icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
18. dec 2011

@fifitko25 a prosim ta ako to vyzera na tvojom grafe? doslo k poklesu?

azzura
18. dec 2011

@palculienka2011 ahojko, ja by som mala dostat v utorok
Zatial tvoj graf nevyzera zle, citis sa na mrchu?

azzura
18. dec 2011

@fifitko25 to je blbe, ked uz mas aj ruzovy vytok ☹

azzura
18. dec 2011

@gelinka75 odpisala som si tvoju sacherku, po sviatkoch vyskusam 🙂 a preco potriet lekvarom aj boky a vrch? ale ked to tak ma byt 😀

palculienka2011
18. dec 2011

@azzura hovori sa, ja by som mrchu nemala dostat v utorok 😀 😀 😀 a brucho ma boli tak na striedacku, chvilami tak, ze chodim na zachod furt kontrolovat a chvilami jak od nervov 😖 😖 a prsa ma neskutocne brutalne bolia klasicky ako pred mrchou...cize moja jedina nadej je pri pohlade na graf...ale akurat som sa pytala, ze ako to vyzera s grafom pred mrchou, ci teplota klesa postupne alebo zo dna na den klesne..

fifitko25
18. dec 2011

@palculienka2011 graf som si zatiaľ nerobila, poslednú ovu mi zistil doktor. Začnem s meranim po tejto mrske 🙂

azzura
18. dec 2011

@palculienka2011 vacsinou klesne rapidne, aspon u mna. Takze uz len vycakt ako to dopadne.

u mna teplota momentalne skače, som zvedava zajtra ci klesne este alebo zast stupne, lebo ja mam dostat utorok http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

kikaneu
18. dec 2011

@palculienka2011 mne klesla teplota zo dňa na deň a v deň poklesu došla mrcha

palculienka2011
18. dec 2011

@azzura a testovat sa chystas kedy?

palculienka2011
18. dec 2011

@kikaneu cize ked by zajtra neklesla, mam skusit testnut? mam doma ale len 20citlivost-ne testy, ukazu daco?

kikaneu
18. dec 2011

@palculienka2011 hmm, neviem, ja by som testla, ale s 20vými testami asi nie, nevieš už zohnať desiatkový?

palculienka2011
18. dec 2011

@kikaneu dnes uz ee, ale podla mna skor pride ako nepride, cize je to asi bezpredmetne 😖 uvidiiiime...ach to bude noc

azzura
18. dec 2011

@palculienka2011 testovat az po utorku, ak by som nedostala, zatial sa bojim a som zvedava na zajtrjsiu teplotu, ta predpovie vela.
ty ked budes testovat kup si 10. Ty oficialne kedy mas dostat?

fifitko25
18. dec 2011

Akurát som vypila alchemilkovy čaj na uvoľnenie toho hnusneho pnutia v podbrusku ☹

palculienka2011
18. dec 2011

@azzura mavam 27/28cyklus, ako kedy, cize zajtra bude 28 a podla ranajsej teploty sa ukaze...a za mrchovsky pokles sa rata pokles o kolko? jak blba sa pytam, lenze meriam prvy cyklus, tak nemam tuchaaa...majte strpenie 🙂 a desiatkovy test nemam kedy kupit, takze bud ciknem na desiatkovy-pouzity, co mam doma alebo ciknem na 20tkovy alebo neciknem 😀 😀

palculienka2011
18. dec 2011

@fifitko25 och chuda, tak nech sa to aspon rychlo spusti, nech aj skoro odide

azzura
18. dec 2011

@palculienka2011 pokles je individualny, po prvom merani to tazko zistis. Ja viem, že ked mi zajtra zas klesne tak to je blbe, resp. stupne a na druhy den rapidne klesne tak to je taktiez zle 😒. Asi 20 ti este nic neukaze, vsak zajtra je pondelok a možes vbehnut do lekarne

azzura
18. dec 2011

@fifitko25 aj ja to mavam, pred spustením mam ukrutne bolesti, pokial sa nespusti. Viem co prežicas. U mna este tyžden pred mrchov ma zacne boliet brucho a prsia a ked to odide, tak viem že dostanem kramy a uz len čakam na tu tupu bolest, ktora to vsetko spusti ☹

palculienka2011
18. dec 2011

@azzura blbe je, ze do prace chodim v case, ked este lekarne nie su otvorene...takze ak zajtra teplota neklesne, kupim 10tku a urobim v utorok, ak vydrziiiiim-ale toto vsetko sa deje v idealnom svete, v tom realnom sa budem rano zvijat od bolesti ☹
a presne aj u mna to ma taky priebeh, ukrutne bolesti a v momente, ako sa rano zobudim a prsia ma nebolia, do 10minut sa to spusti....
jedine, co sa modlim, aby ma mrcha netrapila a ak ma dojst, nech dojde zajtra!!!!neze bude meskat a ja sa budem nervovo rutit

azzura
18. dec 2011

@palculienka2011 hmm, ja to mam tak posledne 2 mesiace, meska, je kratka a spinim do hneda. Seriem ma, že ked ma dojst tak nech dojde tak ako inokedy, že teciem ako z vodovodu a nie tak divne a nic z toho nie je 😖

gelinka75
18. dec 2011

@azzura oki, ja uz inu nepeciem, je to jednoduche, rychle a luxusne 😀 je to tak lepsie ak pod cokinou je troska lekvaru 😀

kikaneu
18. dec 2011

@palculienka2011 poznám to veľmi dobre....nemôžem vôbec spať, keď dôjde, sa len prehadzujem v posteli

lucecita
18. dec 2011

@azzura ahoooj, nevadííí...ja som to aj čakala, takže v poho, aj keď by som bola rada opaku 😀 😀 už končím 2DC, takže sa teším na ďalšie snažilkovanie a dám do toho všetko čo sa len dá, aby na Nový rok bolo prekvapko 😉 😉 😉 a ty ako?

azzura
18. dec 2011

@gelinka75 😀 vyskusam a potom dam vediet aky mala uspech

azzura
18. dec 2011

@lucecita ja som dnes 26DC, a teplota skače, takze uvidim zajtra

lucecita
18. dec 2011

@azzura pozerám tvoj graf 😀 podobne ako ten môj pred mrchou minulý cyklus 😀 😀 a cítiš príznaky že by tá mrchaňa mala prísť?

azzura
18. dec 2011

@lucecita necitim nic, iba klasika prsia pobolievaju a jemnulinko brucho

lucecita
18. dec 2011

babyyy, z roboty nás vísostne pustili o druhej domov, tak som vymietla pár obchodov a zháňala bielu organzu, bielu širšiu ozdobnú stuhu alebo biele guľky...zohnala som len guľky, tak zajtra mrknem kvetinárstva a nejaké ľudovky v meste a až zajtra ozdobím stromček, dneska som to nechala tak 😵 😵 😵 a moja večerná klasika : pečiem v rúre hranolky na večeru 😀 😀 😀 😀

lucecita
18. dec 2011

@azzura a aký dlhý mávaš cyklus?

azzura
18. dec 2011

@lucecita my zdobime stromček až 24, rep. moj drahy, ja budem variť