Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura pekne mojka pekne... len tak dalej.. ja som už určite pred ovu naznačuje mi to hlavne moj vytuženy hlienik ... 😉 😀
@vardzikova fakt sa ti upravil hlien? takze aj mne by sa mal pred ovu spustit, ci?
@azzura ano mojka taky krasny hlien som ešte nikdy važne nikdy nemala.. krasny priesvitny a hlavne pružny waaa tešim sa .. aj tebe by sa to mohlo spustiť uvidiš ved ty ich papaš vo vačšom množstve ako ja tak to určite .. aj ked mne sa to upravilo až po dvoch mesiacoch
@delideli http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
tuto na tejto stránke, neviem či je to náhoda ale mne sa to zhoduje. Mám však ale pravidelný 30 dňový cyklus.
Tak skúste či sa Vám to bude zhodovat.
@vardzikova ale mohla by som mat trosku viac, lebo ja ho uplne malo resp. nic 😒 . vsak uvidim. Ale tesim sa s tebou, takze teraz by ste uz mohli daco zamiesat 😎 😎 😎
@vardzikova : este sa opytam- a papas cely cyklus,ci len od 1DC do ovu?
@vardzikova Závidím 😀 😀 😀 Hlavne na to tak intenzívne nemysli a určite to vyjde!!
@azzura no tak ja pevne verim už len hlavne kôli tomu mojmu super hlieniku 😀 😀 😀 😀 😀
@delideli ja ich jem vždy či mam mrchu alebo nie .. jednoducho vždy a ešte som začala piť grepovy džusik lebo ten tiež podporuje tvorbu hlieniku .. a ty čo piješ džus alebo nie? či maš nieake svoje praktiky ?
@luciok moja nemaš čo zavidieť .. a ty ako dlho sa snažite? my teraz druhy mesiac
@spula22 ďakujem za link 🙂
@vardzikova takze uz nebudu ziadne depky 😉
na akelkolvek praktiky som aj ja zvedava 😀
@azzura mojka zatiaľ nie jedine žeby prišla mrcha ale tá nech si ma potom nepraje
@vardzikova Aj my sa budeme len druhý krát 🙂 Čakám kým skončí M.. Nezvykol mi meškať a teraz meškal, tak som myslela že sa možno podarilo, ale bol to planý poplach. Zatiaľ myslím pozitívne 😉
@luciok tak u mna prave prebieha alebo bude prebiehať ovulka .. takže zatiaľ mam ešte dobru pozitivnu naladičku .. horšie to je ked sa bliži 28DC a z nenazdania to pride .. vtedy je to horšie ale trva to u mna iba den dva a potom je to už v pohode.. čiže iba 2 mesiace sa snažilkujete o stošest 😀
@vardzikova nepride
@purina12345 nieje zac 🙂
@azzura tak tak mojka pozitivne myslenie 😀 😀 😀 😀 ale vieš ako sa hovori stale treba myslieť na zadné dvierka kdybi neco 😠 no ale konečne mame dnes piatok,, včera sme mali doma opať navštevu Natalenku moju krasnu.. vyhrala som sa s nou ale poriadne tak sme sa šalili že mala až vlasky mokre 😅
@vardzikova Ale o stošesť to ešte nebolo, len sme tak skúšali "na čo to máme" 😀 😀 😀 Myslím, že teraz to už bude naozaj. Veľmi si prajem, aby to vyšlo, pretože 28 som už mala a povedala som si, že v tomto veku chcem ešte porodiť. Odvážny plán, čo? 😎
Babky v poslednom čase sa pozorujem a zisťujem že mi trošku narastli prsia 😲 😲 😲 stava sa to často alebo čo? ako som rada aj manželik je rad.. ale stava sa to?
@vardzikova neboj, cochvila budes mat doma svoju Sofinku 😀 . Ja viem ze treba mysliet na zadne dvierka, ale depkovat keby ta hnusoba prisla 😒
@luciok odvažny plan ale aj dosiahnuteľny.. človek musi iba veriť že sa to podari ja verim už druhy mesiac 😀 😀 😀 a typujem že take tri ešte veriť budem .. neverim na take veci ako je že žena otehotnela po druhom pokuse alebo tak podľa mna sa nato pripravuješ ty ako buduca mamička ale aj telo si nato musi podľa mna akosi zvyknuť .. a tym ktorým sa to podarí na prvý alebo druhý krát tak tým hovorím deti šťastia 😀
@azzura tak tak milačik ty mysli iba nato že ak sa to nepodari teraz tak po prefukoch určite uvidiš a inak ty si už uvažovala nad menami? mne sa ešte chlapčenské meno páči Oliver 😉 inak robila si si to s tym križikom?
@vardzikova A keby som to chcela ešte dotiahnuť do dokonalosti, tak s narodením bábätka by mohlo byť spojené aj to, že by sme už šli do nášho domčeka 😀 Ale to bábätko mi bude stačiť 🙂

@vardzikova http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6