icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
18. dec 2011

@purina12345 tiež Dúfam, že kamosky spermosky to povzbudí 😉 Moj mm bol ráno smutný, chcel vedieť, či som testovala, ale kedže cítim mršku, tak som nerobila nic, škoda testu ☹
@lucecita nech ti to v práci rýchlo ubehne, a potom prijemne zdobenie, my v našom byte uz máme ozdobene, Včera som pomáhala našim 😉 konečne napadol sneh a vyzera ti viac vianočné 😉

purina12345
18. dec 2011

@lucecita tak to ti neviem povedať lebo predtým keď som začala užívať gynex na úpravu cyklu mala som ju asi na 25DC potom sa to upravilo a mala som 16, 15 a teraz zasa 15
ďakujem za držanie palčekov, aj ja vám moc držím nech to už výjde a nech traja králi vám donesú // 😵

purina12345
18. dec 2011

@fifitko25 tak držím palce aby nedorazila 😵

fifitko25
18. dec 2011

@purina12345 tiež by som ju nechcela, ale je uz na ceste, cítim to 😠

gelinka75
18. dec 2011

@purina12345 pekny grafik aj ja prajem, aby to bol ten vitazny 😵 😵 ja pijem alchemilku kedy si spomeniem, ze mam aj taky cajik, inak dnes na mna nieco lezie, dala som si nurofen a megaCecko, nenavidim byt chora a soplit 😒 @lucecita tak zdrhajte co najskor sa da 😀 😀 nemozem tu stale klabosit, mam este vela prace, muz mal narodky tak cakame navecer navstevu, upiekla som sacherku, bude k tomu slahacka a este spravime chlebiky 😎

lucecita
18. dec 2011

@fifitko25 aj ja som cítila piatok mršku a netestovala som...tak buď nech rýchlo príde a ešte rýchlejšie odíde alebo nech nedôjde vôbec 😉
@purina12345 ahaaa, tak veď uvidím podľa hlienu a teplotky, neprestávam merať, ja si uý bez toho ani ráno neviem predstaviť 😀 😀 😀 budem sa k tým trom chlapcom modliť, nech nám do domu donesú bábatko 😉 😉

lucecita
18. dec 2011

@gelinka75 kde to bývaš? ja prídem tiež...zdrhám aj teraz na sacherku a chlebíky 😀 😀 😀

gelinka75
18. dec 2011

@lucecita no z puchova do senca to mas poriadne daleko, uz aby si sa vydala na cestu 😀 😀

bubacik5
18. dec 2011

@gelinka75
@lucecita dakujem baby ste mile 🙂 ...ale uz mame aj s partnerom nezhody 😒 ohladom snazenia, ze sa skor nesnazime...a vadi mu, ze si meriam tt

bubacik5
18. dec 2011

@purina12345 tiez ma napadol anovulacny....ale ja mavam niekedy dlhy cyklus, kde mi dojde napr. mrcha az na 45 den a tak. mozno este len bude....

gelinka75
18. dec 2011

@bubacik5 akoze sa skor nesnazite, zda sa mu ze sa malo snazite ci ako? a co mu vadi na merani BT?

lucecita
18. dec 2011

@gelinka75 v pohodeeeee, po diaľnici pešo som tam o chvíľku, tak nos na stôl 😀 😀 😀
@bubacik5 juuuuj, to ma mrzí ☹ a prečo mu vadí meranie teploty? aj my sme boli párkrát nervózny...nebooooj, to ho prejde 😉

bubacik5
18. dec 2011

@gelinka75 nechce sa mu...je stale unaveny, ze neviem ani kedy bola ta ovulka,....ze som chcela aby sme obden skusali....je to nanho moc. mozno neni este stale na to pripraveni

bubacik5
18. dec 2011

@lucecita no neviem ci ho to prejde, ale mna to uz preslo...chcela som, aby sme to stihli do 31.1. lebo som si platila DNP a chcela som tie peniazky. a on mi dneska povedal, ze myslim na peniaze. bodaj by nie ked na tom nejsme dobre a chcela som tie zbytocne vyhodene peniaze pre babenko.

