icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
27. dec 2011

@azzura tak tak aj nas to caka 😀

purina12345
27. dec 2011

@azzura volala mi že sa testovala na obed, síce nie z ranného ale že tam má viditeľnú čiarku 🙂 jááááj, to také úžastné

vardzikova
27. dec 2011

@azzura asi pochopil čo sa s tebou deje a nevolal ti naspať?

vardzikova
27. dec 2011

@bambi2 ano urobim ked pridem domov lebo teraz som v praci .. 😖

vardzikova
27. dec 2011

@azzura milaačik ... neboj budeš v poriadku... aj ja budem v poriadku 😀 nakoniec budeme robiť ako jablone každy rok 😉 😀 ja si to takto hovorim aby som sa upokojila lebo dnes je to na prd

azzura
27. dec 2011

@purina12345 vasa maminka bude bez seba. mas to uzasne, mozete si porovnavat priznaky 🙂. SUPER 😉

vardzikova
27. dec 2011

@azzura no tak to ja sa pevne spolieham na tie prefuky .. tak čakam čo bude.. ja budem asi jediny exemplar ktoremu sa to nepodari asi 😀 😀 😀 😀 normalne som veeľmi zvedava kedy to bude

vardzikova
27. dec 2011

@bubacik5 mame sa pod psa... a noveho? dnes som zistila že ovu testy sa nerobia rano ale večer ... 😀 😀 😀 😀 no čo ti poviem zničila som si 5 ovu testov a je to na prd... a ja hlupana som stale čakala kedy bude ta čiaročka silnejšia a ona vždy iba duch tak bodaj by nie ked som to robila v zlom čase

vardzikova
27. dec 2011

@fifitko25 milačik ale dnes je moderne rodiť po tridsiatke tak čo 🙂 budeš moderna mamička 😉 😀

azzura
27. dec 2011

@vardzikova nie nevolal, on vie ze so sa deje. lebo ja som isla s tym do prace ze kuknem na koniku ci je purina tehu 😀 . On vie, že taketo spravy ma potesia ale zaroven rozladia. Vie, ze ma musi nechat tak, lebo keby do mna vrtal tak by sa to len zhorsilo a pohadali by sme sa.

vardzikova
27. dec 2011

@bubacik5 moooja vieš čo na mna dolaho .. ďalšie tehulky ako veeľmi im to želam a tešim sa spolu s nimi ale akosi to namna dnes prišlo ... depka ako hrom no čo ti poviem ...

azzura
27. dec 2011

@vardzikova jasne, že budeme poriadku, len si musime na to pockat 😀 😀 😀 😀 . Kedy ti nevychadza mrchana???

vardzikova
27. dec 2011

@kandee1201 jaaaj tak ja to asi vyskušam len by ma šľak trafil kebyže mi povie že to tak skoro nebude... 😨 😨 😨 😨

vardzikova
27. dec 2011

@azzura mojka budem ťa čakať 😉 😀 ale depka je silnejši ako ja .. nehovor mi že teba to už prešlo... 😖

azzura
27. dec 2011

@vardzikova mojaaa, ved ti povedal ze si ok. Ja mam na rozdiel o teba aj ine sprievodne zdravotne problemy, tak ked ja nevesiam hlavu tak ty na to nemas narok.

fifitko25
27. dec 2011

@vardzikova no to budem, 30 mám v marci a dovtedy asi už neporodím 😀 😀
depku si už zahnala? heš heš?

kikaneu
27. dec 2011

@purina12345 teraz sme pozerali na svetlú so sivou doskou....no vyšlo to dosť draho, tak ideme ešte do jedného obchodu 🙂

kikaneu
27. dec 2011

@gelinka75 konečne 🙂 aj ja sa z toho vytešujem 🙂

vardzikova
27. dec 2011

@azzura no a moj je presny opak .. bude sa ma vypitovať a chce to rozoberať lebo ma nerad vidi taku utrapenu .. ale ja to vtedy jednoducho nechcem riešiť chcem sa zavrieť do izby zatiahnuť zavesy zapnuť telku a kukať ... jednoducho stale ked vidim nieaku tehulku tak je mi do plaču ... 😢 😢 😢 😢 😢

purina12345
27. dec 2011

@azzura tak určite, sestra má síce dve detičky ale mladšia barborka ako dva a pol ročná bola operovaná na nezhubný nádor na mozgu a ešte teraz v 15-tich neni úplne zdravá a brat čo má syna tak bude mať v marci tri roky a ešte nevie poriadne chodiť a nerozpráva tak to zdravie detičiek je veľmi dôležité a dúfam že bude všetko v poriadku
a sestra je od teba o rok staršia tak neboj aj tebe sa to určite podarí, len ona to berie úplne s ľahkosťou, keď bude bude a je to aj pravda

azzura
27. dec 2011

@vardzikova na dnes ma to preslo 🙂...purina mi jemne cistila zaludok a ma fakt pravdu, musime pozitivne mysliet a to pocuvam odsadial, musime tomu hore ukazat ze nie sme zbabelci a len tak nas nieco nepolozi, ked padne na hubu (dojde mrchana), tak sa musime postavit a s usmevom ist dalej do dalsieho cyklu a raz zvitazime 😀

vardzikova
27. dec 2011

@azzura mrchana počkaj vypočitam... dnes som 15 DC .. takže ešte 9 január...

bubacik5
27. dec 2011

@vardzikova to odkial si sa dozvedela, ze sa nerobia rano ale vecer? ja testujem tiez rano, lebo je tam pisane, ze 2 hodiny pred testovanim by si nemala pit. a ja som mala tiez iba duchov, a merala som si tt a vobec mi nevystupila...i ked hlien som mala...podla tt to vyzera na anovulak. skus si ju meriavat aj ty

azzura
27. dec 2011

@vardzikova ja mam rovnake prejavi, ale ten moj to uz chape, nechama tak a ked tak ma len obíme ale nic nekeca.

vardzikova
27. dec 2011

@azzura ale ved stači že sa pozrieš okolo seba a každa tretia žena ma s tym problem... je to populačná choroba alebo čo ...

fifitko25
27. dec 2011

baby, už ma pichá aj ľavý vaječník.... žeby rástli folikuly? to ich budem mať toľko? 😀 😀

azzura
27. dec 2011

@purina12345 hmm, lenze ona uz ma deti, tak preto to tak berie. aj ja kebyze mam uz jedno, tak by som to uz tak tragicky neriesila. Ale to je hrozne, ze deticky maju nalomene zdravie. Boze, furt sa clovek o nieco musi bat a bojovat 😒

vardzikova
27. dec 2011

@fifitko25 tak po 30-tke a čo ... hlavne že to bude.. hlavna vec že ja tu vypisujem aby ste boli silne a pritom sama som na tom kriticky... depka na mna dnes poriadne zasadla .. takskoro určite neodide 😖

azzura
27. dec 2011

@vardzikova ok, takze ked dojdem v januari do prace tak chcem aby si mi ukazala //, ok.

vardzikova
27. dec 2011

@azzura tak to si napisala uplne super .. klobuk dole pred tebou mojka ... 😔 😀 my mame jedinu chybyčku že ked niečo chceme tak to chceme hneď a neexistuje žiadne neskôr.. u mna je to tak ja to proste chcem teraz a hned.. 😠