icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
18. dec 2011

@bubacik5 tak, tak....preto si ho vyberáme skôr, aby sme si ho dlhšie užili 🙂 Vianoce sú krásne, no krátke 😉

azzura
18. dec 2011

@kikaneu ja si skor myslim, že neuvidime nič 😀 , ale nadej umiera posledna 😉

kikaneu
18. dec 2011

@azzura tak, tak...kým nemáš mrchu, nič nie je stratené 🙂

azzura
18. dec 2011

@kikaneu idem o chvilu pozerat KING Konga 😀 😀 😀

kikaneu
18. dec 2011

@azzura my sme sa ešte nerozhodli, že čo ideme pozerať a či vôbec niečo....či nejdeme do postieľky 🙂

yvi83
18. dec 2011

@azzura vajcovody som mala priechodne, odstranili my myom, takze by to malo byt v poriadku a zacala som brat duphaston....a ano, vsetko je to tam precistene takze je pravdepodobnost otehotnenia, mne hovoril doktor ze az pol roka, tak uvidime 😉

azzura
18. dec 2011

@kikaneu moj pracuje na PC, tak ja sa k nemu len pripojim 😝 . Volba B je spravna, sup sup do postielky 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
18. dec 2011

@yvi83 mne odstranovali myom pred 5 rokmi, ale v tom obdobi som bola sama a aj vtedy mi lekar hovoril, vdy ked som dosla na kontrolu že či som tehu, ale s kym????? 😀 😀 😀

kikaneu
18. dec 2011

@azzura aj my sme teraz obaja na svojom notebooku 🙂 radosť na nás pozerať 😀 a ešte aj telka ide 🙂

azzura
18. dec 2011

@kikaneu aj my sme kazdy pri svojom, ja v spalni lebo je tu teplucko a on v obyvke a pozera TV 😀 😀 😀 a ma roztahane papiere vsade 🙂 🙂

yvi83
18. dec 2011

@azzura teraz by mu to uz mohlo s tym tehu vyjst nie??? 😵 😵 😵

kikaneu
18. dec 2011

@azzura môj sníva o novom aute, tak si pozerá autá 🙂 a obaja sme v obývačke 🙂 a telku nepozerá nikto, to len pre kulisu ide 🙂

azzura
18. dec 2011

@yvi83 nooo, mohlo by vam to vyjst, tak budem držat palceky a potom po teste podat spravu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
18. dec 2011

@kikaneu jajjj, tak ju vypnite a sup pod perinky, ved zajtra sa ide do prace ...... 😉 😉

mel84
18. dec 2011

caute baby, mozem sa k vam pridat? 🙂 tiez este babatko nemame no verim ze coskoro bude.. 😉 mozno blba otazka ale chcela som sa opytat ci sa nejak obmedzujete v sporte a v piti alkoholu (nie ze by som bola alkoholicka 😀 ale vinko si sem tam dam).. niekedy mi pride take blbe a divne sa obmedzovat ked ani tehotna este nie som..potom mam pocit, ze na nic ine nemyslim len na tehotenstvo a to fakt nechcem, ja som totizto presvedcena, ze babatko pride vtedy ked ma a my na tom nic neovplyvnime🙂

roka84
18. dec 2011

zdravím kočky, práve sme sa vrátili z návštevy, teplota stále 36,9 °C, dnes 36 DC. Zatiaľ môj najdlhší cyklus bol ten minulý 33 dní, tak uvidím... počkám do utorka a uvidím... myslím, že psychika pracuje na 150 % a takto sa so mnou zahráva 😠 ☹

azzura
18. dec 2011

@mel84 ja sa neobmedzujem. Bolo obdobie, ked som po ovu to robila az do príchodu mrchy, ale nakoniec ked dorazila ta svinucha tak som lutovala že som sa tak obmedovala a už to nerobim.

kikaneu
18. dec 2011

@mel84 ja sa vôbec v ničom neobmedzujem, iba v jedení sladkostí, snažím sa trochu schudnúť, lebo od štátnic sa tých kíl neviem zbaviť...ja zo stresu nechudnem, ale priberám.....ale inak si aj zacvičím, aj si občas doprajem vínko 🙂

roka84
18. dec 2011

@mel84 vitaj medzi nami 😉 ... ani ja nie som alkoholička, dokonca včera som si dala 2 malé punče.... jedine v čom sa sa obmedzila, prestala som zo dňa na deň fajčiť !!!! 😉

azzura
18. dec 2011

@roka84 ty mas nehorazne dlhe cykly 😒 . Dufam, že ti to teraz vyjde. Aj ja mam dne 36,9

kikaneu
18. dec 2011

@roka84 mooja, a ešte si netestovala? ja by som už nevydržala...

kikaneu
18. dec 2011

@azzura idem sa potuľkať k manželovi a uvidíme, čo z toho bude 😉

roka84
18. dec 2011

@kikaneu veru ešte nie, dávam tomu pokoj, plánujem v utorok.... lebo ak by tam niečo bolo, chcela by som tento týždeň zbehnúť ešte k dokymu 😉

roka84
18. dec 2011

... a možno dovtedy príde aj tá hnusná mrchaňa.... skvelý darček pod stromček, že???? 😀 😀 😀 😠 😠 😠 😠

azzura
18. dec 2011

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zajtra a pekne tulkanie k polovičkam 😀 😀 😀 😀 😀 😀

roka84
18. dec 2011

@azzura ani mi to tom nehovor.... 😒

kikaneu
18. dec 2011

@roka84 tak držím palce, nech tam sú dve čiarky 🙂

kikaneu
18. dec 2011

dobrú noc dievčatá 🙂 a úspešný začiatok týždňa 🙂

bubacik5
18. dec 2011

@azzura ale hej zvladnem, moj chlap mi pomoze 🙂 neviem kde robis, ale budem drzat palce, aby vas pustili skor z roboty 😀

bubacik5
18. dec 2011

aj ja prajem vsetkym dobru noc 🙂 paaaa