icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 tak ja v to pevne veríím že natom niečo bude pravdy lebo ja sa nato spolieham 😀 😀 😀 a inu možnosť si ani nepripušťam inak aj ked sme uvažovali aky domček si postavime tak sme hovorili stale o troch deťoch .. 😀

kandee1201
30. dec 2011

@vardzikova nepametam ale robili sme to s prstienkami nie krizikom

vardzikova
30. dec 2011

@luciok my dom.. vlastnoručne od zakladov až po strechu .. vlastne komplet všetko a vy byt alebo dom?

vardzikova
30. dec 2011

@kandee1201 a ved to je jedno hlavne že je to posvatene 😉

kandee1201
30. dec 2011

@vardzikova tak mas sikovneho muzicka potom ked sami 😀 my ked sme prerabali dom bola som doma vzdy sama lebo moj chodi na tyzdnovky tak som musela shanat majstrov a material atd.vsetko sama

spula22
30. dec 2011

@azzura no ak to bude dievcatko, tak Dominika 🙂 to uz mam vybrate davno a ak chlapec, tak to bude horsie 🙂 tam mam viac tipov 🙂 Michal, Tomas, Adrian a Alex 🙂 tak netusim 😀

azzura
30. dec 2011

@vardzikova taktiez, papučova kultura. Sa mi nikam nechce, cez vianocne sviatky sme behali po navstevach. Clovek ked robi aj posledny den pred silvestrom tak chce byt doma.

spula22
30. dec 2011

@vardzikova tak to je super 🙂 verim, ze to vyjde 😀 my sme sa stale len o 2 bavili 🙂 my sice vlastny domcek nemame-byvame u svokrovcov a mame tam vlastne poschodie cele pre seba 🙂 .

azzura
30. dec 2011

@spula22 bude to baba, to by bolo super mat parik 😉

luciok
30. dec 2011

@vardzikova Dom, ale kúpili sme starší, takže rekonštruujeme

vardzikova
30. dec 2011

@kandee1201 tak to potom klobuk dole pred tebou.. ja by som to asi nedokazala o to všetko sa staral moj manželik 😉 😀

spula22
30. dec 2011

@azzura to by bolo naj 🙂 ale hlavne nech je babajko zdrave 🙂

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova tak robím ho prvýkrát, tak sme kúpili mascarpone 🙂

alyce
30. dec 2011

@fifitko25 no super, tak ti to presne vyslo, tak sup na to 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@azzura tak tak presne aj my.. najlepšie je byť doma teplaky, papučky čipsy do ruky a ideš 😀

alyce
30. dec 2011

@vardzikova chcela som zistit, ako si na to s tymi ovu testami, ale vy tu tolko kvakate, ze by som musela citat do vecera, kym by som to nasla... 😀 Silnie, nesilnie?

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 tak to potom maš tak isto ako aj moja teta.. tiež byva u svokrovcoch a vrchne poschodie je ich , my sme taku možnosť nemali naši byvaju v bytovke teraz byvame s nimi 😅 , a svokrovci byvaju v dome ale s nimi by sa nedalo takže asi tak 😀

bubacik5
30. dec 2011

Dobre ranko Babenky 😀 😀 😀 U nas sneziiii.....no konecne 😉

Vcera som tu nebola, mali sme navstevu. Moje krsniatko Sofinku. taka je zlataaaaaaaaa....Ma 3 rocky.....ked odisli ostalo mi smutno ☹ kedy budem mat uz aj ja? ☹

fifitko25
30. dec 2011

@alyce veru, šanca c. 2 s clostilom.... Síce len jeden folik, ale aspoň narástol 😉

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu jaaaj ty robiš asi to original tiramisu kde idu aj surove jajka že? lebo ja to robim trošičku inak .. hlavne v lete z mojho salmonelu nedostaneš.. lebo ja tam vajička nedavam, davam tam akurat tu pomazanku nana , vanilkovy cukor do toho , šľahačkovú smotanu a toto všetko zmiešam do kopy a je to vyborne.. 😉

alyce
30. dec 2011

@fifitko25 tak idete kazdy den? Drzim palce!

vardzikova
30. dec 2011

@luciok jaaaj takže tiež ste v podstate natom istom narozdiel od toho že naš je novostavba a vaše nie.. a to mate dvojpodlažny alebo bungalov?

azzura
30. dec 2011

@spula22 jasne, nech su aj dvojicky, ale podstatne je aby to bolo zdrave

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 aj u nas snezi 😀

spula22
30. dec 2011

@vardzikova tak chvalabohu, ze s nasimi sa da 🙂 . s mojimi rodicmi niesme v kontakte. to je nadlho ☹.uz som o nich nepocula poriadne 5 rokov. ale ich chyba ☹. takto nam je v podstate super.svokrovci nam pomahaju ako mozu 😀

vardzikova
30. dec 2011

@alyce tak ovu testy veľmi nesilneju iba moja teplotka pomaličky stupa, aj hlienik je už krasny priesvitny takže čakam to bud zajtra alebo pozajtra 😉 a vy dvaja ako sa mate? na kontrolu si už bola? 🙂

spula22
30. dec 2011

@azzura presne tak 😀

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova hej, so surovými vajciami 🙂 tak skúšam...v lete si od teba poprosím recept 🙂 salmonelu nechceme 🙂

spula22
30. dec 2011

@fifitko25 aj u nas zacalo 😀

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 tak s tymi rodičmi je mi to ľuto.. ale pričina tam bude asi veľka kedže sa tak dlho nerozpravate .. ešte že maš dobrych svokrovcov.. moji su na prd .. no čo ti budem hovoriť.. stale hovoria o tom aka som panska a dristy.. nerada tam chodim ..ideme tam jedine vtedy ked ma niekto sviatok .. ale inak tam nechodime počuvať stale to iste dookola ma nebavi 😠

fifitko25
30. dec 2011

@alyce dostala som pregnyl tak máme teraz tak 36 hodín ked je pravdepodobné, že sa vajko uvoľní....