Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte babenky. som tu nova. prajem vam peknu sobotu a aby sme vsetky co najskor mohli ist do inej miestnosti ako su snazilky🙂
🙂 dakujem za privitanie, lucecita🙂 asi rok neberem antiku, povedali sme si, ze nechame tomu volny priebeh, nechceli sme to silit.. ale akosi sa nic nedeje. tak teraz tento mesiac sme to snazenie zobrali zodpovednejsie, ale pochybujem, ze sa nieco tak skoro udeje. ja mavam casto vselijake zapaly a taketo problemy, tak si myslim ze budem mat s otehotnenim problem. teraz mam este len 26DC, ved uvidime. nechcem si robit plane nadeje ale akaaa by som bola stastna. sak to poznas... 😖
caute zienky dosla som z roboty a domcek vyupratovany ako kazdu sobotu, moj chlap je v tomto ako zienka 😀 😀 😀 😀 , ked raz bude babo, myslim, ze aj matersku mi ukradne a ja budem makat v robote 😀 😀 😀 😀 😀 , inac ta moja mrcha druhy den nic moc, neviem ci ta antikoncepcia, za cely den 2 vlozky z toho jedna slipova a este som dala jednu na noc uvidim co do rana, a vcera este slabsie....
dobre sibe mojmu telu ani brucho neboli a to druhy den idem umriet a neviem, no co 😀 😀 😀 😀 😀 , nech skonci, aspon budeme sexikovat, vcera sme to stihli vecer a moj ma na mrchu nos, ale nic nepostrehol, akosi sa skovala 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte 😉 Vidím že to tu žilo aj dnes 🙂 m sme mali Včera firemnú kapustnicu, dopadla dobre a aj ja som Došla celá 😀 dnes má Moj mm narodeniny, ale ma asi spavú nemoc, lebo cele popludnie prespal... Chcela som si urobiť test, lebo som 27DC, no Bojím sa sklamania ☹ príznaky na mršku zatiaľ slabé, len prsia bolia, inak nič, ani štandardné chute pred, skôr nechutenstvo a páli ma záha, či teda štandardné nemávam 😒
caute baby, opat tu strasim ako posledna 😀 😀 hlasim moje prve testovanie, vieeeeeeem, ze som este len 9DPO ale je 17teho a mne doteraz 17 prinasala stastie, nuz ale nic...tak ale aspon som si to vyskusala (normalne som sa klepala, skoro som sa netrafila ani vycikat do poharika) 😀 😀 😀 😀 takze napodruhe to uz snad nebude take rodeo...inac podobne ako @fifitko25 prsa bolia jak dve hovada, ale brucho je take divne nafuknute, ale nie klasicky mrchovske. cerveny prapor ocakavam zajtra/pozajtra a graf tu, snad som na nic nezabudla. koniec hlasenia, dobru noc 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e
Dobré ránko....som prvááááááááááááá 😀 😀 😀 ale pracujem, to preto taká skorá hodina 😠 tak ja si meriam teplotku aj keď "mrchujem" a stúpam, asi bude o chvíľku ovu 😀 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 tak čakám 😉
@lucecita cauko a dnes pracujes? co mate zlatu nedelu? 😀 ja este budem upratovat a potom piect vanilkove rozky 😉 ale aky vyrazny pokles si mala na konci grafu, ja som takto, ovu asi dnes http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 rozhodujem sa ci merat dalej, kedze to nema zmysel 😠
Dobre ranko baby, mne dneska tt klesla....tak neviem ci uz teda mala dojst ta ovulka, robila som si test a zasa len duch na ovu teste. tu je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
a koncim uz s tymto, a asi aj so snazilkovanim ☹ ☹ ☹
dobreeeeee ranko vsetky 😀 tak mrska sa este stale nedostavila ☹...
@gelinka75 noooo, výroba beží miesto 23.12. a ja robím v office pre výrobu, tak aj my sme všetci v práci a piatok sme doma...tak aspoň taká malá útecha 😀 😀 chceli by sme ísť domov skôr, len nevieme či nás pustia...a navečer chcem zdobiť stromček, tak sa tešíííím...len si meraj a snažilkujte, možno sa doktor zmýlil, či je to isté?
