icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
20. dec 2011

@aknedz joj ja by som chcela dvojicky tak ich zelam najskvor tebe Sak ked si 6tt tak uz asi brusko rastie ci az neskorej?

chorucka
20. dec 2011

@purina12345 aj u nas na hornom liptove sa to vola macacie oci 😉 teraz robkam uliky

lucecita
20. dec 2011

@azzura celý rok naplánovaný 😀 😀 😀 😀 😀 no nejako to zbúchame a zbúchajú nás tí naši chlapi 😀 😀 😀 😀

aknedz
20. dec 2011

@chorucka ja neviem, prvotehulkam vraj az koncom tretieho mesiaca ale ja som vzdy vedela brucho vypucit do takej lopty (ale len nachvilku) ze som vyzerala ako v piatom mesiaci 😀 😀 😀 teraz si myslim skor, ze je to len tym ze vela pijem a som nafuknuta....inak dvojkam by som sa aj ja potesila 😵 ale staci aj jedno, hlavne nech to vsetko dobre ide a je zdrave.. a hod link na tu tabulku, co si nasla ty, skusim pozriet tam 🙂 co vychadza

azzura
20. dec 2011

@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak tak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
20. dec 2011

ja idem piecť dneska metrový koláčik a rozmýšľam, že by som ešte nejaké košíčky alebo dačo urobila...ja mám super mamu a super svokru, že mi nadelia kooooopec koláčikov 😀 😀 😀 😀 😀 @purina12345 @fifitko25

fifitko25
20. dec 2011

@purina12345 na medvedie labky nemám formičky, ale ak máš dobré medovníčky, ktoré nemusím piecť mesiac pred vianocami, aby zmäkli, tak sem s nimi 😀
a ešte jeden tip: neviem, či pekávate aj vanilkové rožteky, ale ak áno, skús namiesto vlašských orechov do cesta pomlieť lieskové oriešky ... mňaaaaaaaaaaaaaaam 😝
P.S. prežila som tiež 9 rokov na Orave, presne v DK, tam sa narodila aj moja sestra 😉

purina12345
20. dec 2011

@chorucka veď aj u náš, až teraz som si uvedomila že som napísala mačie a nie mačacie 😀 😀 😀 😀
mňááám, a robíš to s formičkami? tie nemám ☹

fifitko25
20. dec 2011

@lucecita no to aj moja mama a svokra pečú výborne a tiež určite s mm dostaneme "výslužku" 😀 ale ja pečiem niečo také suché a nenáročné, aby nám byt trošku voňal po vianociach a môj mm to má rád 😉

azzura
20. dec 2011

@fifitko25 ja to tak robim, do roztekov davam liekove orechy a mi to viac chuti, robi to tak mama a aj ja

purina12345
20. dec 2011

@fifitko25 nech sa páči, tu je receptík na medovníky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44141 , sú výborné
včera som piekla vanilkové rožteky ale nabudúce skúsim, ďakujem za tip Ja som rodáčka z Habovky 🙂
@lucecita tak to bolo u mňa tiež doteraz lebo z práce som chodila 23.12. ale kedže som teraz doma tak sa s toho aj teším a pečiem aj pre svokru lebo ona teraz príde z práce vo štvrtok takto bude mať menej stresov

fifitko25
20. dec 2011

@purina12345 ďakujem, mrknem 😉 ty pracuješ v zahraničí?

lucecita
20. dec 2011

@purina12345 ja končím v práci 15:30, idem do mesta na posledné darčeky a domov prídem neskoro večer, tak to som rada, že si dám sprchu najem sa a zaspím pri telke...som sa čudovala, ako som včera stihla nakúpiť a ešte aj stromček zdobiť 😀 😀 😀 ale dneska si upečiem len korpusy a zajtra plnkou pozliepam...

chorucka
20. dec 2011
chorucka
20. dec 2011

@purina12345 ano s formickami staci vsak jedna v pohode mam pozicane od mamci ma k tomu aj taky stojancek z dierkami na 60kusov kupila v domacich potrebach Tescoma za 13€ ale super to je

purina12345
20. dec 2011

@fifitko25 už nie, chvala bohu, ja som ich piekla v piatok a @vardzikova sa chystá dnes, už má namiesené
@lucecita tak si to radšej rozdeľ aby si našetrila silu aj na snažilkovanie a potom môžeš tiež poslať recept, veľmi by som sa potešila a možno aj ja upečiem 😵

fifitko25
20. dec 2011

@purina12345 včera som jedla prvýkrát ľanové semiačka 😀 nebola to žiadna katastrofa, no tiež nemôžem povedať, že mi to chutilo.... navyše sa mi veľa z nich dostalo poza zuby 😀

vardzikova
20. dec 2011

@azzura aj ja 😀 😀

vardzikova
20. dec 2011

@purina12345 a najlepšie je ked sa sedi alebo čo? 😀 😀 ja stale uvažujem nad tym že ak sa nahodou usadi či nemôže vvypadnuť 😀 😀

vardzikova
20. dec 2011

@chorucka fiha ... to je tyžden pred svadbou mojej sestri pekne pekne .. idem pozrieť 😉

vardzikova
20. dec 2011

@fifitko25 ty si to zjedla? no tak gratulujem lebo ja to nemôžem ani citiť 😀

chorucka
20. dec 2011

@vardzikova prepec co je tyzden pred svadbou som mimo robim uliky

fifitko25
20. dec 2011

@vardzikova nebolo to bohviečo, ale zjedla som 😉 zjedla som to večer pri telke, ale dnes to budem jesť asi priebežne počas celého popoludnia, lebo naraz toho bolo už veľa a ku koncu som bola riadne znechutená 😀 ale keď to budem jesť pomaličky, tak to zvládnem 😉 , vieš, po takmer roku snaženia urobím čokoľvek, čo by mi mohlo pomôcť, nezáleží na tom,či to bude chutiť, alebo nie..... 😔

chorucka
20. dec 2011

Kam ste saa stratili? Nenechavajte ma tu samu ☹

fifitko25
20. dec 2011

@chorucka ja som ešte tu, ale tiež idem von, potrebujem si kúpiť suroviny na perníčky, idem skúsiť recept, čo mi dala purina 😉 a treba mi kúpiť ešte baliaci papier na darčeky a pobaliť ich 😀 ty už si na vianoce pripravená?

chorucka
20. dec 2011

@fifitko25 No tak ja uz zaciatkom novembra som zhanala darceky takze ja uz mam vsetko schovane uz nech je 24 sa tesim jak decko nie kvoli sebe ale kvoli rodine ake budu reakcie z darcekov

azzura
20. dec 2011

@chorucka aj ja som este tu, koncim az o 15.30

lucecita
20. dec 2011

@purina12345 na snažilkovanie sa už teším...začneme asi na Štedrý deň, alebo ako to vyjde, dnes som už 4DC a mávam tak 6 dní krámy...a ideme na to pravidelne obdeň....recept potom pošlem, včera som si ho od mami vzala a teším sa na pečenie v mojej malej kuchyni, to zasa bude bordelu 😀 😀 😀 😀 a čo @vardzikova ma zamiesené?

fifitko25
20. dec 2011

@chorucka tiež sa teším na reakcie , to je na tom to najkrajšie 😵

chorucka
20. dec 2011

@azzura akurat som myslela na teba som mrkla na diskusiu Lecba clostilbegitem IV. a dve // pro vsechny a nasla som tam jednu babu vola sa PETRA273 ma 37 a je tehu myslim 10tt tak som ta chcela povzbudit