Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zelovocka jj ja viem, nedalo sa inak, lebo sme mali firemnu poradu a musela som stavat skor. a ten jeden den som bola prec a nemala som so sebou teplomer 😒 vyslo to tak na houby...ktovie ake by boli skutocne hodnoty. uvidim buduci cyklus, snad to vyjde s meranim lepsie. ale aj tak keby bola ovu, tak sa nam nezadarilo, ked tt nestupa 😒
@sandy3911 nooo, vajko je tuším k dispozícii 12 až 24 hodín, ale skôr tých 12. Ak sa vtedy nestretne s udatnými bojovníkmi Bičíkovcami, oblečie si po 12 hodinách vyčkávania žltý kabátik a vydá sa na vandrovku pod tajným pseudonymom Žtlé teliesko. Putuje a putuje, až je na konci luteálnej fázy odplavené Červeným morom a rozprávky je koniec 😀
@purina12345 pozerala som si link, a ty mas s tou macou dobre skusenosti? a objednavala sis kapsule ci prasok?
Ahojte. My sa snažíme už 4 roky, ale nejako sme to nechceli riešiť, iba teraz sme sa to rozhodli začať riešiť. Bola som u dr. na sono, kde mi našla niečo maličké akoby cystu - cca 2 cm, ale povedala, že to môže byť aj vajíčko (keďže to bolo akurát v období možnej ovulácie) alebo že to môže byť niekde v bruchu. Povedala mi, že sliznicu mám dosť vysoko, ale nejako to viac nerozoberala tak neviem či je to dobre alebo zle. Vraj mám prísť ešte v januári na sono po mrche (tú mám pravidelnú), aby videla či to bola cysta alebo niečo iné. A povedala, že nás pošle do Martina do Iscare. Priateľ sa trocha obáva, že by mohol byť problém u neho, ale ja si myslím, že problém môže byť aj u mňa. Čo si o tom myslíte?
@luciok tak to áno...ale mne to veľa závisí od manžela 🙂)) bez nech nič nespravím 😉
@mattuliatko30 No veď to to to 😉
@mattuliatko30 A on prečo vlastne nechce??
tak dievčatá, ja som dnes úplne mimo 😢 idem dorobiť štatistiky a reporty a valím domov do postieľky 😖
@bubacik5 ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
takže myslím, že tento mesiac nič, teplota už klesá...
@yvi83 nie, nechodime do car, este idem na prefuky a potom nam dava doky pol roka a ked nic tak potom tam pojdeme, ja mam super doktora, robi aj nemozne.
Ja si meriam rano o 6.00 lebo tak vstavam do prace. Ono si treba merat rano hned pozobudni v rovnaky cas, predtým než urobiš akukolvek cinnosť, takze maj teplomer na stoliku, len sa naciahnes a merias. Ja cez vikend tiez sa zobudim tak skoro, odmeria a spim dalej, a potom si az kuknem ze aka teplota

@azzura ahoj, grafík máš krásny, držím palceee! 😉