icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
18. dec 2011

@lucecita 28, takže v utorok by mala dorazit 😒

azzura
18. dec 2011

@lucecita ale už dva mesiace za sebou som mala mrchu kratku, len s hnedym spinením

lucecita
18. dec 2011

@azzura neprííííííííde, uvidíš 😉 môj manžel chcel až 23, ale ja sa nedám a ozdobím ho skôr, chcela som dneska, ale nemám ešte biele veci naň, tak si to nechám na zajtra...len som ožehlila záclony a povešala som si ich...

azzura
18. dec 2011

@lucecita ja si myslim že príde, zazrak sa diat nebude 😒 🙂 ja som dnes piekla doma a vcera s mamou u nej 😀

bubacik5
18. dec 2011

Babenky, my uz sme dneska ozdobili stromcek 😀 😀 😀 a piect budem az od zajtra 😀 😀 😀 som to urobila tento rok opacne 😀 😀 😀

kikaneu
18. dec 2011

@lucecita
@azzura
@bubacik5 my máme stromček už týždeň 🙂 síce maličký, ale máme 🙂

yvi83
18. dec 2011

baby?? ..myslite si ze ked mam 34 dnovy cyklus, ze by mi test na 30DC uz nieco ukazaal?? 😒 dakujem

fifitko25
18. dec 2011

@palculienka2011
@azzura Ešte sa nepustila, len slabulinke farbenie... Po akchemilke ma prestalo boliet bruško, čakám, že sa prejaví naplno zajtra alebo v noci ☹

azzura
18. dec 2011

@kikaneu niekto je ale sikovny a velmi sa tesi na vianoce 😉

azzura
18. dec 2011

@yvi83 cau, boli tu baby co si este pred mrchov robili test a vysiel, skus. mas priznaky nejake?

azzura
18. dec 2011

@fifitko25 a možno nebude pokračovat, vsak uvidis, hlavne že už brucho prestava boliet

azzura
18. dec 2011

@bubacik5 ja uz by som nemala kedy piect, kedze robim a vianoce padli na sobotu, a vecer po praci sa mi nechce

lucecita
18. dec 2011

@yvi83 kľudne si ho sprav a daj vedieť, či si naša ježiškovská tehu 😉

kikaneu
18. dec 2011

@azzura tak, tak teším sa asi viac ako keď som bola dieťa 🙂 ani neviem čím to je 🙂

azzura
18. dec 2011

som zvedava kto bude buduco týždnova tehu, ci nejaka bude

kikaneu
18. dec 2011

@azzura dúfam, že nejaká pribudne, pre pozitívne myslenie nás ostatných....dodáva to človeku energiu, keď sa aspoň iným podarí 🙂

azzura
18. dec 2011

@kikaneu 😀 tak to je super, uzite si to pokial ste sami, možno buduce vianoce uz budete 3 a nebudes nic stíhat

azzura
18. dec 2011

@kikaneu tak tak, ale vacsinou vas je tu takych co ste po ovu alebo vam dorazila mrcha

kikaneu
18. dec 2011

@azzura to by bolo super a ani po ničom inom netúžim....no ale uvidíme 😉

kikaneu
18. dec 2011

@azzura no veď to, aj ja som po mrche a pred ovu.....ale ty si po ovu a pred mrchou, však?
tak držím prsty nech si to ty 🙂

yvi83
18. dec 2011

@azzura no nemam, nemam uz silu sa sledovat po 2,5 roku snazenia 😒 jedina vec preco v to verim je ze som bola na LPS a teraz sme sa prvy krat po zakroku snazili

azzura
18. dec 2011

@kikaneu vsak raz sa to musi vydariť 😀

fifitko25
18. dec 2011

@azzura Uvidíme, uz som zmierena s alternatívou novorocneho snazilkovania 🙂

azzura
18. dec 2011

@kikaneu 😀 dakujem, ale neverim, ale ved teplota to zajtra naznaci 😒

yvi83
18. dec 2011

@lucecita urcite dam vediet, 30DC bude v stredu tak dufam ze sa k testu odhodlam 😨

bubacik5
18. dec 2011

@kikaneu ked mne je luto stromceku, ze tejprv sme ho ozdobili a uz sa ide schovavat 🙂

azzura
18. dec 2011

@yvi83 fuha, tak to sa dlho snažite. my len rok a vo februari iden na prefuky. A zistili ti nieco? Ale po takom zakroku je najvacsia pravdepodobnost otehotnenia do nejakych 3-4 mesiacoch, vsak ?

bubacik5
18. dec 2011

@azzura ved ano kazdy podla toho ako robi, ale ja robim do stvrtku a navecer to musim nejako zvladnut 😉 i ked sa mi nechce...

azzura
18. dec 2011

@bubacik5 zvladnes, ja dufam že nas v piatok pustia o 12 hod

kikaneu
18. dec 2011

@azzura no veď uvidíš a my s tebou 🙂