icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
20. dec 2011

@bubacik5 počuj, kedy by si mala nedostat? Mohol by byt niekto tento tyzden tehu a tato uloha uz ostala len na tebe 😀 , tak s tym daco rob 😀 😀 😀

mel84
20. dec 2011

@chorucka tak dufam ze ti je jasne co si najdeme pod vianocnym stromcekom tento rok 😝 ja ani nic ine nechcem, manzel usetri tento rok 😀

chorucka
20. dec 2011

@azzura ja dufam ze su to len vykyvy ako vravis a ze mi da lieky ktore zaberu a nebudem mat cysty a konecne otehotniem Ja uz mam prefuky v january pri diagnostickej laparke vajickovody boli ok dufam ze este stale su

azzura
20. dec 2011

@chorucka teraz mas len taku malu kozmeticku chybum ktoru ti doky odstrani a budes buduci rok ok, som si 100 ista 🙂 Tak sa drz a pozitivne mysli

vardzikova
20. dec 2011

@azzura presne tak ..stači že nemam naladu a potom sa mi ani keksikovať nechce

vardzikova
20. dec 2011

@azzura jaaaaj no tak uvidime ako ja s tym počitam 😀 😀 😀

vardzikova
20. dec 2011

@chorucka jaaj mne ten hormonalny profil už robili a mam ho v poriadku 😀 tebe želám to iste moja

azzura
20. dec 2011

@vardzikova ale chlapi to nechapu, lebo oni mozu furt za akychkolvek okolnosti a situacii 😉

vardzikova
20. dec 2011

@azzura važne? že si mala take slabe? no a ja prave huste.. take fuj... ale tento mesiac sa mi to normalne pačilo ako to bolo ... aj ked ti poviem pravdu nikdy som neriešila aku mam mrchu ale človek nato pride až časom sebaštudiom 😀

vardzikova
20. dec 2011

@purina12345 jasne včera som si urobila cesto na perničky a dnes ich chcem piesť išla som podľa toho receptu čo si ho pridala .. a tebe sa podarili?

chorucka
20. dec 2011

@mel84 no to by bolo 😀 tento rok usetri ale ak s toho nic tak sa pojdem liecit do nakupneho centra 😵

azzura
20. dec 2011

@vardzikova hej, len take nic som mala. tak teraz ocakavam lavinu, ked uz dorazi tak nech velkou pompeznostou, ked nelutujem že prisla

vardzikova
20. dec 2011

@bubacik5 no jasne.. mne ešte ked meškalo iba den tak som si musela urobiť asi by som to neprežila 😀 😀 ale teraz som si povedala že ked nebude meškať aspon tyžden tak netestujem lebojedine samu seba vystresujem a to nieje veľmi dobré 😝

vardzikova
20. dec 2011

@azzura no no moj mi povie ako to že nemaš chuť na keksikovanie? a ja mu poviem ved som unavena a mala som ťažky den v praci .. a on len na mna pozrie a povie a ja som mal to iste ... 😀 😀 niekedy mu vyhoviem ale to som len ako zdochnuta ryba ležim a cela praca je na nom 😀 😀

bubacik5
20. dec 2011

@azzura u mna je to rozne...nikdy neviem kedy pride...ale posledne 3 mes. som mala mrchu okolo 35 DC, ale moze dojst aj neskor....lebo mavam aj dlhsie, hlavne cez leto ju mavam okolo 45 az 56 DC 😅 tak si nedavam s tym moc velke nadeje, aby som nebola sklamana

chorucka
20. dec 2011

@vardzikova dakujem za povzbudenie 😉 Minule mi lekar povedal ze sa moc pozorujem a potom stresujem a stres nerobi dobre tak ja uz aj keba som umierala tak si stoho nejdem nic robit 😀

vardzikova
20. dec 2011

@azzura uvidim ako sa nam to podari tento mesiac ovulka vychadza koncom toho a začiatkom druheho tyždna ..niekedy nechapem kôli čomu jedna otehotnie ked ma ovulku a ina nie .. čim to je a nechapem aky vplyv ma nato psychika ved ked sa ti vajko uvolni tak putuje a čo?

