Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 moja ty si bola u veštici? a čo ti povedala ešte okrem toho splnilo sa z toho niečo?
@purina12345 dakujem 😀
@vardzikova to mi veštila jedna známa v rakúsku a keď mi veštila asi v septembri tak mi povedala že to bude ešte trvaťa musím prestať s týmto ukrutnými myšlienkami prečo sa mi nedarí lebo to mi nepomáha a keď mi veštila teraz v novembri povedala mi že už som na tom dobre a čaká ma veľká zmena (to bolo to rakúsko) a že bábo bude čoskoro a čaká nás veľmi dobré obdobie 🙂 veľa vecí sa mi od nej splnilo
@purina12345 no vidiš to ja som to tiež chcela vyskušať ale nemam kontakt na nikoho normalneho ... lebo vieš je veľa falošných čo len zoberú peniaze a nič z toho
@vardzikova 29
@vardzikova ustupuje, purinka mi v tom pomaha 😀 . a ty ako?
@vardzikova hej, dnes som 8DC
@vardzikova ja som volala vestici do telky bolo to v lete z minulosti mi vravela veci ktore boli pravda povedala ze mam maleho psika to uhadla a vraj sa mi v decembri zivot zmeni a budem prekvapkana ale zatial prekvapena niesom ☹ uvidime zajtra ma prist mrcha 😝
@kandee1201 aj ja som volala tej vestkiny do TV
@azzura a co vyvestila splnilo sa?
Ahojky Babiky 🙂
@kandee1201 minulost hej, ale povedala mi ze pocnem dieta az 3/4 roka 2012 a porodim 1/2 roka 2013 a druhe budem mat v 40. tak ma chytila depka ze mam este dalsi rok cakat, na to uz nemam sil.
@fifitko25 ale to si ešte mladučka 🙂 😉
@azzura mna depka ešte od rana neprešla .. 😖
@azzura no parada parada ochvyľku bude ovulka .. 😉 😀
@kandee1201 jaaaj a to si normalne zavolala do telky? no kukaj tu ... žeby som to vyskušala aj ja?
@bubacik5 ahoj 😉
@vardzikova ja som rano stihla tresknut sluchadkom mojmu mm 😀 .
@vardzikova no super... urobis poobede test?
@azzura zlatinko zvladneme to obe spolu .. nemôžme sa vzdavať predsa .. do riti s takou robotu ... žeby sa nam to nepodarilo...
@vardzikova mal by byt na silvestra 😀 , ale nejak sa na nu netesim, aj tak z toho bude prd. skor by som bola radsej kebyze uz mam po prefukoch a doky mi povie ze budem ok
@vardzikova mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, podari a ty budes dalsia, vies ze mi musis dokazat ze prefuky pomozu otehotniet, tak sa pekne snaz, lebo chcem vidiet vysledky a slubila si ze nebudes na mna cakat 😠
@azzura caaauko no ako sa mate? co nove?
@vardzikova

@azzura mojka ale tebe už skončila mrcha že?