Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova
@vardzikova normalka 😀 ale malo na to aby si sa znepokojovala, ucili sme sa na vyske ze z fyzickeho hladiska dosahuje telo zeny vrchol pripravenosti na porod okolo 28cky...btw.to nase krstna bolo pocate, ked jeho mamina mala 24 😉
@vardzikova ja mam 27 😀 😀 😀 aby si sama neodhalovala vek 😎
@vardzikova nie nie, hovori sa co mozes urobit dnes, odloz na pozajtra a mas 2 dni volno 😀 😀 😀
@vardzikova a ozaj, dnes mi ta pani na socialke opovedala, ze zatial by to malo byt tak, ze zeny ktore nemaju este dosiahnutych tych 270 dni a zacali si to uz platit - malo by im byt umoznene si to doplatit v normalnej vyske ako doteraz.....ale tiez povedala, ze zalezi od toho, co prezident v nasledujucich dnoch podpise 😖
@aknedz no a teraz mi povedz z tvojho hľadiska na babo som ešte primlada alebo nie, lebo akniekomu poviem že chcem už babo tak pozeraju na mna že taka mlada ,,, a hovadiny inak ja som už dva roky vydata 😀 takže podľa mna by sa aj patrilo s manželikom sme sa brali z lasky ,,, vydavala som sa ked som mala 21 😀
@bubacik5 alebo tak moja alebo tak 😀 ale toto si zabila 😀 😀 a čo porabaš okrem toho že pišeš ? 😀
@vardzikova no tak momentalne som v nezhode so svojim partnerom 😒 a zacinam byt smutna z mojho cyklu....
@aknedz no a to moja znamena aj to že ja to môžem platiť aj viac ako 270 dni lebo ešte stale niesom tehu 😒
@bubacik5 ale čo sa stalo on nasral teba alebo ty jeho ? 😉
@rehotka25 : vitaj 🙂 ja uvazujem o nejakych zakladnych vysetreniach- hormonalny profil u mna a spermiogram u mm,aby sme vedeli ci je po tejto stranke vsetko ok a mohli sa pohnut dalej..neviem presne aky je zakladny vysetrovaci postup ak sa snazenie nedari,takze najprv chcem zajst za klasickou gynekologickou a nechat si poradit..preventivky mavam vzdy ok,ale to je len zaciatok..samozrejem dufam,ze medzitym sa nam zadari,ale pre istotu nechcem vsetko nechavat na neskor,aby sme potom zbytocne nestracali cas..
@vardzikova ja si myslim, ze zena je pripravena na dieta vtedy, ked to tak citi a je to jedno ci je to v dvadsiatke alebo v tridsiatke...ja keby mam skoncenu skolu a som vydata a mam nejake financne zabezpecenie, tak by som tiez urcite riesila dietatko uz skor...lenze to zavisi dost aj od polovicky 😀 ....tu moju kamosku dokonca gynekolog pochvalil, ze je dobre, ze sa rozhodli otehotniet uz skor, ze bude dost vitalna na prvy porod....a ja sa na to pozeram aj z toho hladiska, ze by som chcela mat v 50tke odrastene deti aby sme si mohli este s manzelom uzivat, ved este budeme v najlepsih rokoch 😉
@vardzikova on mna, ale ako vzdy je on ten urazeny a raneny. kvoli kravine, ako inak....je tvrdohlavy a moc hrdy
ahojte, idem sa k vam pridat ak mozem 🙂 tento mesiac sme sa zacali snazit, tak uvidime ako rychlo to pojde 🙂
baby, a na hormonalny profil a folikometriu sa robi na poziadanie? a plati sa zato?
@aknedz mojko ale aj tak si ešte mladučka , a čo sa ty vlastne bojiš mojko ved si maminka 😀 😀 😀 😀 to ja tu mam histerčiť
@bubacik5 ja som za hormonalny profil mojko nepatila 😀

@kikaneu presne tak moja, čo môžeš urobiť zajtra tak si to odlož a hned maš den volna 😀 😀 😀 😀 mna zajtra čaka pečenie kolačikov 😀 😀