chorucka
20. dec 2011

@vardzikova to ako moj on by aj niekeby 2x za noc a co som ja puma senicka! 😅

azzura
20. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 😀 napodobne, ale ja niekedy vecer nevladzem, tak to necha tak, ked nechce mat skapatu ryby pod sebou 🙂. Ale ja ked sa vyspim, to je tak okolo 03.00 - 04.00 nadranom, svojimi ruckami zobudim a je tutu mutu. Odkedy som to raz spravila, tak ma nechava spat ked som unavena a veri ze potom mu niekedy zas spravit ranajsie príjemne zobudenie 😀 😀 😀 😀 . Ale ked si rano meriam teplotu, tak vtedy to nerealizujem.
Takze tento nový cyklus si merat nebude, nema to vyznam

vardzikova
20. dec 2011

@chorucka aaale čosi 😀 😀 ja si niekedy hovorim že nemôžemnad tym až tolko uvažovať..ale potom si poviem ved to sa neda ked po niečom tužiš tak nejde nato nemyslieť 😒

chorucka
20. dec 2011

@vardzikova no ani ja to nechapem Neskusala si podla lunarneho kalendara ze niekto si podla toho farby vlasy alebo v zahrade okopava a tak

azzura
20. dec 2011

@bubacik5 wow, nad tvojimi dlhymi cyklami zasnem. Hmm, tak to este mas daleko, aby si vedela ci si tehu. Ozaj a lekar ti na to nic nepovedal, je to ok take cykly. Pytam sa lebo nepoznam nikoho s takym. Kamoska mava zas kratky, povedali jej ze asi bude mat problem byt tehu, ale ostala tehu i ked nakoniec potratila

purina12345
20. dec 2011

@vardzikova áno, cesto má dobre vyváženú chuť a tiež pekne napuchli v trúbe

vardzikova
20. dec 2011

@azzura jaaaj no vidiš to .. žeby som to zrealizovala aj ja ale potom nieste unaveny? 😲 neoplati sa 😀 😀 takže ty si taka vašniva ? no kukaj tu a čo to sa z teba vykľulo 😀

bubacik5
20. dec 2011

@vardzikova presne tak, ja predpokladam, ze ju na vianoce dostanem, a ked nie tak si testnem a uvidim 😀 bud mrcha alebo tehu 😀 hotovy suboj 🙂 vyhrava silnejsi 🙂

chorucka
20. dec 2011

@azzura necha ta vyspat to moj chudak by cakal do kedy lebo jasom spachtos ja niekedy zaspim o 20:00 a zobudim sa az rano na budik o 7:00 ovsem ak mi netreba ist na vecko Tak ja bud vecer alebo vobec

azzura
20. dec 2011

@vardzikova hmm, davas si otazky, ktore su medzi nebom a zemou, na ktore nedostanes odpoved. A v knihach sa nic nedocitas, lebo tam je len teoria, ako by to malo byt, ale realita je u kazdej ina.
Skor je to o nahode a zazraku, aspon u nas 😒

azzura
20. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 , skus to raz na nom aplikovat a uvidis aky bude vyteseny 🙂 aspon moj bol.
Moj bol so mna nestasny, ked som isla spat a fakt som isla spat, otocila som sa mu zadkom a ze som unavena. Ale kolegyna mi dala typ, tak som to skusila, i ked som sa dlho odhodlavala, lebo ja som hamblivka, ale nakoniec som sa do toho dokopala a mala to super odozvu. Lebo nie kazdy je rad zobudeny, a nie kazdy sa zobudi na dotyky (ja ked zaspim prva, tak moze do mna aj stuchat aj....... ).
Nie sme rano unaveny, vsak potom sa otocis a spis dalej, apotom rano drahy vstane vysmiaty a ma spomienku na dlhy cas 🙂

bubacik5
20. dec 2011

@azzura Dr. mi chcel dat antiku, ale ja som nechcela. a uz som mu hovorila, ze planujeme babo. tak ze mame skusat, a ked sa nam po polroku nezadari mam prist a da mi cipky na upravu cyklu, kde budem mat ovulku presne na den. iba mi hovoril, ze sa nemusime trafit do ovulky, lebo moze byt hocikedy.
ale taky rozhadzany cyklus mam po maminke. nikdy nebrala tabletky na upravu a v pohode mala deti 😀 tak dufam, ze aj ja 🙂

azzura
20. dec 2011

@bubacik5 tak musite obden skusat cely cyklus 😀 😀 😀 😀