Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 aj u nas na hornom liptove sa to vola macacie oci 😉 teraz robkam uliky
@chorucka ja neviem, prvotehulkam vraj az koncom tretieho mesiaca ale ja som vzdy vedela brucho vypucit do takej lopty (ale len nachvilku) ze som vyzerala ako v piatom mesiaci 😀 😀 😀 teraz si myslim skor, ze je to len tym ze vela pijem a som nafuknuta....inak dvojkam by som sa aj ja potesila 😵 ale staci aj jedno, hlavne nech to vsetko dobre ide a je zdrave.. a hod link na tu tabulku, co si nasla ty, skusim pozriet tam 🙂 co vychadza
ja idem piecť dneska metrový koláčik a rozmýšľam, že by som ešte nejaké košíčky alebo dačo urobila...ja mám super mamu a super svokru, že mi nadelia kooooopec koláčikov 😀 😀 😀 😀 😀 @purina12345 @fifitko25
@purina12345 na medvedie labky nemám formičky, ale ak máš dobré medovníčky, ktoré nemusím piecť mesiac pred vianocami, aby zmäkli, tak sem s nimi 😀
a ešte jeden tip: neviem, či pekávate aj vanilkové rožteky, ale ak áno, skús namiesto vlašských orechov do cesta pomlieť lieskové oriešky ... mňaaaaaaaaaaaaaaam 😝
P.S. prežila som tiež 9 rokov na Orave, presne v DK, tam sa narodila aj moja sestra 😉
@chorucka veď aj u náš, až teraz som si uvedomila že som napísala mačie a nie mačacie 😀 😀 😀 😀
mňááám, a robíš to s formičkami? tie nemám ☹
@fifitko25 nech sa páči, tu je receptík na medovníky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44141 , sú výborné
včera som piekla vanilkové rožteky ale nabudúce skúsim, ďakujem za tip Ja som rodáčka z Habovky 🙂
@lucecita tak to bolo u mňa tiež doteraz lebo z práce som chodila 23.12. ale kedže som teraz doma tak sa s toho aj teším a pečiem aj pre svokru lebo ona teraz príde z práce vo štvrtok takto bude mať menej stresov
@purina12345 ďakujem, mrknem 😉 ty pracuješ v zahraničí?
@purina12345 ja končím v práci 15:30, idem do mesta na posledné darčeky a domov prídem neskoro večer, tak to som rada, že si dám sprchu najem sa a zaspím pri telke...som sa čudovala, ako som včera stihla nakúpiť a ešte aj stromček zdobiť 😀 😀 😀 ale dneska si upečiem len korpusy a zajtra plnkou pozliepam...
@aknedz zlatino skus www.pohlaviditete.cz
@purina12345 ano s formickami staci vsak jedna v pohode mam pozicane od mamci ma k tomu aj taky stojancek z dierkami na 60kusov kupila v domacich potrebach Tescoma za 13€ ale super to je
@fifitko25 už nie, chvala bohu, ja som ich piekla v piatok a @vardzikova sa chystá dnes, už má namiesené
@lucecita tak si to radšej rozdeľ aby si našetrila silu aj na snažilkovanie a potom môžeš tiež poslať recept, veľmi by som sa potešila a možno aj ja upečiem 😵
@purina12345 včera som jedla prvýkrát ľanové semiačka 😀 nebola to žiadna katastrofa, no tiež nemôžem povedať, že mi to chutilo.... navyše sa mi veľa z nich dostalo poza zuby 😀
@azzura aj ja 😀 😀
@purina12345 a najlepšie je ked sa sedi alebo čo? 😀 😀 ja stale uvažujem nad tym že ak sa nahodou usadi či nemôže vvypadnuť 😀 😀
@chorucka fiha ... to je tyžden pred svadbou mojej sestri pekne pekne .. idem pozrieť 😉
@fifitko25 ty si to zjedla? no tak gratulujem lebo ja to nemôžem ani citiť 😀
@vardzikova prepec co je tyzden pred svadbou som mimo robim uliky
@vardzikova nebolo to bohviečo, ale zjedla som 😉 zjedla som to večer pri telke, ale dnes to budem jesť asi priebežne počas celého popoludnia, lebo naraz toho bolo už veľa a ku koncu som bola riadne znechutená 😀 ale keď to budem jesť pomaličky, tak to zvládnem 😉 , vieš, po takmer roku snaženia urobím čokoľvek, čo by mi mohlo pomôcť, nezáleží na tom,či to bude chutiť, alebo nie..... 😔
Kam ste saa stratili? Nenechavajte ma tu samu ☹
@purina12345 na snažilkovanie sa už teším...začneme asi na Štedrý deň, alebo ako to vyjde, dnes som už 4DC a mávam tak 6 dní krámy...a ideme na to pravidelne obdeň....recept potom pošlem, včera som si ho od mami vzala a teším sa na pečenie v mojej malej kuchyni, to zasa bude bordelu 😀 😀 😀 😀 a čo @vardzikova ma zamiesené?

@aknedz joj ja by som chcela dvojicky tak ich zelam najskvor tebe Sak ked si 6tt tak uz asi brusko rastie ci az neskorej?