Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 och, krásny 🙂
@purina12345 nadhera 🙂
@vardzikova wau 🙂 vobec to tak nevyzera...a ked si taka sikovna, tak si si robila aj sama vyzdobu na svadbu?
@kikaneu tak to je určite lepšie ako vracanie, aj ked môj žaludok neni celkom fit a trápy ma kyselina
včera keď som papala semiačka som si myslela že ich nedojem, musela som ich zapíjať džusom, dnes som si ich už nedala močiť
@purina12345 no načo sa zbytočne trápiť, papaj to čo ti chutí a nerobí ti zle a na kyselinu neviem čo je dobre, moja mama pije mlieko a pomáha jej, ja to mám málokedy, tak to neviem....
@kikaneu keď som mala helicobactera som sa takto cítila 😀 tak budem musieť už zmeniť stravný lístok
@purina12345 ahoj 🙂 prosím ťa , vedela by si mi pomôcť s vypĺňaním grafu ? vraj si najlepšia 🙂
prihlásila som sa, zadala prvý deň cyklu, ale neviem sa pohnúť ďalej... prosím...poraď mi ...
ináč gratulujem ku krásnym // 🙂
@purina12345 🙂 hlavne dávaj na seba pozor 🙂
@purina12345 milač, krásne // máš 😉 a presne tak, papaj len čo ti chutí, nič na silu do seba nedávaj
som dneska robila ovu test a takto to vyšlo :
@bubacik5 nie milačik nerobila som si sama vyzdobu pomahala mi v tom aj moja sestra 😉
@lucecita mojka to je už ovulka alebo ako? inak ja som si robila tiež ovu test počkaj pridam ale ja to mam trošku rozmazane ale si všimni posledny ... 😉
@vardzikova práve neviem, ale skôr nie ako áno, chápeš? 😀 😀 😀 máš to fakt rozmazané ale na tom poslednom dačo je 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita no ved to že niečo tam je .. lepšie sa mi to nepodarilo odfotiť chapeš 😉 a to maš ake ovu testy? zajtra si musim isť kupiť lebo už nemam
@vardzikova
@lucecita no dievčatá....len pekne vypnúť net a utekať k manželom ;) šup, šup
@kikaneu no mojko ja už len čakam na mojho išiel sa osprchovať ...
Majte sa lasky moje .. pokecame zajtra 😉 🙂
@vardzikova úspešnú noc 🙂 papa
ja cakam mrchu a nie manzela 😀 😀 😀 😀 😀

tak tu je ten môj ranný zaberák ktorému trvalo riadne dlho než sa ukázal 🙂