icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
22. dec 2011

@kikaneu ozaj, mám vypiť aj tú vodičku zo semienok? vyzerá tak slizovo a mám dosť nechuť to do seba dostať 😅

kikaneu
22. dec 2011

@fifitko25 má sa vypiť aj to 🙂 a nie je to tak strašné, zavri oči a šup do seba 🙂 aj ja ich práve papám 🙂

fifitko25
22. dec 2011

@kikaneu ok, idem do toho 😀

kikaneu
22. dec 2011

@fifitko25 ja už to mám za sebou 🙂 a inak ako sa máš?

fifitko25
22. dec 2011

@kikaneu už aj ja a ešte žijem 😀 ble.... inak som sama dnes večer, manžo sľúbil, že nebude dlho, no pochybujem, dnes punčuje s kolegami z práce, lebo zajtra už nerobia.... ja som si upratala, zrelaxovala, a popri ťukaní do notebooku kukám panelák 😀 a ty ako? dokedy máš prázdniny,ako deti až do 9.1.?

kikaneu
22. dec 2011

@fifitko25 🙂 môj to mal včera, my sme mali dnes 🙂 aj my sme dnes ešte trochu upratovali, piekla som jeden koláčik a tiež teraz popri ťukaní pozerám panelák 🙂 manžel na svojom laptope a ja na svojom 🙂 sranda 🙂 oficiálne áno, ale 5.1. mám prísť do práce, kolega nám ide robiť školenie k interaktívnej tabuli 🙂

fifitko25
22. dec 2011

@kikaneu juuuuuuj, ako ti závidím to voľno, nám vo firme zrušili všetky medzivianočné dovolenky na našom oddelení, lebo robíme veľkú kampaň pre zákazníkov ☹

simonkazga
22. dec 2011

Šťastné a veselé dievčatá :D :D :D Ja už oficiálne "vianocujem". Od zajtra mám dovču :D A ak boh dá, ovu počas Vianoc, môžeme projektovať pod stromčekom :D

kikaneu
22. dec 2011

@fifitko25 no, aj ja sa z toho teším....len som si vzala prácu aj na doma, keď budem mať čas tak niečo porobím, aby som potom mala menej 🙂 keď sa vrátim 🙂 sa teším na oddych 🙂 a neboj, nejak to zvládneš, naberieš silu cez sviatky a potom zase práca, veď si treba povedať, že hlavne, že ju máš... no nie? 🙂

fifitko25
22. dec 2011

@kikaneu áno, tiež som sa tak utešovala celý tento týždeň - že vďaka za robotu v týchto ťažkých časoch.... veď na štedrý deň ani na vianočné sviatky tam nebudem 😉 len mám trocha stresy a bojím sa, že to bude zle vplývať na moju ovulku, mala by som ju mať na Silvestra....

fifitko25
22. dec 2011

@simonkazga my sa pokúsime na Silvestra a Nový rok 😀 projektovať 😀

kikaneu
22. dec 2011

@fifitko25 hm, snaž sa nestresovať, hovor si, že všetko zvládneš a uvidíš, že zvládneš....a čo to vlastne robíš? pekne, ja sa teraz motám nejak okolo ovulky, už ma teda druhý deň pobolieva pravý vaječník

kikaneu
22. dec 2011

@simonkazga a my sa pokúšame už pár dní teraz a ideme ešte pokračovať ďalej 🙂

fifitko25
22. dec 2011

@kikaneu robím v call centre jednej veľkej energetickej spoločnosti 😀 niekedy sa nedá myslieť na stresy, ale je vianočný čas, tak snáď to bude o.k., len to by sa musel nestresovať aj môj mm 😠
ak pobolieva vaječník a blíži sa ovulka - čo tu ešte robíš? 😀 odhodiť laptopy - obaja a šup šup do postielky 😀

simonkazga
22. dec 2011

@fifitko25 super, taaaakto držím palce. 😀 Na Vianoce a na Silvestra sa zázraky dejú. Stačí k tomu len kvapka alkoholu (aby si bola povolnejšia) a sviatočná nálada. 😀 cca. týždeň som tu nebola (čo som sa liečila s MS depresii) a kukám, že ste stihli 100 strán zaplniť. to už asi nedočítam. ako dlho sa snažíte o bábätko?

fifitko25
22. dec 2011

@simonkazga ja niekedy nestíham čitať ani zo dňa na deň, nie po týždni 😀 my sa snažíme od marca cca. a vy?

budzi
22. dec 2011

@spula22 dnes som 6.den od mrchy zacnem asi 10.den. takze poobede, nepit predtym2-3 hodiny, testovat v rovnakom case. A ten pasik mam nechat namoceny az kym neuvidim vysledok neg alebo pozitivny? Nechapem, co tam nedali navod. Len pisu ze za 40 sekund vysledok. Nabuduce budem vediet, ze mam kupit iny..

simonkazga
22. dec 2011

@kikaneu treba-treba, sviatočná nálada nado všetko 😀 a úprimne nie je nad rýchlovku keď sa lepíš od perníčkov a máš dosť upratovania

mel84
22. dec 2011

baby a tie semiacka jedavate pocas celeho cyklu?

simonkazga
22. dec 2011

@fifitko25 od apríla zatiaľ neúspešne, ale čo nebolo ešte môže byť. len ja som taká blbá, že zakaždým sa namotám a potom revem, keď sa mrcha dostaví. aj minule som mala taký krásny graf a nič z toho

kikaneu
22. dec 2011

@fifitko25 už sme sa dnes snažili ráno, necháme dozrieť bojovníkov asi do zajtra rána 🙂 a manžel sa prečo stresuje?

fifitko25
22. dec 2011

@simonkazga to poznám, odrevala som nejednu mrchaňu..... aj túto, tajne som myslela, že na Vianoce budeme traja a dnes som 4DC 😒

fifitko25
22. dec 2011

@kikaneu veď preto 😀 manžel podniká, preto stresuje 😒

kikaneu
22. dec 2011

@simonkazga perníčky už napečené 🙂 upratovať ideme až zajtra 🙂 teda pokračovať, dnes už nič, vegetíme 🙂

kikaneu
22. dec 2011

@fifitko25 tak to sa potom nečudujem....strašne ťažká doba je....nepraje mladým ľuďom

aliaxa
22. dec 2011

baby je mi uplne zle cele telo ma boli ako keby mam 38 horucky a pritom nemam ziadnu teplotu, ani sopel ani kasel a este ma zacali boliet vajecniky.....nemozem to mat s toho ze si musim davat tampon dnu napusteny v aqvitoxe??

fifitko25
22. dec 2011

@kikaneu nuž každý sa snaží ako môže a vládze.... môjmu mm sa zatiaľ darí, no stojí to veľa úsilia, obetovaných spoločných chvíľ a stresov 😒

fifitko25
22. dec 2011

@aliaxa čo to? čo je aqvitox?

simonkazga
22. dec 2011

@kikaneu závidím, ja som poriadne ani nezačala. Každý deň sa vraciam domov až večer po siedmej a to sa mi už fakt nechce. Tak ma to všetko čaká zajtra. No, pre istotu si už navodzujem vianočnú atmošku. Hlavné je byť v kľude (aj môj doki mi to furt opakuje)

aliaxa
22. dec 2011

@fifitko25 to je taka vodicka ja mam problemy este aj s mykozov a doktor mi bral v pondelok vyter len su este neni vysledky tak mi predpisat tu vodicku ze si ju mam nastriekat na tampon lenze ked ja to nastriekam tampon sa automaticky nafukne a ked ho davam dnu tak ma to boli a vadi mi to vnutri