davat?ja som myslela,ze folikulometria sa robi len aby mi povedali kedy je ovulka a najvhodnejsi cas na snazenie..musim sa v oblasti gynekologie este dovzdelavat.. 🙂
a dakujem 🙂 aj ja tebe,nech to dobre dopadne 🙂

kitta
16. dec 2011

ahojte, idem sa k vam pridat ak mozem 🙂 tento mesiac sme sa zacali snazit, tak uvidime ako rychlo to pojde 🙂

bubacik5
16. dec 2011

baby, a na hormonalny profil a folikometriu sa robi na poziadanie? a plati sa zato?

delideli
16. dec 2011

@kitta : ahoj a vitaj..drizm palce,nech sa skoro zadari 🙂

vardzikova
16. dec 2011

@aknedz mojko ale aj tak si ešte mladučka , a čo sa ty vlastne bojiš mojko ved si maminka 😀 😀 😀 😀 to ja tu mam histerčiť

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
kitta
16. dec 2011

@delideli dakujeem 🙂 uvidime...tiez vam vsetkym drzim palce 🙂

vardzikova
16. dec 2011

@bubacik5 ja som za hormonalny profil mojko nepatila 😀