Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
tak dobrú noc babuľky, idem sa už pritúliť k manželovi tak pekne snažilkujte aby tu pribúdali fazuľky, nezabúdajte že je čarovné obdobie 😉
@purina12345 pekne sa vybuvkajte a pritulkajte k sebe...a rano chceme dokaz vasej lasky vidiet na svojich obrazovkach 😉 😉 😉
@purina12345 posledna bola 13.11. Bala som sa to hned oznamovat, lebo v septembri som mala spontanny. Po 3 cykloch sa zas zadarilo a koncom 5tt som mala take male spinenie, myslela som, ze zas zacinam potracat, ale priznaky tehu som stale mala. Hned na druhy den som sla k doktorke a ta povedala, ze je to ok, dala duphaston, spinenie hned prestalo a vo stvrtok uvidime, ci rastieme 🙂
tak chytajte babulku tu súúú 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀 T 😀
@alyce tak držím palce aby ste to dotiahli do úspešného konca, držkajte sa 😵
@purina12345 : wau,tak to sa tesim 🙂 a velmi gratulujem, nadherny darcek 🙂drzte sa a budte v poriadku 🙂
(dufam,ze aj nam maca pomoze 🙂, papali ste ju len do ovu,alebo aj dlhsie?)
@purina12345 ked som pochopila, tak nova, tehu to gratulujem, vianoce su ako maju byt pozehnaneeeeeeeeee
mne sa moj v noci smial, ze sa u mna nemoze nic udrzat, ze som uz proste, taka velka, zo spodu. blazon 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale neako sa z vami tesim baby, vsak na to tehu vsetky cakame ..., je super, ked sa zadari nas to caka asi v roku 2012, ale dockame sa urcite 😉
baby ja do prace poctivo papam antikoncepciu, ked si vypijem znizuje sa jej ucinnost to neviem, beriem ju rano a to som triezva, obcas cez sviatky vypijem vecer...., neviete nekto poradit...pa tatial
mam tusaka , ze bude dalsia nova tehu......
@lucecita jaaaj no tak v tom máš uplnu pravdu moja 😀 😀 😀 😀 inak dnes som si zasa robila ten ovu test a opať iba duch .. mysliš že tie ovu testy su dobre?
Baby moj manželik ked som mu včera hovorila koľko tehuliek pribudlo tak sa začal smiať že tu ostanem asi ako veduca ... somar 😀 😀 😀
@fifitko25 škoda že neviem čim všetkym je to v našom organizme podmienené hned by sme podľa mna boli tehu ..ale ja stale hovorim k vytuženemu cieľu musi byť ťažká cesta inak by sme si to nevážili koľko utrap sme museli zdolať 😉 🙂 inak ja som už v praci 😝

@spula22 tak to hej, ale ten digi ti pekne ukázal ako mal, že?
@gelinka75 tak to je zvláštne že ti je zle z vitamínov a nemohol byť čert niekde inde?