icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
26. dec 2011

@carie32 j a som si myslela že musiš mať obe čiarky silno červené a to stačí aj duch? 😲

vardzikova
26. dec 2011

@kikaneu mojka a nepripada si tak trošhu zahnany do kuta? vieš možno si mysli že s nim keksikuješ len kôli tomu jednemu ....

vardzikova
26. dec 2011

@lucecita ako to mojka? ja som na mojho išla takticky, pár dní pred ovu t.j 5 dni nekeksikujeme a ked viem žeby to mohlo podľa ovu testu byť tak vtedy je taky nažhaveny že to chce robiť každy den 😀 😀 😀 😀 a to mu vydrží týžden niekedy aj dva 😀 😀

carie32
26. dec 2011

@vardzikova testovacia čiarka je silnejšia ako kontrolná, vtedy je ovu test pozitívny 🙂

lucecita
26. dec 2011

Dobré ránko....taaaak, ja po prehýrenej noci na štefanskej zábave ktorú poriadali naši kamaráti som sa práve zobudila 😀 😀 😀 u našich na obed vínko a vaječný likér, neskôr u babky vínko, potom u mňa s našimi vaječný likér a večer na zábave jedna B52 a dva džiny s tonikom a bola som jasná 😀 😀 😀 makovka bolí a bolíííííííí 😅 😅 😅 😅 ale tepltoku som si merala, len som tu pozhadzovala čo sa dalo 😝 😝 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 musím sa dať troška do kopy, dnes ideme k svokrovcom na obed!!!

l_e_n_o_c_k_a
26. dec 2011

Ahojte babyyy, poradte mi nieco na silnu mrchu, nestiham behat na wc a prebalovat sa, o prebdenej noci ani nehovorim 😢 😢 😢

lucecita
26. dec 2011

@nativanativa moja, to čo to tá teplota vystrája? 😠

kikaneu
26. dec 2011

ahojte 🙂 tak sa včera podarilo 🙂 teraz sa chystáme ku svokrovcom 🙂 a môj graf je taký (čudný): http://www.fertilityfriend.com/home/389913

spula22
26. dec 2011

@vardzikova dakujem krasne 😀

fifitko25
26. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a Skús si vyzmykat Citron do vody a vypiť, malo by to stiahnuť krvácanie 😉 mne pomáha aj alchemilkovy cajik...

vardzikova
26. dec 2011

@carie32 milaičik idem pridať testy aby si to videla

vardzikova
26. dec 2011

@nativanativa mojka ktory DC si?

bylinkoterapia
Odpoveď bola odstránená
vardzikova
26. dec 2011

@kikaneu no vidiš mojka 😉 😀

vardzikova
26. dec 2011
bambi2
26. dec 2011

@vardzikova vyslo tooooooooooooooooooo?????????????????????? 😉 😵 😵 😵

vardzikova
26. dec 2011

@bambi2 milačik to je iba ovu test .. 😀 😀 😀 😀 😀 a chcem zistiť čo mi nato poviete či mam ovu alebo čo?

vardzikova
26. dec 2011

@azzura mojka a ty si ake mala vianoce? 😉

bambi2
26. dec 2011

@vardzikova a uz som sa potesila, ze ti budem gratulovat 😕 ☹

vardzikova
26. dec 2011

@bambi2 ja som tak tiež minule chcela blahoželať a nakoniec som zistila že to bol len ovu test, 😉 😀
robim si ovu testy od 11 DC ale neviem či ta druha čiarka bude ešte silejšia alebo už nebude ... 😖

bambi2
26. dec 2011

@vardzikova skoda....... ja uz som dostala mrchu konecne, po 4 tyzdnoch po potrate... behnem teraz na kontrolu niekedy a tiez pojdeme na to... 🙂

bambi2
26. dec 2011

@vardzikova no tak to je dobra otazka... 😖 len kto ti to zodpovie...

bambi2
26. dec 2011

@vardzikova my skusime podla hlienu zase... by som mala mat ovulku 11. januara, takze mylsim, ze okolo toho 8 zaciname... a dam si par dni aj ten grepovy vytazok z jadier... nech trosku zosilnie hlien.. len dufam, ze sa potom spermie neutopa v hliene 😀 😀 😀

vardzikova
26. dec 2011

@bambi2 moja a to si vola v ktorom TT?

vardzikova
26. dec 2011

@bambi2 tak hlien mam už taky vodovy či aky... 😖

bambi2
26. dec 2011

@vardzikova podla ms to bol 9 tt... ale teraz to klapne celkom iste... 🙂 😵 😵 😵

vardzikova
26. dec 2011

@bambi2 a čo bolo pričinou ?

bambi2
26. dec 2011

@vardzikova hmmmm... a nema taku tu bielkovu natahovaciu konzistenciu??

vardzikova
26. dec 2011

@bambi2 nieee nema to taku naťahovaciu konzistenciu 😖