Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 ahojko, ja by som mala dostat v utorok
Zatial tvoj graf nevyzera zle, citis sa na mrchu?
@azzura hovori sa, ja by som mrchu nemala dostat v utorok 😀 😀 😀 a brucho ma boli tak na striedacku, chvilami tak, ze chodim na zachod furt kontrolovat a chvilami jak od nervov 😖 😖 a prsa ma neskutocne brutalne bolia klasicky ako pred mrchou...cize moja jedina nadej je pri pohlade na graf...ale akurat som sa pytala, ze ako to vyzera s grafom pred mrchou, ci teplota klesa postupne alebo zo dna na den klesne..
@palculienka2011 graf som si zatiaľ nerobila, poslednú ovu mi zistil doktor. Začnem s meranim po tejto mrske 🙂
@palculienka2011 vacsinou klesne rapidne, aspon u mna. Takze uz len vycakt ako to dopadne.
u mna teplota momentalne skače, som zvedava zajtra ci klesne este alebo zast stupne, lebo ja mam dostat utorok http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@palculienka2011 mne klesla teplota zo dňa na deň a v deň poklesu došla mrcha
@azzura a testovat sa chystas kedy?
@kikaneu cize ked by zajtra neklesla, mam skusit testnut? mam doma ale len 20citlivost-ne testy, ukazu daco?
@palculienka2011 hmm, neviem, ja by som testla, ale s 20vými testami asi nie, nevieš už zohnať desiatkový?
@kikaneu dnes uz ee, ale podla mna skor pride ako nepride, cize je to asi bezpredmetne 😖 uvidiiiime...ach to bude noc
@palculienka2011 testovat az po utorku, ak by som nedostala, zatial sa bojim a som zvedava na zajtrjsiu teplotu, ta predpovie vela.
ty ked budes testovat kup si 10. Ty oficialne kedy mas dostat?
Akurát som vypila alchemilkovy čaj na uvoľnenie toho hnusneho pnutia v podbrusku ☹
@azzura mavam 27/28cyklus, ako kedy, cize zajtra bude 28 a podla ranajsej teploty sa ukaze...a za mrchovsky pokles sa rata pokles o kolko? jak blba sa pytam, lenze meriam prvy cyklus, tak nemam tuchaaa...majte strpenie 🙂 a desiatkovy test nemam kedy kupit, takze bud ciknem na desiatkovy-pouzity, co mam doma alebo ciknem na 20tkovy alebo neciknem 😀 😀
@fifitko25 och chuda, tak nech sa to aspon rychlo spusti, nech aj skoro odide
@palculienka2011 pokles je individualny, po prvom merani to tazko zistis. Ja viem, že ked mi zajtra zas klesne tak to je blbe, resp. stupne a na druhy den rapidne klesne tak to je taktiez zle 😒. Asi 20 ti este nic neukaze, vsak zajtra je pondelok a možes vbehnut do lekarne
@azzura blbe je, ze do prace chodim v case, ked este lekarne nie su otvorene...takze ak zajtra teplota neklesne, kupim 10tku a urobim v utorok, ak vydrziiiiim-ale toto vsetko sa deje v idealnom svete, v tom realnom sa budem rano zvijat od bolesti ☹
a presne aj u mna to ma taky priebeh, ukrutne bolesti a v momente, ako sa rano zobudim a prsia ma nebolia, do 10minut sa to spusti....
jedine, co sa modlim, aby ma mrcha netrapila a ak ma dojst, nech dojde zajtra!!!!neze bude meskat a ja sa budem nervovo rutit
@palculienka2011 hmm, ja to mam tak posledne 2 mesiace, meska, je kratka a spinim do hneda. Seriem ma, že ked ma dojst tak nech dojde tak ako inokedy, že teciem ako z vodovodu a nie tak divne a nic z toho nie je 😖
@palculienka2011 poznám to veľmi dobre....nemôžem vôbec spať, keď dôjde, sa len prehadzujem v posteli
babyyy, z roboty nás vísostne pustili o druhej domov, tak som vymietla pár obchodov a zháňala bielu organzu, bielu širšiu ozdobnú stuhu alebo biele guľky...zohnala som len guľky, tak zajtra mrknem kvetinárstva a nejaké ľudovky v meste a až zajtra ozdobím stromček, dneska som to nechala tak 😵 😵 😵 a moja večerná klasika : pečiem v rúre hranolky na večeru 😀 😀 😀 😀

@fifitko25 a prosim ta ako to vyzera na tvojom grafe? doslo k poklesu?