icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
22. dec 2011

ANKETA: Mate doma nejake zvieratko ak hej tak ake? Ja milujem macky mame kocura a este psa.

fifitko25
22. dec 2011

@purina12345 jej, som rada, že sa ti vydarili 😀

fifitko25
22. dec 2011

@chorucka ja mám psíka yorkshiera, volá sa Fifi, je to fenka a je to môj miláčik 😀 môj mm má zas rybky, máme doma 500 litrové akva plné kadečoho plávajúceho 😀

azzura
22. dec 2011

@chorucka psíka

vardzikova
22. dec 2011

@chorucka no tak to by som prežla 😀 čo človek preto neurobi

azzura
22. dec 2011

@chorucka mne v janurai umrel na rakovinu boxer Nerusko, a tak teraz mam beagla Maxinka

mel84
22. dec 2011

@chorucka my zatial nie, ale ja by som hrozne chcela beagla, manzel rozhodol ze najprv babatko a potom pes🙂

chorucka
22. dec 2011

Mi mame kocura Murko ale ja ho volam Maco a psa Dastyho ale on byva von to je kaukazky ovciak Baby a nebojite sa ze dostanete zvieraci "bacil,, toxoplazmozu ci ako sa to vola

vardzikova
22. dec 2011

@chorucka aj ja mam doma jedno domace zvieratko vola sa to môj manžel 😀 😀 😀

vardzikova
22. dec 2011

@mel84 super rozhodnutie - schvaľujem 😉 😀

mel84
22. dec 2011

@chorucka mna vola manzel murko 😀 😀 😀

lucecita
22. dec 2011

@chorucka ja som mala rybku, ale pred dvomi týždňami sme ju s manželom pochovali, bo umrela...sa nám utopila 😠 tak sme ju na záhrade zakopali 😢 😢 😢 a volala sa Vilko, lebo sme si ju kúpili a v kalendári mal meniny Viliam

vardzikova
22. dec 2011

@azzura to aj pes môže mať rakovinu? čožeee 😲

chorucka
22. dec 2011

@azzura som zavolala lekarovi takze nic s toho lebo zajtra nerobi hlavne ze sestricka nespomenula zajtrajsiu dovolenku Tak az dalsi cyklus a keby sa majster tesar utal tak ani buduci 😀

vardzikova
22. dec 2011

@lucecita milačik si si ista že to bola rybka? lebo ked sa rybka dokaže utopiť tak to je už riadne na hlavu postavene 😀 😀

mel84
22. dec 2011

@lucecita ja som zase netusila ze rybka sa moze utopit 😒

azzura
22. dec 2011

@vardzikova ano, su to zive tvori. mal rakovinu brusnej dutiny, uz mu nebolo pomoci, tak ho uz len uspali. Povoden sme sli len na operaciu, že mu to zle tkanivo daju preč. ☹ . Tento rok je pre mna zly, nic sa nedari, len zle veci sa kopia

azzura
22. dec 2011

@mel84 no, beagle je hrozne zivé zvieratko, neobsedi na zadku, furt nieco stvara ? Ale ked kukne na mna tym krasnym kukucom, tak som mimo 😀

vardzikova
22. dec 2011

@azzura mojko ale tento rok ksa nenavratne bliži ku koncu pride novy rok a s nim iba nove pozitivne infošky .. jasne? ja som tento rok mala tiež taky všeliaky ja len stale verim že ten druhy bude lepši 😉 😀

lucecita
22. dec 2011

@vardzikova mojka, to nebolo vtipné 😢 😢 😢 😢

chorucka
22. dec 2011

@lucecita ja som mala 2rybky mi mm kupil na valentina asi 3r dozadu aj take gulate akvarko a po mesiaci mi zomreli svagor povedal ze preto lebo som im davala chlorovu vodu z vodovodu

lucecita
22. dec 2011

@mel84 nooooo, ale mne sa utopila 😠

azzura
22. dec 2011

@chorucka no, mozno uz na krv nepojdes iba ak na potvrdenie ze si tehu 😀 😀 😀 😀

vardzikova
22. dec 2011

@lucecita mojka prepač 😢 😢 😢 😉 ja som to tak nemyslela ... ved ma poznaš 😉

azzura
22. dec 2011

@vardzikova etse ze tak a tento rok konci, dufam aj ja ze sa konecne karta obrati a bude sa darit vo vseobecnosti

aliaxa
22. dec 2011

@vardzikova on by siel nema s tym ziadny problem

chorucka
22. dec 2011

@vardzikova
@lucecita Ziadne hadky a teraz si podajte ruky na uzmierenie 😨

lucecita
22. dec 2011

@vardzikova v pohodeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 ja te znám jak své boty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
22. dec 2011

@chorucka a mne teta v akvaristike povedala, že jej môžem dávať vodu z vodovodu, a aj tak sa mi utopila 😀

purina12345
22. dec 2011

@chorucka my máme alinka viď fotoo, malý nezbedný maltezáčik 😲
počula som že keď je žena tehotná tak sa má kvôli toxoplazmoze stániť mačiek