icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
20. dec 2011

@aliaxa urobí ti vaginálny usg, a presne ti povie ako sú na to vajká a kedy asi bude ovu a tiež ti povie akú máš výstelku maternice, neni sa čoho báť 😉
@lucecita ďakujem moja 🙂 a ozaj som moc rada že si mala dobré výsledky, ako si na tom teraz? už sa ti ranky zahojili?

gelinka75
20. dec 2011

@lucecita ja som piekla vanilkove rohliky, este mame zo sacherky, potom linecke, orechove kolieska a pusinky, este spravim karamelove grilazky a viac uz nebudem, je to vsetko take sladke, ja to uz nejem a muz tiez nemusi priberat 😉 akurat tak navstevy nejake a u rodicov toho bude kopec tiez

gelinka75
20. dec 2011

@purina12345 ahojcek ako vyzera graf? 🙂

fifitko25
20. dec 2011

@palculienka2011 mrzí ma ta červená 😒

l_e_n_o_c_k_a
20. dec 2011

@zelovocka nie nemeriam

aliaxa
20. dec 2011

@purina12345 aj sa za to plati?

purina12345
20. dec 2011

@gelinka75 tu je: http://www.fertilityfriend.com/home/purina akosi poskakujem 😕
@aliaxa nie, to ti normálne prepláca poisťovňa, určite ti už niekedy robil takéto sono

fifitko25
20. dec 2011

lekvárové rožteky mňam mňam 😝

purina12345
20. dec 2011

@fifitko25 jééj šikovnica, vyzerajú supeeer, dúfam že zajtra nezabudnem niečo kúpiť, musím si urobiť zoznam 🙂

fifitko25
20. dec 2011

@aliaxa ja chodím na folikulometriu v posledných mesiacoch často 🙂 nemusíš sa toho báť, je to ako sono, lekár ti omrkne vaječníky a vajíčka a zmeria ich veľkosť, aby zistil, či sú dosť veľké a či dozrievajú.... tie moje nechceli 😠 nasadili sme lieky (clostil, duphaston, pregnyl) a po mesiaci narástli ako z vody 😀 len sa žiaľ zatiaľ ani jedno nechytilo ☹ som dnes 2DC

fifitko25
20. dec 2011

@purina12345 neboj, isto to zvládneš, sledujem, že je tu množstvo super kuchárok a pekárok 😀 môžeš si dať aj iný lekvár, ak nemáte radi slivkový, no ten je najlepší, lebo je tuhý a pri pečení nevyteká 😉

aliaxa
20. dec 2011

@purina12345 aha dakujeeeem

zelovocka
20. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a škoda, to by nám dosť napovedalo 😉 tak si kúp zajtra testík a vo štvrtok ráno šup-šup 🙂

lucecita
20. dec 2011

@purina12345 ďakujem moja, už je to v poriadku...prsník ma ani nesvŕbi, modrina je slabučká a ranky sa dobre hoja-chrastičky od injekcie si sama neodlupujem, ale pekne samé odpadávajú...teším sa na snažilkovanie, mrchaňu mám slabučkú, za čo podľa mňa ďakujem alchemilkovému čajíku, keďže pred tým som mala silné a dlho a minulý mesiac som ju pila a boli slabučké a krátke a aj teraz sú také...keď skončím mrchu, idem ho znova piť do ovu a už sa naň aj teším, lebo mi chýba a chutí mi 😀 😀 😀

lucecita
20. dec 2011

@gelinka75 šikulka...ja budem mať od maminky a od svokry, takže nejak nemusím vypekať a ani nemám čas, keďže som dlho v robote a potom valím do mesta na darčeky ešte nejaké... 😀

fifitko25
20. dec 2011

@purina12345 inak ja zajtra idem na tie medovníčky od teba 😝

fifitko25
20. dec 2011

@lucecita inak ja mám tiež slabú mrchaňu -ak nepočítam včerajšok 😖 dnes som úplne v pohode a to som len 2DC, tiež ďakujem alchemilke a jej účinkom ..... a mne tiež chutí 😝