@delideli ďakujem, ja to tu nejak s babami vydržím a skúsime skôr prchnúť...
@bubacik5 aj ja by som tipovala ovu na 17DC, lebo vtedy bol stupák...
babyyyyyyyyyyyyyyyyyy, píšte všetky a veľa, nech sa tu v robote nenudíííííííím 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@delideli ahoj, tak ja som ju dávala do jogurtu, najlepší ovocný, napr čučoriedkový bol s tým asi najlepší a ja som dávala väčšiu kávovú lyžičku pre mm a pre mňa takú zarovno a iba raz denne
@fifitko25 tak vám prajem babenky aby sa kamošky poriadne posilnili a splnili svoj úkol 😵 držím palce
@bubacik5 ☹ ja by som povedala že možno máš práve anovulačný cyklus, bežne ich má dva počas roka
najlepšie by bolo ak sa ti dá ísť na gyndu, ,on by ti povedal presne či bola ovu alebo sa blíži
@lucecita ahoj moja, tak nech ti to ubehne, do ktorej pracuješ?
@purina12345 ahojky moja...ďakujem, hádam to rýchlo ubehne..ja komunikujem s firmami ako nákupca, tak mám ako tak free, keďže v nedeľu nerobia 😀 som tu 7:00 - 15:30, ale ak by sa dalo, skúsime ísť aspoň o 14:00 s výrobou 😅 😅 😅 😅 som tak rozmýšľala a napadlo ma, že ja ten alchemilkový čajík môžem už piť, však? ten sa pije od 1DC do 1DPO...tak si doma pri zdobení stromčeka dám, lebo mne chutí 😎 😎 a vy ako, už máte po snažilkovaní a teraz čakacia fáza? graf máš?
@lucecita tak dúfam že sa vám podarí zdúchnuť, my sa tiež chystáme dnes stavať stromček 🙂
tu som skopírovala čo sa pýtala na alchemilku:
chcela by som sa opytat na uzivanie alchemilky, kedze mi bolo povedane, ze moze napomahat aj plodnosti - ako casto a ako dlho sa ma uzivat? Dopocula som sa totiz, ze pocas menstruacneho krvacania sa vraj nema uzivat teda vraj sa ma spravit pauza niekolko dni. dakujem za odpoved
odpoveď
30.11.2011 22:23 Ludka
Re: uzivanie alchemilky
Dobry den,
alchemilka sa skutocne pouziva na podporu plodnosti a napravu roznych "neduhov" menstruacneho cyklu, nie je to vsak riesenie na vsetky problemy - lepsie by som vedela poradit, keby som mala k dispozicii viac informacii. Kazdopadne zaskodit by asi nemal.
Uzivanie: 1-2 cajove lyzicky zalejete 250ml vriacej vody, a nechate luhovat v prikrytej nadobe 10 minut. Caj sa pije vzdy cerstvy. Uziva sa 1 - 3x denne, nie pocas menstruacie.
Na vseobecnu podporu plodnosti sa pije pred ovulaciou, na odstranenie problemov s menstruaciou sa pije po ovulacii (pocas lutealnej fazy).
Tak mi už máme čakaciu a zároveň odpočinkovú fázu, Dnes som 4DPO ale stále papám semiačka
tu je môj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@purina12345 ďakujem za odpoveď, tak ja si ju dám radšej až po mrche, minulý cyklus som ju pila aj počas, tak teraz skúsim zmenu 😅 ...som pozerala tvoj graf a aj minulý si mala ovu na 15DC, to býva vždy rovnako? lebo ja som si všimla, že keď som si ho včera robila, tak mi naznačili ovu na 17DC a to som mala aj minulý cyklus..tak ja držím palčeky, nech sa uhniezďujete, až na nový rok máte krásne //

@kikaneu ty si nejak popredu, ale ako som sledovala cely tyzden si makala v byte 🙂 tak toho mas uz menej