Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu tak tak .. potom mi daj vedieť ako ti chutil original .. ja som original ešte nerobila ide tam myslim aj ten rum ako sa to vola... no neviem.. ale ty maš komplikovanejší recept.. môj je jednoduchší 😉 😀 ale ty si šikuľka potom tu pridaj foto 😀
@vardzikova no pricina je fakt velka ☹ .moja draha maminka nas ako to tak slusne povedat oserinkala o cca pol miliona korun ☹. boli sme jej ako rucitelia a bohuzial si to platime my, lebo ona neplatila ano korunu a my sme si to odskakali a platime to uz asi 4 rok ☹
@alyce mojka ja robim ovu testy už asi od 8DC lebo som trupka vieš.. a už som ich všetky minula dnes si musim isť kupiť .. aby som ho mala na čom spraviť ,, jeeej takže pomaličky rastiete? a bola si aj na sono? nemaš foto 😎
@vardzikova foto nemam, este to je len machulka, ale o 3 tyzdne pojdem zas, uz si vypytam. Len testuj, testuj 🙂
@spula22 čožeeeeeeeeeeeeeeee a to svedomie jej nič nehovori? neskutočne ešte vlastna rodina ta oserie ... hruza a koľko vam ešte treba platiť? najhoršie natom je to že tie peniažky si mohla inak využiť ... jooj moja to je mi ľuto.. ale no nehovorme tu o takych negativach ... maminka sa predsa nemôže zaťažovať takymi to vecami iba pozitiva .. že? 😉 my budeme dnes pre istotu keksikovať .. vy ste keksikovali každy den alebo obden?
@vardzikova ok, odfotím, aj poviem ako chutilo nielen mne, ale aj ostatným 🙂 sme sa rozhodli, že alkohol nedávame (malo ísť amaretto) ale my sme taká sbstinujúca rodina, hlavne otec a on by to potom vôbec nejedol 🙂 tak bude bez alka....a včera som čítala, že pravé talianske je aj tak bez alkoholu 🙂 tak v pohode a recept nie je náročný 🙂
@alyce budem budem.. aj ked dnes som počkaj .. 17dc TAK OVU už mohla byť.. ale podľa teplotky a hlienu ešte asinie pridavam grafik aby si mohla mrknuť http://www.fertilityfriend.com/home/39202a
@kikaneu presne amareto .. akosi mi to vypadlo.. no dotoho mojho receptru nejde žiaden alkohol ja tomu hovorim nenaročne tiramisu .. alebo tiramisu odomna ..mojka a ty si dnes ktory DC?
@vardzikova svedomie asi nema 😀. ani presne neviem,lebo moj mm to dal pravnikom a cakame na vyjadrenie sudu. to je troska komlikovane, lebo sa to plati vlastne 2 exekutorom.a musi sa to dokopy zratat a tak.a mame malu nadej, ze by sme mohli vysudit tie peniazky spät. no ved toto uz sme mohli mat aj vlastny domcek zato 😅 . jasne treba len na tie dobre veci mysliet 😀. my sme hned po skonceni mrchy keksikovali kazdy 2 den a oplatilo sa 😀
@azzura predstav si objednala som tu macu v utorok a ešte mi neprišla ..
@vardzikova 🙂 dobrý názov 🙂 ja 22DC a 4DPO 🙂
@purina12345 moja a to ked začne brať tu macu tak to začne učinkovať hned alebo až časom?
@spula22 hned po skočeni mrchy? fuha.. to bol ale riadne zaberak 😀 😀 my si po mrche ešte stale dame take tri dni pauzičku a potom ideme nato 😀
@vardzikova mne prišla maca dost rýchlo... oni ti pošlu SMS aj e-mail, ked to vyexpedujú.... mozno to trosku trva kvoli medzi-sviatkom..... 🙂
@vardzikova a možno ked ti dojde ju uz nebudes potrebovať 😀 😀 😀
@vardzikova : no cez mrchu to bolo najhorsie,ale uz je to skoro prec 🙂teraz sa uz len bojim tesit 😖
takze skor to u mna bude vyzerat tak,ze budem trpnut,ci mrchana pride,ci nie 🙂 ale esteze vas tu mam, vzdy mi zdvihnete naladu 🙂
a posvateny krizik nemam :( budem musiet zohnat,alebo si poziciam od mamky az budeme doma,ale to bude mozno az na velku noc ..tiez by som chcela dievcatko,aspon jedno,ale ani dve by neboli zle 🙂
bré ránko kočky, ah môj graf, že by to tam včera bolo? http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@purina12345 gratulka aj odo mňa letííííííí....mohla byť včera ovu, či ešte len bude?
tu je môj grafík
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
@fifitko25 : (zatial) maly ,ale potesi 🙂 ja som svoj zanedbavala,ale zajtra sa zmeram,aby sa nepovedalo 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

@vardzikova hej, vcera, mame srdiecko a 1cm 🙂 Strasne mi odlahlo... Tak teraz rob kazdy den, nech vidime ako silneju. Potom odfot testy