purina12345
20. dec 2011

@lucecita tak potom na zdravíčko a super plodné vajíčko 😵
@fifitko25 určite budem robiť so slivkovým, nech to je také ako má byť 🙂
dnes som jeden ukradla zo špajze a sú super 😝

eri28
20. dec 2011

@zelovocka aha chudak a ta diskriminacia, on nepojde ani za darmo, desat rokov pracoval na slovensku a uz nechce 😉 inac ani ja 😉

lucecita
20. dec 2011

@fifitko25 tak super...ja neviem čo iné mi mohlo takto ovplyvniť cyklus, keďže nič iné som nebrala, nepila, nejedla. ...ja som 4DC, tak sme spolu a dúfam, že aj tehu budeme spolu, dáme do toho všetky sily 😀 😀 😀

delideli
20. dec 2011

@carie32 : urcite dozijes 🙂 aj ked ten graf vyzera,ze uz nejak chladnes. 😀 😀 alebo spavas v poslednych dnoch na balkone?🙂
ja nestiham absolutne nic, ani sa snazit, ani jeste semjacka, pit caj, ledva sa rano zmeriam a zapisem do grafu,tym to konci.. zatial som pred ovu, mala by dojst asi pozajtra, to sme akurat na ceste domov..takze tento mesiac bude skor v tomto smere oddychovy..zato po novom roku...🙂 🙂

lucecita
20. dec 2011

@delideli ...posteľ tras sa... 😀 😀 😀 tak odstavte auto a hupnite na to 😀 😀 😀

juranka
20. dec 2011

@purina12345 ahoj, ja som sa riadila podla tejto metody a otehotnela som na prvy sup. Aj teraz ,ked budem chciet druhe babo tak sa budem toho drzat. Teraz ma moja mala 9 mes. a este stale nemam menstru. az ked zacne budem moct zacat pracovat na tom druhom 😀

lucecita
20. dec 2011

@juranka ahoj, môžem vedieť o akú metódu ide?

purina12345
20. dec 2011

@juranka a je to meranie teploty a sledovanie hlienu a čípku? alebo sa mýlim? tak šup sem s radami 🙂

juranka
20. dec 2011

@lucecita je to sledovanie hlienu uprostred cyklu.neviem ci si si to vsimla.

lucecita
20. dec 2011

@juranka aj ja si sledujem hlien pri meraní teploty a večer ho skúšam vždy pred milovaním aby som vedela ako som na tom 😉 😉 myslíš túto metódu či akú? daj presný popis ako to robíš ty....

juranka
20. dec 2011

@purina12345 je to len to sledovanie hlienu. neviem ci to ma kazda babenka tak viditelne ale ja som to kazdy mesiac videla a v tom case som nemala sex, teda este predtym ked som nechcela tak skoro babo. úotom ked sme uz chceli tak sme zase pocas tohoto obdobia sexovali kazdy druhy den (myslim, ze to bolo asi len 3x a potom som cakala na vysledok 😉 )

purina12345
20. dec 2011

@juranka tak to si tiež sledujem a práve chrústam ľanové semiačka čo podporujú tvorbu najplodnejšieho hlienu, ale tiež si myslím že asi je najlepšie obdeň sexovať Ja som 5 DPO tak som zvedavá ako to teraz skončí, poctivo sme snažilkovali 🙂

juranka
20. dec 2011

@lucecita vzdy po milovani je aj na druhy den este na vonkajsich rodidlach vlhko alebo aspon mas taky pocit. na druhy den by to uz nemalo byt.(ja som mojmu drahemu povedala, ze tento mesiac nic nebude 😀 lebo aby som si hned vsimla ten hlien) a ked to prislo tak som mu to oznamila a isli sme na to. ja som mala dost nepravidelny cyklus ale aj tak som mala kazdy mesiac pocit toho hlienu je to ako (s prepacenim) ako sopel, ktory sa kazdym dnom taha viac a viac a kazdym dnom je aj priehladnejsi.