purina12345
18. dec 2011

@bubacik5 tak v tom prípade je to veľmi možné že ešte len príde a aj s takým sa dá otehotnieť v pohode, tak mu skús povedať že to je najspoľahlivejšie ako môžeš zistiť na čom je tvoj cyklus
@gelinka75 ďakujem 😵 a nezabudni že nič neni stratené aj keď máš ovu teraz na ovu na vaječníku bez vajcovodu, niekde som čítala že vajko si vie nájsť cestu tak nemusí to byť až tak stratené, tak sa len držkaj a nech ťa choroba čo najskôr opustí

purina12345
18. dec 2011

@bubacik5 tak mu skús objednať macu peruánsku, ona podporuje aj chuť na keksíkovanie, možno to pomôže

delideli
18. dec 2011

@purina12345 : dakujem, uz sa napchavame a budeme cakat na ucinky 🙂 🙂

delideli
18. dec 2011

@fifitko25 : to ma mrzi 😢 dufam,ze maca pomoze, my sme si akurat dali prvu davku..

purina12345
18. dec 2011

@delideli a ako chutí? a vy už snažilkujete?

aknedz
18. dec 2011

@fifitko25 a ja som sa uz tesila, kedy sa sem dnes prihlasim a uvidim ze si mala pozitivny test!!!! Tak drzim este palce 😉 nech MS nedorazi!

fifitko25
18. dec 2011

@delideli dúfame aj my 😉
@gelinka75 tiež dnes oslavujeme manželove narodky, ale sacherku nemáme, asi zbehnem do Senca 😀 😝 len čo vyhrabeme auto spod snehu 😀

delideli
18. dec 2011

@purina12345 : v pohode,ja som mala v bananovom jogurte a vyraznu zmenu chuti som si nevsimla 🙂 chvalabohu..vcera sme zacali aj s mladym jacmenom na detoxikaciu a to je iny hnus..sice chutovo sa da,ale ked ho zarobis do dzusu ako odporucaju tak to vyzera ako zaburina 🙂 predvcerom mi skoncila MS,tak pomaly zacneme 🙂

fifitko25
18. dec 2011

@aknedz Ďakujeme, budeme si musieť dať novoročný sľub - že rok 2012 budeme isto rodičmi 😉 ak by sa to podarilo v januári, tak by sme si mohli dať bábätko na naše 5 výročie sobáša 😵

aknedz
18. dec 2011

@purina12345 a ty si na tom ako?

lucecita
18. dec 2011

@bubacik5 my sme na tom rovnako, aj ja mam už zaplatené to DNP, tak do konca januára musím byť tehu...ale tak mi to chceme obaja, mangel má 30, ja 27, tak bábo chceme tak či tak...ale stratiť toľké peniaze by bolo blbé...ale snažíme sa už dlho, tak dúfam, že to vyjde...a neboooj, on sa ukľudní a bude dobre 😉

fifitko25
18. dec 2011

@purina12345 ešte otázočka k ľanovým semienkam: zalievame horúcou, či studenou vodou? 😉 možno som sa to už pýtala, no ja som hlava deravá blonďatá ..... 😀 😀

aknedz
18. dec 2011

@fifitko25 a ty si mala ovu tak ako ja? 2.decembra? lebo ak hej tak si mala MS dostat v piatok uz nie? ci nemavas 28dnovy cyklus?

aknedz
18. dec 2011

Dievcata, prepacte, som leniva dozadu citat....naco jete tie lanove semiacka?

fifitko25
18. dec 2011

@aknedz áno, 2. decembra som bola na gynde a mala som dva folíky 23 mm a 19 mm, doktor mi dal pregnyl a mali sme sa snažilkovať.... tak sme sa 😀 až štyri dni vkuse 😀 😀 mávam 29-30dňové cykly, dnes som 28DC a už cítim vaječníky a aj taký slabší, zatial priesvitný výtok 😠 😠

fifitko25
18. dec 2011

@aknedz na dobrú ovulku 😉 a plodný hlienik 😉