Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Zdravim babenky, uz som tu davno nebola ale ako som predpokladala tak mrchana sa dostavila 😠 😠 😠 a zacinam novy cyklus som 4DC. dufam, ze bude tento uspesnejsi 😀
jááj dievčatá, ja už fakt neviem, som cez tie sviatky nejak zabudla, že mám doma aj ovu testy, ale robila som v piatok a bol mierny dušík a dnes už bol biely, tak dúfam, že tá ovu bola....och, len nech ide zajtra teplota hore.... 😠
@spula22 no super, moc ešte raz gratulujem 😀 a mala si nejaké príznaky? testíku trvalo než ukázal // , že? ako dlho si vlastne po neočakávanej mrche testovala?
@purina12345 dakujem este raz.nemala som ziadne priznaky,okrem meskajucej mrchy 🙂 testovala som na asi 33DC a nic a len na 39DC mi ukazalo 😀.trvalo mu to sice,ale stalo to zato 😀 a este som s apred vianocami aj k dokymu objednala,ze mi zasa meskaju a ze asi mi bude zasa musiet pichnut vyvolavacku,ak nepride 🙂.
@spula22 tak to určite stálo za to a krajší vianočný darček si asi ani nemôhla dostať, je to strašne milé 😵
😀 😀 😀 ze ako spolahlivo otehotniet??
Postup je jednoduchý:
Pred samotným aktom si musí muž v duchu hovoriť, "toto nie je moja manželka" alebo "toto nie je moja priateľka". Takto informované spermie sa viac rozšantia a nabudia. Pred samotným vyvrcholením si zasa hovorte "Bože, veď máme len 17, sme na školskom výlete - snáď sa nič nestane a bude to bez následkov. Nemôžeme si dieťaťom pokaziť život, veď sme ešte mladí" ... a vtedy sa tie biele bičíkaté potvorky predbiehajú v škodoradosti ktoré nám urobí najväčšiu zlobu a ženské vajíčko bez problémov oplodní.
@purina12345 jasne ze stalo...a moj mm kolko mal radosti 😀 uz chcel dupky ist kupovat 😀.
ahojte babule...ja doma od svokrovcov 😎 😎 ....konečne doma pijem alchemilkový čajík a sem tam pobolieva pravý vaječník od včera 😉 😉 som aj zabudla že mám doma ovu testy 😀 😀 😀 zajtra chcem skúsiť, kedy a ako to mám urobiť? ešte som ho nikdy nepoužila............ 😕

@bubacik5 dakujem 🙂