icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
30. dec 2011

@azzura aby si sa aj domov dostala 😀 lebo tu dost snezi...a hadam v tt to bude podobne

lucecita
30. dec 2011

@fifitko25 jáááááj, tak šak môžeš aj dnes skúsiť...ja tiež dneska skúsim či silnie alebo bledne...ale u mňa bude skôr bledšia ako včerajšia...uvidíme....a načo sa užíva ten pregnyl?

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 ano presne to dievčatko čo som tu vtedy pridala .. 😀 😀 😀 😀 .. v tom maš pravdu potom ostane tak smutno .. aj byt je taky prazdnejši .. a tichši .. lebo ona je take usmievave zlatičko stale sa len rehoce kozuľa jedna 😉 🙂

gelinka75
30. dec 2011

u nas v BA zatial nesnezi, nech to vydrzi kym pojdem domov 😉

azzura
30. dec 2011

@fifitko25 jaj, jak by som sa sla lyzovat 😠

fifitko25
30. dec 2011

@delideli skúsim, a uvidíme čo to ukáže.....

@lucecita pregnyl by mal byť na podporu ovulácie, teda konkrétnejšie na uvoľnenie vajka 😉

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova milenucka 😀 😀 😀 ale ved deti su podarene 😀 mna najviac fascinuje ako dokazu vymyslat 🙂 ked k nam prisla uvidela mojho velkeho 2m maca, si mala vidiet co stvarala 🙂 stale obimala maca a tulila sa k nemu a chcela sa stale fotit 😀 😀 😀

fifitko25
30. dec 2011

@azzura Monika neuveríš, ale aj ja by som šla 😝 😝 lenže teraz na Silvestra je všade plno a čakať pol hodinu na vlek sa mi fakt nechce.....

azzura
30. dec 2011

o chvilu idem paaaaaaaaaa a do prace idem az 9.1, takze cez ovulku som doma v klude 😀

azzura
30. dec 2011

@fifitko25 ani mna nebavi odstat tie rady, vsetci sa predbiehaju, idu hlava nehlava cez lyze, bleeeee

azzura
30. dec 2011

@lucecita treba treba, mm vygulovat 🙂

fifitko25
30. dec 2011

@azzura fíha, koľko voľnaaaaaaaaaaa 😀 ja som dnes doma, vzala som si celodenného lekára, lebo v januári voľno nedostanem, kvôli robote 😠 máme toho veľa..... tak prajem plodné novoročné dni 😵

azzura
30. dec 2011

@fifitko25 dakuje, napodobne a potom som zvedava na januarovky ci sa zadarilo, ale aspon jednej by mohlo 🙂 🙂 napr. tebe

purina12345
30. dec 2011

@fifitko25 tak to je už taký že by sa môhol vydať každú chvíľu na vandrovečku, super, moc sa teším a držím palce 🙂
@gelinka75 zatiaľ dobre, no uvidíme ako bude do večera
@vardzikova snáď ti už dnes prídu, už by mohli
@bubacik5 to ti neviem povedať, tento koreň rastie iba na jednom území a v podstate je liečivý z viacerých hľadísk

fifitko25
30. dec 2011

@purina12345 dúfam,že na vadrovku sa pustí dnes, alebo zajtra a tiež, že sa stretne s bičíkovcom a vytvoria spolu pár 😀

fifitko25
30. dec 2011

@azzura budeme predsa spolu... hm 😎

purina12345
30. dec 2011

@sandy3911 jééj aký hadík, treba testovať a označ si aj prvý deň mrchy, choď na dátum kedy bola a stačí keď tam len zadáš aké si mala krácanie

purina12345
30. dec 2011

@fifitko25 tak vieš že vajko je pekné tak prečo by nemohli keď iným sa to stane (toto som si teraz ináč stále počas snaženia hovorila 😀 )

bubacik5
30. dec 2011

@purina12345 nuz skusili sme, pre istotu si dal len jednu a cakame co to s nim spravi....ked tak letime na pohotovost. ale dufam, ze nie

spula22
30. dec 2011

@vardzikova 😀 tak vajko nech robi co ma 😀 a o cvilku tu budeme kukat na tvoj 2//- vy testik 😀.potom si vsetky zalozime novu temu "ako som sa stala zo snazilky tehulkou" 😀 😀 😀 😀 . a vsetky snazilky tam uz coskoro budu 😀 velmi to vsetkym prajem 😀 😀 😀

nancycka
30. dec 2011

dnes som si konecne zalozila kalendar na fertilityfriend, uz meram dva dni, ma dnes 6DC, som zvedava, mne ovu chodila predtym tak na 12DC, inak dlzka standard 28, obcas den hore dole....mala som vzdy pravidelny cyklus, tak uvidime, so fakt zvedava, ci po jedenastich rokoch hak, uz druhy mesiac je telo byt schopne ovulky u mna, nemam ani sajnu, ale minuly mesiac som mala stitku zlu,tak mozno ani nebola, teraz ma nadupali hormonmi, tak sa uz vsetko napravilo hadam. moj muz dnes rano, ze co sa mu snivalo - ze sa nam narodila dcerka a on ju bol zapisat na matrike. a ze jej nechcel dat meno maria, tak jej dal stefania.....som sa skoro na non pocikala od srandy....ale taky bol rad, ze aky krasny pocit to bol. tak som mu povedala, vidis, je najvyssi cas. ale uz sa citim normalnejsie, minuly cyklus bol hororovy, take bolesti vsetkeho mozneho a hrozna nauzea....jaj baby, nech sa nam uz zadari, ja som taka nedockava....sa na sebe smejem, by ma nikdy nenapadlo, ze budem takto vyvadzat s grafmi 🙂

fifitko25
30. dec 2011

@nancycka vitaj v klube - tiež som neverila, že budem merať, ocikávať ovu testy, sledovať hlien a znásilňovať manžela počas plodných dní 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 zlatučka ..no presne tak detičky su už raz take svoju radosť nepredstieraju.. 😀 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@purina12345 no ved aj ja hovorim nechavaju na seba dlho čakať 😉 😀

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 jeeejo tak to by bola aka šupa..no to by sme mohli urobiť 😀 potom otvorime novu temu 😉 🙂

spula22
30. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no to by bola riadna supka 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@nancycka tak s tym asi niktora z nas nepočitala.. snažime sa aby sme boli čo najskôr tehulky.. inak vitaj medzi nami 😉 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 taaak to by bola ... TAKžE BABY VYHLASUJEME žE KED BUDEME TEHULKAMI .. ALE Až KED BUDEME TEHULKAMI VšETKY čO SME TU TAK ZALOžIME NOVU SKUPINU AKO SA ZO SNAžILIEK STALI TEHULKY 😀 😀 😀 😀

alyce
30. dec 2011

@vardzikova tak podla teplomera ovu bola a podla testov nie? Tie testy musia byt volako menej citlive.... Bola u mna kamoska, tak som vas chvilu necitala, neskutocne kolko tu toho pribudne za hodinu... 😀

gelinka75
30. dec 2011

@vardzikova pockajte aj na mna potom 😀 😀