icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

barushkaaam
31. okt 2011

@kikaneu skusim a uvidim....dufam, ze to meskanie nie je sposobene niecim inym... ☹ dakujem za radu baby, ste mile 🙂 😉

gelinka75
31. okt 2011

@barushkaaam a mavala si taketo posuny aj predtym? lebo ak si nemala..tak preco by to akurat teraz tak bolo? ja zvyknem skor skorej dostat ako neskor, este sa mi tusim nestalo, zeby som mala oneskorenu mrchu za dlhe roky 😉

kikaneu
31. okt 2011

@barushkaaam skús, ja osobne by som radšej vedela čo mi je, ako žila v neistote 🙂 a @gelinka75 má pravdu, ak ti doteraz nemeškali, tak prečo práve teraz? 🙂

purina12345
31. okt 2011

@meyby ahoj, ono je to zvláštne ale tehotenstvo sa počíta od začiatku poslednej MS, čiže ešte keď sa len vajíčko spojilo so spejmoškou už si akoby bola v 2 tt
kedy sa chystáš k doktorke?

barushkaaam
31. okt 2011

@gelinka75 no prave v tom auguste som povodne sla ku gyndosovi, lebo som mala meskanie 12 dni!!!!!lenze ako ma pozrel, aj na koze aj na ultrazvuku, tak vravi, ze som v poriadku, ze nic neobjavil....potom sme dosli na to, ze som mala v septembri skusku z ekonomie, ze tak asi z nervou mi to meska....teraz zase 20.10. som mala skusku z prava, tak zeby som sa vynervovala tak, ze mam opat meskanie? inak dost ma to stve, lebo tymito nervami mam taky rozhadzany cyklus, ze az....to neviem, ako chcem otehotniet, ked mi mrcha chodi mirnix dirnix 😠 som v 5 rocniku na VS a vzdy som nervovala pred skuskami, som prosto taky typ, ale nikdy to nemalo vpliv na moj cyklus 😠

meyby
31. okt 2011

@purina12345 pravdepodobne v stredu podla vypoctu podla poslednej menstruacie som v 8 tyzdni tehotenstva...kocky v ktorom tyzdni uz bude vidiet malu fazulku na usg? 🙂

purina12345
31. okt 2011

@kikaneu no fakt ti to akosi podskakuje aj keď nie sú veľké skoky 😖 dúfam že sa ti podarí zohnať ten teplomer lebo môže byť ten graf klamný, myslím že najviac nám potom napovie keď (dostaneš) mrchu
tetnto graf označuje ovu až tri dni po sebe zvyšujúcej teploty

purina12345
31. okt 2011

@meyby už by si ju môhla vidieť aj počuť srdiečko (myslím)

barushkaaam
31. okt 2011

@meyby podla mna ked si uz v 8 tyzdni, tak uz nieco by na usg mohlo byt vidno.... 🙂

meyby
31. okt 2011

@purina12345 chcem si aj doktorku aj s usg naplanovat tak aby som uz aj nieco videla aj pocula... 🙂

gelinka75
31. okt 2011

@barushkaaam tak to je naozaj zvlastne, tak ti neostava nic ine len cakat, alebo skusit test..citala som, ze ked su nervy tak sa aj ovulacia zvykne posunut a tym padom aj kramy...ja som tiez vlani skoncila VS, ale nikdy mi takto nevyposuvalo...
@meyby a kedy ides k dokimu?

purina12345
31. okt 2011

@barushkaaam teba už dlhšie tipujem za tehulku, hlavne skús byť kľudná, mrcha neni citlivá že by si len tak neprišla a keď nechodí je to veľmi dobré znamenie, skús sa otestovať a keď bude negatívny počkaj aspoň ďalšie 3 dni lebo u niektorých žien to dlho trvá a samozrejme treba navštíviť aj dokiho, on ti môže urobiť test z krvičky 🙂

meyby
31. okt 2011

@gelinka75 asi vstredu, len chcela by som vabrat ten spravny cas aby som uz na USG nieco videla... 🙂

purina12345
31. okt 2011

@meyby už budeš určite niečo vidieť 100%, moc sa s tebou teším 😵

meyby
31. okt 2011

@purina12345 dakujem pekne, drzim palce aby sa ti splnilo po com tuzis... 😉

purina12345
31. okt 2011

@meyby http://tehotenstvo.rodinka.sk/tyzden-po-tyzdni/...
ďakujem moja, pekne sa držkajte 🙂

barushkaaam
31. okt 2011

@purina12345 ten tvoj prispevok som olakovala 😀 lebo sa mi straaaasne lubi ten zaciatok 🙂 bodaj by si mala pravdu...ja nie som taka optimisticka ako ty bohuzial....vychadzam prave z toho, ze v auguste mi mrcha meskala len prave kvoli blbej skole ☹ vtedy meskala 12 dni, teraz som 35 DC (predtym som urobila chybu, nie som 34, som sa pomylila) tak este stale si hovorim, ze ta hnusoba dojde 🙂

purina12345
31. okt 2011

@barushkaaam a vieš kedy si mala ovu?

