Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 micka ,maju antimykotika vplyv na teplotu ? jedna baba sa to tu pyta
@nativanativa keď som mala mykózu som si ešte nemerala ale myslím že nie, dokonca som kdesi čítala že nemá nejaký vplyv na otehotnenie
@purina12345 lebo jedna baba sa to tu pyta , tak som jej povedala ze asi nie ale ze vyzistim
@kikaneu pozerala som ho už dávnejšie a na tejto stránke som ho našla najlacnejší http://www.lpp.sk/index.php?option=com_joscomme...
aj ja užívam E 200mg už pár rôčkov ale začala som kvôli cystám v prsníkoch
@jorgie tak vám držím palčeky nech vám to výjde 🙂
@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
mehehheeeeeeeeeeeeee raaaaaneckoooooooooooo
dnes som prvy krat merala BT a vyslo mi 37,2 😕 a mam taky vodnaty hlien
dobre ranko, zacnem hned otazockou, neviete ci vadi, ked som si BT merala aj pocas celej MS? Meriam vaginalnu teplotu a tusim na fertility.sk pisali,ze vtedy sa pocas MS nemeria. Vadi to grafu? V poslednych 2 dnoch je u nas byva kamos,tak sme aj chodili neskor spavat nez zvycajne, navyse si kvoli cas. posunu meriam BT o 4.10 (ale vzdy som medzi zaspatim a meranim mala aspon 5 hodin) ,tak neviem ci mi to neurobi falosnu ovu na grafe (ovu testy mam zatial negativne,aj ked vcera sa prvy krat objavila slaba druha ciarocka)..tu je grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
@nativanativa nooo držíš sa pekne hore,len tak ďalej a pekne ešte stúpaj
@gelinka75 už si nepamätám,ktorý si DC?
@delideli teplota by sa mala merať po 6 hodinovovm spánku, také ako alkohol, žúrka, teplota, choroba, ovplivňuje BT, bože ako skoro meriaš posuň si to o tú hodinku, ja raz za dva týždne meriam o 3 hodinky skôr a niesú nejaké skorky
@delideli a v kľude si môžeš merať aj cez MS, aj ja si meriam, ono píšu že preto nemusíš lebo vtedy nehrozí ovu ale mne zvedavosť nedá, ináč dnes si ma mrcha našla 😖
@purina12345 ja som 15DC 😝 to ma byt uz teplota po ovulacii? tak uz asi musela byt co?
@gelinka75 áno, tak si myslím že si už po ovu, dúfam že ste vystihli 😝
@purina12345 no snazilkovali sme sa kazdy druhy den, len neviem kedy bola ovu, lebo hlien bol aj nebol 😕 no ved uvidime, ak nie, tak dalsi mesiac ideme dalej 😀
@gelinka75 a ideš merať ďalej teplotku?
@purina12345 jasne, aby som vedela ako to stupa a klesa nech viem kedy je ovu 🙂
@purina12345 : to ma mrzi, dufam,ze je posledna za najblizsoch 9-10 mesiacov 🙂
asi si to posuniem, aj ked az taky problem to nie je ,zazvoni mi budim,meriam, zazvoni zas,zobudim sa zas,skontrolujem a spim dalej 🙂)
@purina12345 ahoj, asi si ho objednám a mám to z krku, nemusím nikam behať 🙂 a už mi určili ovu na 18DC, tak ako si aj ty vravela 🙂 takže vďaka za rady, už sa v tom začínam lepšie orientovať 🙂 pozri tu to je: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a ešte sa chcem spýtať čo je to to DPO?
taká som rada, že ju vôbec mám 🙂 a tebe držím palce, nech to v tomto cykle vyjde a nech máš od mrchy pokoj na dlho predlho 🙂
@kikaneu no som rada že to tam už máš, DPO je skratka deň po oplodnení alebo tiež luteálna fáza či poovulačná
to že som dostala mrchu som si aj myslela, chodím na dva týždne preč a spermijky to toľko nevydržali no a najbližšie som pozerala budeme mať možnosť asi v marci 🙄
@purina12345 🙂 vďaka...a prečo to tam značia?
tak to máte blbé, my sme zo začiatku boli spolu len cez víkendy a to tiež nebolo bohviečo :/
ale ono sa to raz podarí, neboj 🙂
@kikaneu práveže je to fajn, nemusíš ty počítať, žena má od 12 do 16 dní tú fázu a keď je dlhšia ako 18 dní znamená to tehotenstvo 🙂
je to fakt blbé, som s toho smutná ale tiež verím že keď sa to presunie tak sa nám to podarí 🙂 takže pre mňa teraz znamená čím dlhšie mi budú meškať tým skôr sa mi to posunie 😀 tak mám povolené stresy a choroby 😕
caute baby. ja som nikdy nejako teplotu nemerala.
mala som dostat menzes - zatial nic i ked mam pocit za pride kazdu chvilu.
merala som si zo srandy teplotu a je to na 37.4! chora ale nie som 🙂
pre tie ktore si merate teplotu tak usilovne. to aj vy mavate taku vysoku tesne pred menzesom?🙂
@purina12345 no baby ,mna nejak zacina rozpalovat , hrdlo si necitim ,asi budeme chori 😢 😢
@purina12345 fíha, tak to je potom fajn... 🙂
ty si prípad 😉 , ale ideš na to dobre, vo všetkom zlom treba hľadať aj to dobré 🙂

@gelinka75 aj ja, ale tak zas nie každý deň všetko 🙂 a pre dobrý pocit papáme poctivo to Ečko 🙂