Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 jooj ja to poznam sedi a tvari sa urazene a pritom on je pričinou hadky .. neskutočne ale ja ho tak necham dovtedy kym sa prvy neozve pretože viem že ja som chybu neurobila ..
@vardzikova ano, ze si mozes doplatit tych 270 dni a potom je tam nejaka tusim 6mesacna ochranna lehota, take cosi splietala....ono to zatial bolo tak, ze to vlastne staci si odplatit 270 dnoi, potom mozes prestat platit a ked zistis ze si tehotna, znova zacat aby to bolo aktivne aspon 26tyzdnov pred porodom, to znamena ze ak uz mas odplatenych 270 dni a este nie si tehotna, mozes dat pauzu v plateni a potom zacat cca v 3tom mesiaci tehu
@vardzikova kazdopadne bude najlepsie ak skocis v januari na socialku a popytas sa konkretne na seba, oni uz by mali vediet aj nove veci....ja som tam dnes pekne tu pani potrapila vsetkymi moznymi otazkami a variantami 😀
@vardzikova ja nehystercim 🙂 ved v poho, len to ze ja som uz skor pocitovala materinske pudy akurat ze som bola na dennom studiu a priatel(terajsi manzel) este asi ani o svadbe nepremyslal, nie to este o babätku :D takze to len na tvoju otazku, ze ci si myslim, ze si mlada - ze nie 🙂 a ludia nech sa pozeraju ako chcu, zabudli, ze nase mamy nas uz v takomto veku davno mali alebo cakali :D
@vardzikova to mas fajn, moj za mnu nedoleze na to je prilis hrdy a vedomi si, ze aj stak to neni jeho chyba....
@aknedz tak ja som si to začala platiť ešte iba prvy mesiac a čakam čo bude či to zrušim v januari alebo budem platiť dalej 😀
@aknedz moooja ja nehovorim že histerčiš ale hovorim že začnem histerčiť asi ja 😀 😀 😀 inak už si uvažovala nad nieakymi menami?
@bubacik5 ty naši chlapi niekedy by si z nas mohli brať priklad 😖
@vardzikova @kikaneu babenky dnes som piekla medovníky a sú perfektné, výborne sa pracovalo s cestom a aj krásne sa piekli tak odporúčam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44141
@purina12345 paráda, narobila si mi chúťky 🙂 recept som si uložila, ale pečiem s mamou, tak budeme podľa jej receptu a ideme na to v nedeľu 🙂
Baby a nemate niektora recept na indianky???
@delideli ja som sa tam objednavala sama na odporucanie dr. dal mi nato papier, aj si ho tam pytali, neviem mozno z toho ma provizie 😀 robili nejake stery na nejake plazmy, robili sono, a idem na krv, hormonalny profil, stitna zlaza a neviem este co, a muz ide na spermiogram, potom ostatne povedia, ked budu vysledky, ale hned povedala, ze treba aj vyjcovod vysetrit ci je priechodny, mala som cerstve cyto vysledky ine nic som nemala, aj to je potrebne
Tak drzim palce nech Vam to vsetko dobre dopadne. My uz sme boli aj na vysetreniach. Uz sa len snazime podla dr. Tak dufam,ze nam to vyslo. Mrcha este neprisla 🙂 Uz ju ani nechcem 🙂
@vardzikova ved to je to, ze ako kedy 😀...tak neviem-este pockam a uvidim, co bude 😀
@bubacik5 ahoj nasla som nieco 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2751

@bubacik5 : ja vobec netusim..doteraz som chodila iba na klasicke preventivky..ale dumem,ze ked poviem,ze sa snazime uz nejaku dobu a nejde to, tak by taky hormon. profil mohol byt snad aj bezplatne a folikulometria tiez..nie je to ziaden nadstandard,ale bezne vysetrenia..tak uvidime..asi to aj zavisi na gynekologovi, v BA, co spom pozerala si vela nechava aj priplacat,akurat zatial neviem,ci staci zaplatit ten rocny poplatok,alebo sa potom doplaca aj na jednotlive vysetrenia..v tomto som uplny zaciatocnik..az sa dozviem viac, dam urcite vediet..