Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 jeeeeeeeeeeeeej !!!!
@vardzikova sama neverím ale manžel ešte viac 😀 tak budem testovať ráno lebo toto bolo teraz večer, doteraz žiadne príznaky a keď sme prišli domov tak ma začalo pobolievať bruško tak som sa ťažko rozhodovala či urobiť test a vyšlo to jupííííííííííííí
@purina12345 tak sa veľmi tešim s tebou a hlavne ti to veľmi prajem inak ak sa môžem opytať ako dlho ste sa snažili?
@spula22 jéééj 🙂 gratulujem, teším sa s tebou, ja som žiaľ dostala na 33.DC :( ale nevadí, ide sa ďalej a snáď sa čoskoro zadarí 🙂 prajem úspešné tehuľkovanie 🙂
@purina12345 jeminkooooooooooooooooooooooo, gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.........neveríííííím, som šťastná 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵
@purina12345 gratulujeeeeeeeeeeeem moja tesim sa s tebou 🙂
@vardzikova pol roka ale tento cyklus som krmila manžela tou macou a tiež som mu dávala vitamíniky
@lucecita ďakujem moja, už sa neviem dočkať rána, dúfam že tam bude aj ráno
@aliaxa ďakujem moja 😵
@purina12345 ako ste sa snažilkovali tento cyklus? popíš nám to....teda ako často, kedy po mrche ste začali a taaaaak.....ja som dneska 10DC a robila som si ovu test, ale je tam iba slabunký dúšik
mojka, jasné, že tam bude aj ráno....on len tak ľahko nezmizne...ja som taká šťastná aj s tebou...
@vardzikova ešte som nemala, som len 10DC, minulý cyklus bola na 17DC, len som skúšala ako tenkrát poprvé ovu test a dnes aj včera som cítila pravý vaječník, tak som rýchlo cikala 😀 😀
@purina12345 a ake vitaminky si davala manželikovy? aby som nasadila aj ja tomu svojmu
@lucecita jaaaaaj a ja sa spolieham hlavne na tie ovu testy lebo vieš že to meraie mi akosi nejde 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 jéééj, normálne neverím 🙂 moooja, gratulujem 🙂 super, strašne sa s tebou teším 🙂 och, len nech je všetko v poriadku 🙂
@vardzikova však ja viem, že ti to nejde 😅 😅 😉 ...ja som merala aj dnes ráno o 6:10 aj keď som hýrila a domov sme došli o druhej ráno 😀 😀 😀
@lucecita ja si urobim aj zajtra ovu test a uvidim dufam že už bude silnejšia ako včera a dnes ... inak ja keby som zistila že som tehu ako purina tak sa asi zblaznim od šťastia.. ja si to v podstate ani neviem predstaviť
@vardzikova urob veru urob.... snažte sa a množte sa 😉 😀 😀 ja si to tiež neviem predstaviť, aj keď teraz sa mi v noci zas a znova snívalo, že som tehu 😵 😵 a dnes u svokrovcov som si predstavovala, ako si tam na budúce Vianoce prinesieme malinký uzlíček...
@kikaneu a ty ako mojka?
@purina12345 supeeeeeeeeeeeer, ten graf bol total tehulkovsky, velmi gratulujem, tesim sa s tebou 😀 😵 😵 😵
@lucecita označila som do grafu http://www.fertilityfriend.com/home/purina , robila som si neskôr aj rapiclear ale tam bolo len vidieť ducha pod baterkou ale bol viacej zriedený moč,
tak to je super že sa ti už robí dušík však ja som mala tri než to zosilnelo, tak držím palce do snažilkovania 😵
@vardzikova vitamín E 200mg, zinok a b-komplex
@kikaneu ďakujem moja, aj ja dúfam že je všetko ako má byť ale budem stále myslieť len pozitívne, a semiačka papám stále nakoľko podporujú progesterón a fazuľka ho potrebuje
@lucecita množte sa 😀 😀 ja si to tiež niekdy skušam predstaviť ake by to bolo keby sme mali male baby ale potom realita je krutšia ako moje snivanie takže zobudim sa z mojho sna a je to ... a je po ptákách 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 ďakujem moja, je to úžastné, som zvedavá ako budem v noci spať, už by som chcela aby bolo ráno a mohla by som testovať či je to skutočne pravda 😵
@purina12345 určite je to pravda 🙂 inak by tam tá čiaročka nebola 🙂
@purina12345 krásny grafík, cicka a čo znamenajú tie XX 12DC a X 17DC? ďakujem, prvýkrát skúšam aj ovu testy, tak som zvedavá ako to dopadne...ďalší robím až stredu 😉
@kikaneu som videla ten graf, nejako ti to skáče 😀 my si s mangelkom dávame vajčák 😀 😀
@purina12345 jasne, ze je to pravda, to je normalna ciarka a ziadny dusik 😀 😀
ja by som bola total na nervy kebyze mam 2 palicky, dufam, ze ked sa tak stane tak nepotratim od stresov 😀
@vardzikova nemôže byť po ptákach, jedného nutne potrebuješ! 😵 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@purina12345 ježžžííííííííííííííííííííííííííš gratulujem mojka ,,, veeeeeeeeeeeeľmi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 manželik sa tešil čo aj ty? jooooj musiš byť happy čo?