Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
TOto co nam urobili sak o co sme mohli bit mudrejsie kolko informacii sme sa mohli dozvediet dufam ze to bude fungovat uz aspon upozornit mohli ci?
@chorucka a v lunarnom kalendari maš aj vyznačene kedy by si mala keksikovať? alebo ako?
@purina12345 a nechala si to cesto odstáť v chladničke alebo len tak
@bubacik5 no tak to som zvedava na konečny vysledok 😀 😀
@vardzikova sak neviem sa pitam teba ci nahodou nevies treba najst ten spravny kalendar lebo su rozne Idem skusit vygooglit
@azzura no tak ja to vyskušam 😀 a potom ti dam vedieť ako to dopadlo lebo ako s isama napisala nie každy je rad zobudeny a u môjho je to vždy inak 😀 ale risk je zisk takže ... 😎
@mattuliatko30 no vidiš to - sme predsa ženy 😀
@chorucka no a potom daj info .. to som normalne zvedava či niečo najdeš 😀
@vardzikova panebože, čo sa stalo???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty meriaš teplotu?
@lucecita nevieeem 😀 😀 osvietil ma duch svatý asi 😀 😀
@vardzikova no to bude isto tým 😀 a graf máš kde?
@lucecita mooooja a nezda sa ti žeby si odomna chcela až priveľa dnes som zmerala teplotku a zajra si to už aj zapišem 😀 😀 😀
@vardzikova no nasla som na googli toho vela len kto to vsetko precita Jedno bolo zaujimave nejaka baba si dala zistit v astrologickom studiu antear dni Napisali kopu veci kolo toho a nakoniec aj datumy a aj pohlavie dietata To bolo asi rok dozadu prispevok Ale idem hladat dalej
@chorucka moja ty si ale super iniciativa ti nechyba 😀 😀 len tak dalej budem čakať na nove infošky
@vardzikova áno, dve hodinky, lebo som chcela piecť a viacej tomuto cestu netreba ale mama tiež robila s tohto receptu a nechávala celú noc a piekla druhý deň
@purina12345 ja som to tiež tak urobila ... tešim sa na ne mnam... 😝 no a moja ty si ktory DC? 😀
@vardzikova 5DPO tak ešte mám čas, teraz len vypekám, práve miesim cesto na mačie oči a ľavou píšem 😀
@purina12345 no a čo ? mysliš že sa podarilo? 😎 ty maš dovolenku? 😨 😨 😉 😀 ja sedim v praci a pečenie kolačikov si necham na večer 😎
@vardzikova uz sa tesim na reakciu mm 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 potom daj vediet ci snazilkovanie padlo na urodnu podu
@lucecita hmm, v novom roku do nas ujo doktor kukne, co bude treba da na spravnu mieru, zbytocnosti odstrani a potom nastupujeme my dve a hned sa nam to podari a dame si sviatok na MDZ, ja valentina nestihnem, ak ked nie tak k velkej noci, alebo ja k menima, a k nic, tak potom v oktobri k 36, resp. k vianocia 🙂 😀 😀 😀
@vardzikova neviem, celý deň niečo robím a potom som večer unavená a asi to neni dobre ak by sa chcela fazuľka usadiť 😒 @aknedz čo ty na to? ale dnes už upustím lebo dnes som ešte nič poriadne neurobila a som unavená
dnes mi končí pn a do rakúska sa nechcem vrátiť a v januári hľadám prácu na svk
@azzura no jasné že dám ale tak to ešte potrvá 😵
@purina12345 no ja som mala v tomto "šťastie" že som sa cítila hneď na 3DPO nafigu a šla som k lekárovi, lebo by som nevydržala v krčme 13hodín na nohách a v zafajčenom, myslela som si, že ma chytá choroba, vlastne aj chytila ma potom nádcha a nechcela som aby sa mi to rozvinulo v chrípku, tak som celý týždeň ležala...takže veru si pekne polež ak by sa chcela fazuľka uchytiť, stojí to viac za to ako mať super vyupratované, nie? 😉
@purina12345 vsak pockame 😉 na dobre sa super caka 😀 . Dufam, že tento rok bude este niektora z vas tehu, MUSÍ 🙄
@vardzikova Takze nasla som www.antear.com a tam zi vyrataju dni pocatia lenze je to spoplatnene podla toho ci chces aj omacku ku tomu tak 🙂 sa mrkni na to ak chces Som si na kalkulacke pre vyp plodnych dni ratala ze kedy by to mohlo byt ale kedze ta mrchana je mrcha tak nic s toho A rodit budem 3.9.2012 😀

@vardzikova ako keby som seba čítala 🙂))