Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Baby ja neverííííííííííííím ,,, nikdy som nemala toľko toho hlienu ako dnes ... waaaaaaaaaaaaa to je parada .. už som sa chcela na tie semiačka vykašľať ale nakoniec to budem jesť asi ešte vo vačšom množstve... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova mojka už som ti to upravila a pekne ti to ukazuje, len aby si mala lepšiu náladu tak zrána 😉
@gelinka75 : to sa mate, ja tu zrejme budem musiet trcat normalne do konca pracovnej doby..ako som uz minule sapominala,mame uzasne vedenie s velmi ludskym pristuom..aj v lete,ked bolo vyse 30 aj v miestnosti a vsetci chodili domov skor,my sme tu sedeli,vraj slabo zarabame a mame co dobiehat..
@vardzikova : a ako ich nakoniec papas?
@purina12345 dakujem mojka si poklad 😉 😉 čo by som bez teba robila,,, mojka teraz som pisala že mam konečne viac hlienu .. to je take super tak som sa ešte nikdy netešila 😀 😀 😀
tak pridavam dnešny graf 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/39202a
@delideli ja si ich sypem do jogurtika a tak to zjem lebo tie namočene vo vode nemôžem zdvíha mi z nich žalúdok .. a ty ich papaš ako?
@vardzikova tak to sa moc s tebou teším a aký ho máš? už je bielkový?
@spula22 tak uvidím ako bude, tak čo už zoberiem aj tak 🙂 ináč vo fotoblogu mám už clearblue fotečku 🙂
@purina12345 už už dnes som si to skontrolovala je naťahovací ale trhá sa ešte nieje uplne pružní po akej dobe to bude pružné 1-2 dni? včera sme nekeksikovali ale dnes určite budeme a potom dame aj obden pre istotu 😀
@vardzikova : ja som si ich davala na hodku-dve namocit, potom som zliala vodu a vmiesala ju do dzusu a do semiacok som zase pridala lyzicu medu aby som ich zvladla zjest..ale nejedla som ich ktovieako poctivo..cez ms depkarim,takze na to kaslem a potom kym sa rozhybem ovu je za dvermi,takze mne vela hlienu nenarobili..tento cyklus som ich nejedla a paradoxne sa mi bielkovy hlien objavil sam po dlhej dobe..ale po novom roku skusim byt poctivejsia a budem ich pekne papat 🙂
@vardzikova koľko sa ti naťahuje?
@delideli ou tak to by som nezvladla ja som to skušala aj s medom ale nemôžem fakt mi je potom zle.. ja radšej si ich dam do jogurtiku v trošku vačšom množstve pre istotu.. ale pozeram že to malo aj vyznam pretože vysledok sa objavil až po dvoch mesiacoch ale predsa.. minuly cyklus som ho mala ..uuuplne malinko.. ale tento mesiac by sa nam to aj mohlo podariť ked ho mam tak veľa .. 😀
@purina12345 možno centimeter ... prečo? 😉
@purina12345 ved uz ked musis,tak musis 🙂 ved to za tu radost stoji 🙂 jeej no vidis 😀 tak niesi tak pozadu oproti mne 🙂 ja mam uz 3+ na clearblue 😀.budeme aj rodit spolu 😀
@vardzikova tak to je fajn, ono je možné že sa naťahuje aj 5cm ale aj tento čo máš je super plodný a teplotka ti už mierne stúpa tak sa blíži 😉
@spula22 nevadí, ja to nejako vydržím, včera som si dala po večery jablčko čo nikdy nejem a nebolo mi potom ťažko tak asi začnem papať jablká čo nebude ani zle pre fazuľku 🙂 dnes by som mala byť 16DPO tak to aj sedí, no možno budeme spolu rodiť 😀
@purina12345 tak tak .. hned som to volala aj manželikovy ... 😀 aby si na večer už nič neplanoval 😀
@purina12345 tak super jablcko je zdrave 🙂.a vraj aj kyselinu stahuje a este aj tie kukuricne cervicky stahuju, aj ked nie na 100%,ale trosku stiahnu 🙂 🙂
Dobré ráno dámy, pobudnem tu s vami kým mi pôjde internet, pretože sa nám okolo obeda vždy minie 😀 Ja už netrpezlivo čakám, kým skončí M - sú to len 3 dni, ale zdá sa mi to večnosť.
@spula22 no dnes ideme do obchodu tak si ich kúpim aj fatru, vraj je tiež super a na silvestra potrebujeme kúpiť detské šampanské 🙂
@purina12345 no ja uz detsky sampus mam 😀 jahodkovy sme si s malym kupili 🙂 tak treba narobit zasoby fatry a cervickov. 🙂.mineralky, ze je dobre striedat 🙂
@spula22 a vieš s akou by som mohla? lebo všetky asi neisú vhodné
@luciok : tie 2 obdobia : MS a potom cakanie na vysledok su strasne..prave som si minule vravela..par dni sa snazime a striehneme na ovu, potom 2 tyzdne nervujeme z cakania, sledujeme sa ako ostrieze 🙂 a este sa aj musime chovat ako tehu, potom ak sa nezadari tyzden mrchata mrchana a depka..to je zivot,co? 🙂 😀 😀 😀
@vardzikova dobre to mas zaznacene.
Fuj, vonku je zima, ta moja sefka nema zlutovanie poslala ma von merat, skoro som odmrzla. Nik na urade nerobi, iba my 😠 😠 😠
@azzura a ty maš kde graf? haaaa? vonku je dnes riadna zima hlavne fúka taky štiplavy vietorisko .. 😝
@purina12345 vraj su vhodne mineralky s nizkym obsahom sodika 🙂 lucku a drobceka poznam,ale urcite je ich aj viac, len neviem ktore este 🙂http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko.... skus aj sem kuk 😀
@vardzikova nič som si nvesimla

@mezike ahoj a vitaj.a cim skorej 2// na testiku 😀