icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
27. dec 2011

@vardzikova to poznam....to isto kazdu tak zamrzi, ze preco ona nie, ale nestracaj nadej aj na teba dojde ten spravny cas. tiez si tie pred nami nieco vytrpeli a neslo to len tak...uvidis ze buduci rok prides na radu ty 🙂 🙂 🙂

azzura
27. dec 2011

@vardzikova aj doktor mi to hovoril, že je zazrak ked zena otehotnie spontane a pritom to uz nie je o veku, lebo mlade babenky maju problemy. Tak potom co nase deti??? tie hned pojdu na umele

nikinka1111
27. dec 2011

@purina12345 ja by som jedla v kuse. a prestalo mi chutiť sladké okrem čokolády 🙂 . a naopak si fazuľka pýta mäso 🙂 a ja keď sa nenajem, je mi strašne zle. 😝 🙂

vardzikova
27. dec 2011

@bubacik5 tak povedali mi totu baby.. že sa meria jedine najlepšie po obede alebo k večeru maš si určiť hodinu v ktorej sa budeš testovať.. no vidiš možno si to aj ty zle robila .. a hlavna vec že ja možem čakať kedy mi zosilnie 😀 😀 😀

purina12345
27. dec 2011

@azzura @vardzikova presne ako hovorí azurka, nedepkovať sa a už len preto že máte teraz ovulku, to sa vajku určite nepáči táto nálada, tak sa tešte milujte a množte babuľky a neskovávajte sa pred manželmi lebo on vám vie byť najväčšou oporou a takýmto spôsobom naňho vyvíjate tlak že sa nedarí o to viac

nikinka1111
27. dec 2011

@azzura jaj, rastieme, ešte že so tento rok schudla 8 Kg 🙂 .

vardzikova
27. dec 2011

@azzura hlavne to netreba rozoberať.. lebo ako si pisala potom sa z toho vyklube jedine hadka a to nieje nič pozitivne ...

vardzikova
27. dec 2011

@azzura mooojka ty si ale srandistka 😀 😀 bola by som veľmi rada keby tam boli // ale sama tomu prestavam veriť... jemine ved ja upadam do depky hlbšie a hlbšie .... 😖 😖 😖 😖 😖

lucecita
27. dec 2011

@fifitko25 @azzura sme na postupku a ovulovať budeme spolu, ja som 10DC 😀

fifitko25
27. dec 2011

@vardzikova ale už dosť !! žiadna depka, lebo otočím svoje auto smerom do Prešova a dostaneš po holej !!! 😀 veď si 15DC, určite v najlepšom cykle, takže po práci sa zastav v obchode, kúp dobré vínko, pre seba nejaké sexi prádielko a večer urob manželovi prekvapenie !!! a nemysli na to, že to robíte kvôli dieťaťu, ale len a len kvôli vlastnému uspokojeniu 😝 😝 😀

azzura
27. dec 2011

@vardzikova hmm, aj ja to chcem hned a teraz, ale co uz, nie sme tie vyvolene co dostanu vsetko na zlatej tacke. Proste si to musime zasluzit a vies co, takto si to udeme vazit viac. Moj cely zivot je o zasluzeni si veci, ale zistujem ze v tej dobe to bolo tazke ale teraz z odstupom casu som rada ze niektorre veci som si musela odtrpiet, a proste ked som necakala tak to prislo....tak som prisla aj k mojmu drahemu. Uz som myslela ze koncim s chlapmi, to bolo z kaluze do blata a zrazu moj Milosko a som rada, že ho mam, je to najlepsi chlap, a ma bozku trpezlivost so mnou, mama povedala ze mu da metal

fifitko25
27. dec 2011

@lucecita
@azzura aaaaaaa takže to sme hneď 3 januárovky 😀 😎

vardzikova
27. dec 2011

@bubacik5 tak už som to raz pisala ale moj mm sa zo mna včera smial lebo som mu hovorila že koľko báb je už tehu tak mi povedal že ja budem veduca na tejto stranke.. no pochopiš to 😉 😀

vardzikova
27. dec 2011

@azzura tak asi jedine ... ale ved si zober niekedy ženy mali aj 12 deti rodili na poliach a žili a my .. ledabože vynosiš jedno

azzura
27. dec 2011

@nikinka1111 neries kilecka, babetku musi byt dobre 😀

vardzikova
27. dec 2011

@purina12345 ja viem moja ale ked ja chcem byť vtedy jednoducho sama ..snažim sa nato nemyslieť ale to nejde a neda sa mať len pozitivne myslenie .. objednala som manželikovi tu macu 😀

lucecita
27. dec 2011

@fifitko25 no jasné a založíme potom novú skupinu 😀
@vardzikova cicka, prečo depkujeme?

