icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

simonkazga
23. dec 2011

dobré ránko 😀 baby, môžete mi prosím poradiť? dnes som si všimla, že mi fertilityfriends vypisuje správu, že moje VIP členstvo skončí o 13 dní a ak si to chcem predlziť mám zaplatit 45 dolárov. Tá stránka je akože spoplatnená? a ked to nezaplatím, tak sa stratia všetky moje údaje? ďakujem

vardzikova
23. dec 2011

@simonkazga poradila by som ti ale neviem 😖

fifitko25
23. dec 2011

@vardzikova och joj,, čo je niečo vo vzduchu???? 😕

azzura
23. dec 2011

@vardzikova hello baby 🙂. Dnes dokedy pracujes. Ja do 12:00, ale az o 13:00 mi ide vlak 😠

azzura
23. dec 2011

@simonkazga cau, na taketo veci je tu odbornik purina 12345, ale aj mne konci o 10 dni, ale nebudem platit, myslim ze nestratis nic, len ti uz nebude ukazovat kolky den si po ovu, ale ostatne bude robit dalej, aspon myslim

azzura
23. dec 2011

@fifitko25 co vzdychas 😀

aliaxa
23. dec 2011

@simonkazga sla som hned spat a dnes mi je o 90% lepsie este tie tampony treba zohnat

simonkazga
23. dec 2011

@azzura @vardzikova neva, aj tak ďakujem a prajem krásny dník strávený v predvianočnej atmosfére 😀

purina12345
23. dec 2011

dobré ránko baby 😀
@simonkazga bude ti to normálne pokračovať ako predtým len tú tabuľku čo ti dole vypisuje aká je pravdepodobnosť že ti ukáže tt // nebude fungovať a ešte priamo v grafe nebudeš mať napísané koľký deň si DPO

purina12345
23. dec 2011

@aliaxa ahoj moja, neboj nič, budúci cyklus bude určite lepšie, keď ti skončí mrcha uvar si každý deň alchemilkový čajík a možno nebudeš musieť užívť tie lieky 🙂

simonkazga
23. dec 2011

@aliaxa to rada počujem. 😀 skús sa popýtať v lekárni, alebo v protetike. na nete som nenašla nič. Podľa mňa to ti lekár mal dať, práve preto aby si nemala problém so zavedením.

fifitko25
23. dec 2011

@azzura včera hádka s manželom... skoro som spala v obývačke 😢

simonkazga
23. dec 2011

@purina12345 jeeej, ďakujem. to prežijem. DPO viem vyrátať aj sama a tie tabuľky si moc nevšímam

vardzikova
23. dec 2011

@fifitko25 neviem .. ja som sa nasrala preto lebo išiel do Hriňovej na ukončenie roka a cely den sa mi neozval .. ved je logicke že som sa bala či sa nahodou niečo nestalo .. a on mi povie že telefon nechal doma .. no nezabi ho ... a ja môžem volať ked mal vypnute zvonenie ... 😒

vardzikova
23. dec 2011

@azzura moja ja dnes pracujem asi až do 18:00 hod ked nahodu ešte nie neskôr lebo ako na truc dnes chcu všetci čo si objednali auto tak brať .. na infakrt... waaaaaaaaaaaaa 😠 😠 😠 😠 a ešte mi treba piecť kolače lebo včera som piekla ale sa mi nepodaril ...včera som nemala svoj den a ktomu všetkemu som sa ešte aj pohadala s mm no hruza ☹

vardzikova
23. dec 2011

@simonkazga dakujem ak ked si myslim že pekny nebude lebo je len rano a už sa to začalo hrôzostrašne 😠

fifitko25
23. dec 2011

@vardzikova u nás podobne, akurát môj chodí už 2 týždne v kuse čosi vybavovať a ukončovať... spolu sme neboli ani na nákupoch, ani na punči, ani v meste pokochať sa atmosférou... a včera sa mu tiež vybil mobil, nevedela som, kde je a či je OK, tak som proste už nevydržala a vybuchla a všetko som mu vykričala 😖

vardzikova
23. dec 2011

@fifitko25 ajajaaaaj 😖 fiha tak to bude treba dnes vyžehilť... aspon u mna .. predsa idu vianoce a nemôžme byť pohadany ... aj by som mu teraz zavolala ale nie.. nech sa prvy ozve on... 😠

azzura
23. dec 2011

@fifitko25 fuha, to az tak ste sa pohadali? A urcite na nejakej prkotine.

azzura
23. dec 2011

@vardzikova baby co ste vcera mali s mm? No nie kazdy den je nedela, a musis mat tolko kolacov. A neda sa zjest ten nepodarok? tak si ho dajte na ranajky ku kakavku.
Hmm, to je blbe ze si tak dlho, ale co uz ked mas taku pracu a hlavne sa udobri s mm, staci pusa a objatie, netreba rozpitvavat vcerajsok 😉

fifitko25
23. dec 2011

@azzura pre neho je to prkotina, pre mňa nie ☹ to, že som celé dni doma sama a on chodí kade-tade je úplne v poriadku - a hlavne pred vianocami.... oháňa sa tým, že zarába a že čo by som ešte chcela 😢

vardzikova
23. dec 2011

@azzura no určite niekaždy den je nedela 😖 s manželom sa budem musieť udobriť len to ešte musim vymyslieť že ako ... 😒

vardzikova
23. dec 2011

@fifitko25 ja stale hovorim že peniaze niesu všetko aj ked su určite potrebne ale niesu všetko.. môj niekedy chodil do prace aj v sobotu .. raz som mu povedala že nevidime sa cely tyžden a ešte aj v sobotu ide do roboty , a on sa začal vyhovarať ved peniaze nam treba .. a hluposti .. jednoducho som mu povedala že si neželam aby chodil aj v sobotu do roboty pretože veľmi málo času trávime cez týžden spolu ... ☹

azzura
23. dec 2011

@fifitko25 mojaaa, ja viem ze je to tazke ale skus to hodit za hlavu a tes sa na vianoce a ze budete spolu

azzura
23. dec 2011

@vardzikova to zvladnes lavou zadnou 😀 😀

gelinka75
23. dec 2011

@fifitko25
@vardzikova aj ja som sa vcera trocha chytila s mojim 😖 a dnes rano kukam auto oskrabane uplne dokonale 😀 asi to zabralo 😝 😝

fifitko25
23. dec 2011

@gelinka75
@azzura
@vardzikova včera bola očividne zlá konštalácia hviezd..... 😒 ja už som dostala prvú SMS, že či sa hnevám a ako sa cítim.... a vyznanie lásky....no už sa to zas žehlí, len dokedy to takto zasa bude.....

gelinka75
23. dec 2011

dnes moj graf, ale nezlaknite sa, nieco na mna lezie, som si dala paralen aj vecer a rano, nejaka vnutorna horucka, ale uz sa citim lepsie, teda zatial http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

fifitko25
23. dec 2011

@vardzikova môj je podnikateľ, takže u nás sviatok-piatok: furt robota ☹

nativanativa
23. dec 2011

@purina12345
@lucecita
@vardzikova akoze baby , neverim ....... no toto urcite nie http://www.fertilityfriend.com/home/37feac