icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
16. dec 2011

@bubacik5 : ja vobec netusim..doteraz som chodila iba na klasicke preventivky..ale dumem,ze ked poviem,ze sa snazime uz nejaku dobu a nejde to, tak by taky hormon. profil mohol byt snad aj bezplatne a folikulometria tiez..nie je to ziaden nadstandard,ale bezne vysetrenia..tak uvidime..asi to aj zavisi na gynekologovi, v BA, co spom pozerala si vela nechava aj priplacat,akurat zatial neviem,ci staci zaplatit ten rocny poplatok,alebo sa potom doplaca aj na jednotlive vysetrenia..v tomto som uplny zaciatocnik..az sa dozviem viac, dam urcite vediet..

vardzikova
16. dec 2011

@bubacik5 jooj ja to poznam sedi a tvari sa urazene a pritom on je pričinou hadky .. neskutočne ale ja ho tak necham dovtedy kym sa prvy neozve pretože viem že ja som chybu neurobila ..

delideli
16. dec 2011

@rehotka25 : aha, tak ja som so ziadnou injekciou nepocitala,ale ked treba tak vydrzim,aj ked injekcie neznasam 🙂 nevadi,uvidime,co povie ta moja 🙂

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
rehotka25
Odpoveď bola odstránená
aknedz
16. dec 2011

@vardzikova ano, ze si mozes doplatit tych 270 dni a potom je tam nejaka tusim 6mesacna ochranna lehota, take cosi splietala....ono to zatial bolo tak, ze to vlastne staci si odplatit 270 dnoi, potom mozes prestat platit a ked zistis ze si tehotna, znova zacat aby to bolo aktivne aspon 26tyzdnov pred porodom, to znamena ze ak uz mas odplatenych 270 dni a este nie si tehotna, mozes dat pauzu v plateni a potom zacat cca v 3tom mesiaci tehu

aknedz
16. dec 2011

@vardzikova kazdopadne bude najlepsie ak skocis v januari na socialku a popytas sa konkretne na seba, oni uz by mali vediet aj nove veci....ja som tam dnes pekne tu pani potrapila vsetkymi moznymi otazkami a variantami 😀

aknedz
16. dec 2011

@vardzikova ja nehystercim 🙂 ved v poho, len to ze ja som uz skor pocitovala materinske pudy akurat ze som bola na dennom studiu a priatel(terajsi manzel) este asi ani o svadbe nepremyslal, nie to este o babätku :D takze to len na tvoju otazku, ze ci si myslim, ze si mlada - ze nie 🙂 a ludia nech sa pozeraju ako chcu, zabudli, ze nase mamy nas uz v takomto veku davno mali alebo cakali :D

bubacik5
16. dec 2011

@delideli dobre dakujem 🙂 hadam, by mohli zadara robit. rozmyslam, ze na novy rok pojdem a pozistijem si to ako to je atd....

delideli
16. dec 2011

@rehotka25 : vydrzim hocico,len nech sa podari 🙂)

bubacik5
16. dec 2011

@vardzikova to mas fajn, moj za mnu nedoleze na to je prilis hrdy a vedomi si, ze aj stak to neni jeho chyba....

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
delideli
16. dec 2011

@rehotka25 : pekny vecer 🙂

vardzikova
16. dec 2011

@aknedz tak ja som si to začala platiť ešte iba prvy mesiac a čakam čo bude či to zrušim v januari alebo budem platiť dalej 😀

vardzikova
16. dec 2011

@aknedz moooja ja nehovorim že histerčiš ale hovorim že začnem histerčiť asi ja 😀 😀 😀 inak už si uvažovala nad nieakymi menami?

vardzikova
16. dec 2011

@bubacik5 ty naši chlapi niekedy by si z nas mohli brať priklad 😖

purina12345
16. dec 2011

@vardzikova @kikaneu babenky dnes som piekla medovníky a sú perfektné, výborne sa pracovalo s cestom a aj krásne sa piekli tak odporúčam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44141

kikaneu
16. dec 2011

@purina12345 paráda, narobila si mi chúťky 🙂 recept som si uložila, ale pečiem s mamou, tak budeme podľa jej receptu a ideme na to v nedeľu 🙂

kikaneu
16. dec 2011

@delideli normálne som dnes prišla o tretej domov a sadla som si o pol šiestej čo som vkuse čosi robila a potom aj tak prišla návšteva so všetečným 6ročným dievčatkom, takže by som už aj tak nič nerobila 🙂 tak zajtra makačka 🙂

kikaneu
16. dec 2011

@bubacik5 no trošku....prepáč, no už nejdem teraz dole do kuchyne, tak zajtra, sľubujem, že už ti ho pošlem

bubacik5
16. dec 2011

@kikaneu v pohodeeeee 🙂 to ja len tak 🙂

bubacik5
16. dec 2011

Baby a nemate niektora recept na indianky???

kikaneu
16. dec 2011

@bubacik5 ani neviem čo to je 🙂

gelinka75
16. dec 2011

@delideli ja som sa tam objednavala sama na odporucanie dr. dal mi nato papier, aj si ho tam pytali, neviem mozno z toho ma provizie 😀 robili nejake stery na nejake plazmy, robili sono, a idem na krv, hormonalny profil, stitna zlaza a neviem este co, a muz ide na spermiogram, potom ostatne povedia, ked budu vysledky, ale hned povedala, ze treba aj vyjcovod vysetrit ci je priechodny, mala som cerstve cyto vysledky ine nic som nemala, aj to je potrebne

katuska54
16. dec 2011

@gelinka75 pridam sa aj ja k Vam. mozem sa opytat,chodis do caru v BA?

gelinka75
16. dec 2011

@katuska54 ano do ba dnes sme boli prvy krat 🙂

katuska54
16. dec 2011

Tak drzim palce nech Vam to vsetko dobre dopadne. My uz sme boli aj na vysetreniach. Uz sa len snazime podla dr. Tak dufam,ze nam to vyslo. Mrcha este neprisla 🙂 Uz ju ani nechcem 🙂

spula22
16. dec 2011

@vardzikova ved to je to, ze ako kedy 😀...tak neviem-este pockam a uvidim, co bude 😀

bubacik5
16. dec 2011

@kikaneu taky keksik, alebo pernicek a na tom je sneh a obliaty cokoladou 🙂 u nas sa tomu hovori indianky

spula22
16. dec 2011