Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
babky, čo znamená,keď mám BT 37,8 stupňa? teraz som 19DC a akurát by som mala mať ovu..je to vporiadku, lebo sa mi zdá, že je moc vysoká 😕 ďakujem za každú odpoveď
baby,to vy toho kolko stihnete napisat:p ja momentalne v praci nestihacka,tak sa radsej ani nepripajam lebo by som toho vela nenapracovala🙂)
ahooojte, mrcha zatim nikde, ale bola som uz najmenej stokrat na zachode s vlozkou v ruke, ze teeeeeraz to uz stopro doslo 😀 😀 😀 😀 graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e zacinam klesat, cize zajtra asi dojde, ale svina, dneska mala, dala som jej sancu a tu presvihla, takze nech si ma zajtra nezelaaa 😠 😠 😠 😠 no ale mam doma 10tkovy testy (kupila som Baby test dva v jednom za 2,15, lebo mamatest nemali), ale skor si myslim, ze si ho odlozim na inokedy....ved podam spravu zajtra, drzte palce
@palculienka2011 veď uvidíš ráno podľa teploty sa zariaď, ak by viac už neklesla, tak urob test 🙂 a tú dnešnú by som za pokles nebrala 🙂 takže šanca ešte vždy je 🙂 držím prsty
@delideli dakujem mojko, a ty ako? 😉
@kikaneu aj ja hovorim veľmi som si ju obľubila.. normalne mi chyba 😖
@sandy3911 ja by som s takou teplotou ani nesla do roboty, navrhujem hodit sa na pn a pockat, ako sa to vyvrbi 😀 😀 😀 😀
stromček mi už stojííííííí 😵 😵 výzdoba v byte hotová, zajtra upečiem metrový koláč a Ježiško môže prísť 😵 😵
@palculienka2011 takže mrchana dorazi? svinucha jedna neznašam ked na seba nechaju čakať... a čakaš kedy pride a vtedy ako na truc ešte aj meška... no infarkt ale to určite poznaš , mne dnes konečne skončila takže už len počitam dni a začnem vyberať ovu testiky inak ako to vlastne je ked budem mať dve pružky tak do 24 alebo d 48n hod. bude ovu?
@lucecita jupííí my stromček ešte nemame my ho robime až na vianoce 😀
@mel84 no ja mam take dni povačšine vždy praca stoji a kecačka na nete 😀 😀 😀 😀 😀 keby tak šef vedel že mi plati za niečo čo ani nerobim ,,, 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 no moja tak s tymi semiačkami ti želam veľa šťastia 😀 😀 😀 potom napiš či ti chutilO 😎
awojte baby rano si idem meriat teplotku len neviem kolko to mam meriat 😒
@aliaxa a aky maš teplomer?
@vardzikova cau mojka....no mrchana urcite nedoraziiiiiiiiiiiiii, myslim pozitivne....no ved co, prinajhorsom dojde, horsie uz nebude 😀 😀 😀 😀 ale ma to toci, ze meska!!!lebo mne nikdy nemeska a nechava ma takto sa tryyznit 😠
@vardzikova a hej, ked budes mat testovaciu a kontrolnu ciarku rovnako silnu, tak odvtedy 24-48hodin...a neplanujes tentokrat skusat inu taktiku? napr, sex obden? lebo ja mam taky plan teraz, ze ked kazdy den nevyjde, tak kazdy druhy by mohol-aby spermose dozreli do krasy a rychlosti
@vardzikova klasicky bazalny som nikde nenasla a zajtra to uz potrebujem meriat
@palculienka2011 mojka tak to maš pravdu nedoraziííííí 😀 😀 😀 a ak by nahodou tak to už horšie nebude iba lepšie, ja som bola v takom strese minulý týžden čakala som tri dni a po troch dnoch meškania prišla svina jedna a ja som si už chcela robiť tehu test ale teraz som si povedala že ked mi nebude meškať aspon dva tyždne tak test nerobim pretože potom jedine samu seba vyburcujem a to nieje veeeľmi dobre na psychiku .. a tobôž ked mame myslieť pozitivne 😀 😀 😀 😀 😀
@aliaxa no ja mam taky že ked mi odmeria teplotu tak mi začne pipať a ty taky nemaš?
@palculienka2011 no to znamena že ked dnes mam počkaj pozriem ...dnes mam 7 DC to znamena že už mam začať ? ako nie žeby sme sexovali len počas plodnych 😀 😀 😀 😀

@gelinka75 chodim o 7 vecer zo slonikmi a potom rano strasim, inac varila som hovedzie a ryzu rano 😀 😀
baby moj menzes uz skoncil len tri dni slaboruzovy je to koli tej antikoncepcii, ja neviem asi 😉