Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@simonkazga poradila by som ti ale neviem 😖
@vardzikova och joj,, čo je niečo vo vzduchu???? 😕
@vardzikova hello baby 🙂. Dnes dokedy pracujes. Ja do 12:00, ale az o 13:00 mi ide vlak 😠
@simonkazga cau, na taketo veci je tu odbornik purina 12345, ale aj mne konci o 10 dni, ale nebudem platit, myslim ze nestratis nic, len ti uz nebude ukazovat kolky den si po ovu, ale ostatne bude robit dalej, aspon myslim
@simonkazga sla som hned spat a dnes mi je o 90% lepsie este tie tampony treba zohnat
@azzura @vardzikova neva, aj tak ďakujem a prajem krásny dník strávený v predvianočnej atmosfére 😀
dobré ránko baby 😀
@simonkazga bude ti to normálne pokračovať ako predtým len tú tabuľku čo ti dole vypisuje aká je pravdepodobnosť že ti ukáže tt // nebude fungovať a ešte priamo v grafe nebudeš mať napísané koľký deň si DPO
@aliaxa ahoj moja, neboj nič, budúci cyklus bude určite lepšie, keď ti skončí mrcha uvar si každý deň alchemilkový čajík a možno nebudeš musieť užívť tie lieky 🙂
@aliaxa to rada počujem. 😀 skús sa popýtať v lekárni, alebo v protetike. na nete som nenašla nič. Podľa mňa to ti lekár mal dať, práve preto aby si nemala problém so zavedením.
@purina12345 jeeej, ďakujem. to prežijem. DPO viem vyrátať aj sama a tie tabuľky si moc nevšímam
@fifitko25 neviem .. ja som sa nasrala preto lebo išiel do Hriňovej na ukončenie roka a cely den sa mi neozval .. ved je logicke že som sa bala či sa nahodou niečo nestalo .. a on mi povie že telefon nechal doma .. no nezabi ho ... a ja môžem volať ked mal vypnute zvonenie ... 😒
@azzura moja ja dnes pracujem asi až do 18:00 hod ked nahodu ešte nie neskôr lebo ako na truc dnes chcu všetci čo si objednali auto tak brať .. na infakrt... waaaaaaaaaaaaa 😠 😠 😠 😠 a ešte mi treba piecť kolače lebo včera som piekla ale sa mi nepodaril ...včera som nemala svoj den a ktomu všetkemu som sa ešte aj pohadala s mm no hruza ☹
@simonkazga dakujem ak ked si myslim že pekny nebude lebo je len rano a už sa to začalo hrôzostrašne 😠
@vardzikova u nás podobne, akurát môj chodí už 2 týždne v kuse čosi vybavovať a ukončovať... spolu sme neboli ani na nákupoch, ani na punči, ani v meste pokochať sa atmosférou... a včera sa mu tiež vybil mobil, nevedela som, kde je a či je OK, tak som proste už nevydržala a vybuchla a všetko som mu vykričala 😖
@fifitko25 ajajaaaaj 😖 fiha tak to bude treba dnes vyžehilť... aspon u mna .. predsa idu vianoce a nemôžme byť pohadany ... aj by som mu teraz zavolala ale nie.. nech sa prvy ozve on... 😠
@vardzikova baby co ste vcera mali s mm? No nie kazdy den je nedela, a musis mat tolko kolacov. A neda sa zjest ten nepodarok? tak si ho dajte na ranajky ku kakavku.
Hmm, to je blbe ze si tak dlho, ale co uz ked mas taku pracu a hlavne sa udobri s mm, staci pusa a objatie, netreba rozpitvavat vcerajsok 😉
@azzura no určite niekaždy den je nedela 😖 s manželom sa budem musieť udobriť len to ešte musim vymyslieť že ako ... 😒
@fifitko25 ja stale hovorim že peniaze niesu všetko aj ked su určite potrebne ale niesu všetko.. môj niekedy chodil do prace aj v sobotu .. raz som mu povedala že nevidime sa cely tyžden a ešte aj v sobotu ide do roboty , a on sa začal vyhovarať ved peniaze nam treba .. a hluposti .. jednoducho som mu povedala že si neželam aby chodil aj v sobotu do roboty pretože veľmi málo času trávime cez týžden spolu ... ☹
@vardzikova to zvladnes lavou zadnou 😀 😀
@fifitko25
@vardzikova aj ja som sa vcera trocha chytila s mojim 😖 a dnes rano kukam auto oskrabane uplne dokonale 😀 asi to zabralo 😝 😝
@gelinka75
@azzura
@vardzikova včera bola očividne zlá konštalácia hviezd..... 😒 ja už som dostala prvú SMS, že či sa hnevám a ako sa cítim.... a vyznanie lásky....no už sa to zas žehlí, len dokedy to takto zasa bude.....
dnes moj graf, ale nezlaknite sa, nieco na mna lezie, som si dala paralen aj vecer a rano, nejaka vnutorna horucka, ale uz sa citim lepsie, teda zatial http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@vardzikova môj je podnikateľ, takže u nás sviatok-piatok: furt robota ☹
@purina12345
@lucecita
@vardzikova akoze baby , neverim ....... no toto urcite nie http://www.fertilityfriend.com/home/37feac

dobré ránko 😀 baby, môžete mi prosím poradiť? dnes som si všimla, že mi fertilityfriends vypisuje správu, že moje VIP členstvo skončí o 13 dní a ak si to chcem predlziť mám zaplatit 45 dolárov. Tá stránka je akože spoplatnená? a ked to nezaplatím, tak sa stratia všetky moje údaje? ďakujem