barushkaaam
31. okt 2011

@purina12345 tento mesiac som si teplotu nemerala, takze ovu tipujem len podla hlienu a ten som mala fakt ukazkovy....takze ovu bola niekedy 15-18 DC, A dneska mam taky kremovity hlien, neviem si to nieco znamena 😖

purina12345
31. okt 2011

@barushkaaam krémový hlien sa tiež považuje za jeden z príznakov, posledná luteálna fáza alias poovulačná trvá od 12 do 16 dní ale nikdy nie viac, takže kebyže si mala ovu 18DC a luteálnu 16 dní tak 35 DC by si určite dostala MS
ono je pravda že pred ovu fáza môže trvať aj 30 dní ale ak si mala ovu tak ako píšeš a nebude mrcha prichádzať pokladala by som to za tehotenstvo, hlavne kľud, ako som ti písala ak chceš urob si zajtra test a ak sa bojíš že bude ešte biely počkaj pár dní ako meyby a hlavne daj hneď vedieť novinky, držím moc palčeky 🙂

barushkaaam
31. okt 2011

@purina12345 aha, tak to o tej lutealnej fazy som vobec netusila 🙂 fiiiha, ty mas tolko info. To som samozrejme nemyslela ironicky, ale uprimne, ze ja neviem ani len z polovice, co ty 😉 ja pockam este dva-tri dni a ked stale mrsisko nepride, tak znova skusim ten test....fuuu, uz mi je znova zle ☹ a pritom hladna nie som, takze od hladu to nie je...urcite dam vediet vysledok testu 😉

meyby
31. okt 2011

@purina12345 dik asi najvyssi cas je ist v stredu ...aby som vedela ze je vsetko v poriadku... 🙂

purina12345
31. okt 2011

@meyby krásna stránka, však? už sa teším keď si to budem čítať 🙂

@barushkaaam držím palce, a nezabudni myslieť pozitívne 😉

barushkaaam
31. okt 2011

@meyby potom napis, ako si dopadla, co povedal doki 🙂 budeme drzat palceky 😉

snazilkas
31. okt 2011

Ahojte baby, chcem sa este spytat....14DC mi pichli pregnyl, testovala som uz 18DC, ale len zo zvedavosti, ci tam pregnylovska ciarka bude...a potom som skusila test 22DC len tak zo zvedavosti tiez a bola tam zasa slaba ciarka, presne taka ista ako ten 18DC. Myslite, ze je to stale pregnyl? Nemala by ta ciarka slabnut, ak je pregnylovska??? Lebo tieto su uplne rovnake. Hm??? Poradite???

delideli
31. okt 2011

@barushkaaam : drzim palce,aby to tentokrat neboli nervy..citala som,ze niektore zeny maju vramci implantacie embrya podobne bolesti ako su pred MS a tiez niektore popisuju tu silnu bodavu kratkodobu bolest,tak tfuj,tfuj,nech je to ono 🙂

barushkaaam
31. okt 2011

@delideli dakujem velmi pekne, si zlata 🙂

delideli
31. okt 2011

inak chcem sa opytat, moze sa stat,ze mi ovu testy nezachytia ovulku a uvidim ju podla BT?resp. co je spolahlivejsie? (meriam klasickym teplomerom na jednu desatinu, ale zdal sa mi celkom spolahlivy, drzala som teplotu ako termostat vzdy par dni po sebe uplne tu istu, dnes mi vyskocila o 2 desatiny, zatial som tusim 13DC)..viem,ze zvysenie musi byt 3 dni po sebe, takze nemusi to nic znamenat,len som zvedava, ovu testy boli zatial negativne, robim ich od 10.dňa..
a tu je grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
(cipol velmi hodnotit neviem,len teraz som zacala,takze na to prilis nespolieham..)

purina12345
31. okt 2011

@delideli môže ešte klesnúť ale už ani nemusí, ťažko povedať, môžeš sa ešte skúsiť riadiť podľa toho aký dlhý mávaš cyklus a čo hlien? testy sú dobré ale nemusí byť 100%

delideli
31. okt 2011

@purina12345 : cyklus mávam tak 28 +/-2 dni, z hlienu som jelen, pripada mi stala skoro rovnaky, taky vodnaty, pri troche predstavivosti mozno lepkavy (po chvili?), predtym nez sme sa zacali snazit som mavala krasne bielky a teraz nedajboze ich vystihnut ..