Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura kráásne si to napisala moja 😀 😀 ja nepracujem až tak dlho iba tri roky ale aj to sa mi zda ako večnosť 😝
@vardzikova ja chcem aby si uz bola tento tehu a potom mi vsetky poslete tehu virusiky 🙂 🙂, alebo si pockas na mna??? 🙂
@purina12345 ovulka už asi prišla gaťky mi to prezradili 😀 ked si urobim dnes ovu test tak už tam budu dve čiarky alebo to ešte nie?
@vardzikova som sebe napisala, miesto teba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som šiši
@azzura to tiež nebolo nikde napísané a nikdy som ani nič také nedodržiavala, myslím že to vie žalúdok pekne stráviť kedykoľvek tak aby si to uložilo potrebné vitamíniky
@azzura mooja mile rada by som počkala ... ale moje vedomie mi to nedovoľuje ... chce to už teraz 😀 😀 no ale ja som naozaj zvedava či je to take jednoduche po tych prefukoch ako sa hovori 😒
@vardzikova no to musíš urobiť test, neviem ti povedať ale potom daj vedieť a poprípade hoď aj foto
@azzura nič si z toho nerob mne sa to dnes už tiež podarilo 😀 😀
@purina12345 jasne pridem domov a vyskušam to ako dlho pred testnutim nemôžem piť vodu? 😖
@purina12345 dakujem za rady, si taka naša všetica, ktora vzy poradi, dakujem a mas to u mna. i ked neviem ako ti to splatim...... 😀 😀
@vardzikova noo, vsak ja ani nechcem aby si cakala, pekne krasne sa snaz a ja ta dobehnem 🙂 😀 😀
@vardzikova 2 hodiny
-|
@azzura tomu verim moja 😀 😀 jupííí o chvyľočku budeme tehuuu 😀
ahojte dievčatá. práve som sa vrátila od dokiho a mám prvé foto našej fazuľky 🙂 . a krásne jej bilo srdiečko. bolo to úžasné.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@azzura a to nieje akosi dlho? 😝
@nikinka1111 moja tak nam to tu ukaž,, sme zvedave 😀 aspon ja a ste v poriadku? 😉
@nikinka1111 Veeeeľmi sa tešim s tebou 😉 🙂
@vardzikova idem naskenovať a ukážem vám machuľku 🙂 . áno sme v poriadku. máme 5,56mm 🙂
@vardzikova ďakujem, ďakujem....
@nikinka1111 aj sa som zvedavá 🙂 to je super že je všetko v poriadku, len tak dalej 😉 a ako sa cítiš?
@vardzikova noooo, ako by som ti to len vysvetlila 😕 😕 😕 😕
@vardzikova nie je to dlho, ci dlhsie nebudes pit tym krajsiu ciarku budes mat
@nikinka1111 ale tak fazuľka je už riadna teda.. rastie .. ved maminka sa o nu patrične stará 😀 😉 🙂
@lucecita nooo ako chceš 😀 😀
@azzura tak nepijem už od teraz 😀 😀
@nikinka1111 tešííííííííím sa s tebou, uz som zvedava co to bude 😉
@purina12345 tak ich tak skúsim nechať aj ja dlhšie, lebo mi to nejako nechutilo....a už ich môžem začať chrumkať, alebo až keď skončí mrcha?

@purina12345 super, este mam jednu lyzicku 🙂 a mozem hned na to aj pit a jest, alebo treba mat nejaky odstup 🙂