Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte dievcata 😉 som z trnavy, tesi sa 😎
@vardzikova byvam na Brezovej pod Bradlom 🙂
@eri28 uffff uz sa tesim na dovolenku zobrala som si dalsi tyzden cely na dofcu, tak silno verim ze si oddychnem, posledny rok bol strasnyyyyy 🙂)) dakujem za povzbudenie si mila🙂 a ty sa uz ako dlho snazis?
@spula22 dnesok som prezila uffff, niekedy ma uz z tích ludi slahne, musim to nejako vydrzat, zit z niecoho treba.
@fifitko25 presne ako hovoris vela povinnosti a malo zodpovednych...🙂
@vardzikova dnes 20DC 🙂
kocky kedy si zvyknete robit ovu testy rano ci je lepsie vecer????
@zuzanka9999 ovu testy sa majú robiť poobede
@zuzanka9999 tak je dobre 🙂.ved toto treba z niecoho zit 🙂ovu testiky by sa mali robit v popoludnajsich hodinach a pred tym obmedzit pitie 🙂
@kikaneu diki bo ja vacsinou rano som ich robila tk idem si spravit🙂)))
@spula22 jj idem si urobit som zvedava ci bude silnejsia ciarka🙂
@zuzanka9999 čakám na výsledok
@zuzanka9999 skus cakam 🙂
@zuzanka9999 mala by byt rovnaka,ale treba aj tak na muzika vyskocit 🙂 jeden nikdy nevie 😀
@zuzanka9999 ale snažiť sa už môžete 😉
@chorucka ja som bola len na preventívke a to na 13DC....ja neviem či budem môcť chodiť na folikulometriu, nemôžem každý druhý deň neprísť do práce a doktorka robí len do 13:00....no neviem, snáď mi nejak vyjde v ústrety.....a tiež som pôvodne chcela odniesť vzorku na spermiogram 5.1., ale potom sme sa dohodli, že počkáme ešte či príde mrcha alebo či náhodou Ježiško nezaúradoval, keď už boli tie Vianoce 🙂
Kočeny, tak ja mám ovu testík za sebou, je o čosik silnejšia ako na 10DC ale aj tak je slabšia ako kontrolná...dnes som 12DC, tak si myslím, že ovu bude cez víkend...ešte mám tri ovu testy, tak v piatok zasa skúsim nech viem na čom som...pijem konečne teraflu, som si aj teplotu merala a mám ju zvýšenú...tak zaľahnem k telke
Ahojte, tak som dnes zohnala asi v 3 navstivenej lekárni ovu testy 😀 budem skúšať o hodinku asi 😉 tiež som si kúpila taky malicky mikroskop , vyzera ako ruz, vie vraj podľa ranných slin alebo hlienu tiež urcit plodne dni 🙂 vyvinuli to v ČR, som zvedava, či to bude fungovať 😀

@bubacik5 fiiha .. a odkiaľ že si? 😉 😀