bubacik5
27. dec 2011

@vardzikova tak to robim aj ja zle, ked to tak je 😀 😀 😀 tak co sa depkujes 😀 😀 😀
mna tiez mrzi, ze mi ukazal iba ducha a tie tt mi vobec nestupli, ze to bol anovulak. ale povedala som si, ze si budem merat dalej a uvidim co mi ukaze graf....aj keby bol zasa zly, aspon viem, ze tu je ten problem a pojdem ho riesit. si musis zobrat zo vsetkeho to pozitivne. som rada ze si meriam BT a zistila som totok, teraz to mozem riesit atd....

azzura
27. dec 2011

@vardzikova nestvi ma, musis tomu verit. Aha, aj purinka verila a stalo sa. Ked ti mam pravdu povedat, tak ja som mala tento mesiac krasny graf, skakal mi 36,7 a 37 a pred mrchou som si v duchu hovorila ze to nevijde a rano vstanem a budem ho mat dole a aj tak bolo, proste som si to asi privolala 😠 . Takze prosim ta, mysli pozitivne a ver svojmu telu.

bubacik5
27. dec 2011

@vardzikova aj ja som objednala dneska macu :D

lucecita
27. dec 2011

@vardzikova daj link kde si ju objednala, skúsim aj ja 😀 😀 😀

azzura
27. dec 2011

@lucecita super, takze som zvedava ktora zabehne az do vítazneho konca

gelinka75
27. dec 2011

@vardzikova
@azzura veskere zadne depky, lebo vas nakopnem 😀 😀 😀 😀 o nakopani mi minule pisala vardzikova a tot ona depkuje, co toto 😀 😀 😀

lucecita
27. dec 2011

@azzura aj ja som zvedavá, ale na začiatku tohto cyklu som si povedala, že idem myslieť pozitívne a žiadne negatíva si nepripúšťam......doteraz som si vravela, že však isto to tento cyklus nebude a ani nebolo 😠 😠 ale teraz to bude a basta!

purina12345
27. dec 2011

@vardzikova no vidíš, príde maca a bojovníci budú taký silný že budeš raz dva tehu ale ak sa budeš depkovať tak tehu budeš len ťažko tak s tým už prestaň 😠 😠 😠 lebo chcem vidieť tvoje čiaročky!!!!!!

azzura
27. dec 2011

@vardzikova ale vtedy nemali stresy a uponahlany zivot, v dnesnej dobe si v neistote, co sa tyka prace, bývania atd, furt neico riesis. Zena bola doma a chlap robil na poli, ale ked dosiel domov tak boli spolu. Ale dnes ked dojde chlpa z prace, tak si vybali tasku, presunie sa do pracovne a pokracuje do neskorej noci. A zena, sa furt za niecim nahana. Proste vsetko je hekticke, je zazrak ze sa rodia deti

azzura
27. dec 2011

@gelinka75 esteze mame depky na preskacku, a nie vsetky naraz. Aspon sa mozeme utesovat, vsak @vardzikova 😀 😀

azzura
27. dec 2011

@lucecita tak tak a neskus mat ziadne cierne myslienky. V januari ocakavam dalsie tehulky

vardzikova
27. dec 2011

@fifitko25 och baby čo by som bez vas robila .. ved by som skolabovala...

bubacik5
27. dec 2011

@vardzikova to aj ja hovorim, ze kolko bab je tehu, ale nevies co je vsetko za tym....aj oni si nieco vytrpeli...alebo to bola len nehoda nejakej -nastky....ale raduj sa z toho, ze chcete obaja babenko a pracujete na tom 🙂 🙂 🙂