Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
čaute kočky, moje nervy aj s bazálnou teplotou, nie a nie skočiť hore, musela som sa ísť prejsť aby som sa uvoľnila 😖 http://www.fertilityfriend.com/home/purina ráno som si robila 25-tkový a sú pekné // povedzte mi že som ťava
@vardzikova nie, tento mesiac ideme bez vitamínov....o tej mace iba uvažujem....je to hrozné, fakt
@spula22 no a ja som natom uplne rovnako .. vyzera to tu katastrofáááálne
@purina12345 ahoj micka...neblááááááázni a upokoj sa....si tehu aj bez teploty aj bez všetkého možného.... 🙂 🙂 🙂
@purina12345 mojka načo sa stresuješ? ha? teraz mi to vysvetli... v pohode... nemaš sa čoho bať .. a mojka niesi ťava ... ja by som to robila asi tiež takto a načo si vlastne ešte stale meriaš teplotku? inak aj moja teplotka je akasi zvlaštna... stale sa pohbuje okolo 36,50 .. a ovulka podľa testu ma byť bud dnes alebo zajtra tak ja neviem..
@lucecita milačik nemeriam v tom istom čase.. ako kedy sa zobudi vtedy pomeriam.. mysliš že je to aj kôli tomu?
@vardzikova mojka, musíš merať teplotu hneď po prebudení a v tom istom čase, alebo tak cca v rozmedzí pol hoďky a nevstávať z postele!!!!! čiže tak ako meriaš ty je to na prt a preto to máš také aké máš 😉 😉 😉
@vardzikova panebožeeeee, ty si fakt pravá BLONDÍNA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 milač, milač 😵
@kikaneu o mojka.. nam ešte ta maca stale neprišla nechapem či na mna zabudli alebo čo... ale pevne verim že po tomto cykle ju ani nebudem potrebovať 😀 inak je možne že v jeden den mam hlienu na rozdavanie a na druhy nikde?
@lucecita ma porazi.... waaaa tak ja som to merala uplne zbytočne.. ale to neva ovu testy by mali byť spoľahlive aspon na 90% nie? takže ak sa budem riadiť podľa nich tak by to mohlo vyjsť.. od zajtra si nastavim budik a budem merať
@vardzikova myslím, že hej...purina mi vravela, že egg hlien môže byť aj len jeden deň
@vardzikova uz ich idem aj vyhodit a maleho obleciem a mam co robit minimalne na 1,5 hodky ☹ 😠 😠 😠
@lucecita jooj ked ja som to nevedela,,.,, vedela som akurat to že sa to meria rano . ale to že sa to meria v tom istom čase to som netušila... do riti 😠
@purina12345 milacik niesi tava. ziaden stres 🙂 si tehu neboj 😀 😀 😀 😀
@kikaneu važne? no kukaj tak bol včera a dnes už nič? ... aspon že sme včera snažilkovali ...
@spula22 mojka zvladneš ľavou zadnou 😉 🙂 si šikulka
@lucecita @vardzikova povedala som si že budem merať kým neuvidím že sa mi pekne drží, no tá len klesá, tak ma to rozhádzlo, bola som si istá že dnes stúpne a možno je to aj preto že na to stále myslím a čakám že stúpne a obávam sa že nie a psychika graduje asi sa potrebujem prefackať a nejdem už myslieť na tú teplotu ale budem sa len orientovať na testíky lebo tá obava je hrozná vám poviem
moja treba merať presne v rozmedzí pol hodiny ako vraví lucka
@purina12345 mooja, neblázni 🙂 testy sú pozitívne, tak už nemeraj teplotu, iba sa z nej stresuješ a to nie je dobre 🙂
a prosím, mrkni sa mi na graf, čo to mne porobilo tento cyklus...ovu na 20DC? to aký budem mať dlhý cyklus, 33 dní....och, ma porazí 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@purina12345 nestresuj sa...davnejsie som pozerala krivky tehotnych a tam boli tiez rozne tt a boli aj stak tehotne...si tehu a hotovo. kedy ides k dokimu?
@vardzikova nooo 🙂 vraj to tak môže byť 🙂 no, dobre, že ste to vystihli 🙂
@purina12345 tak tak moja nestresuj sa si tehuľka tak neboj .. všetko je v upolnom poriadku možno ako si hovorila aj ta psychika robi svoje... takže v pohodičke,,, a tu teplotu si zajtra začnem meriať v rovnakom čase inak ako daleko treba dať ten teplomer do pipinky? 😅
@kikaneu no aj ja hovorim... ale pre istotu dame aj dnes a potom obden... 😀
@purina12345 to meranie som si zapamätala ako si mi to ty písala a preto tak radím aj našej blondínke @vardzikova
a fakt nestresuj a radšej nemeraj, lebo ťa to len vyvádza z mieri a fazuľka potrebuje kľud.....tááááákže zahoď teplomer do snehu a užívaj si posledný rok vo dvojici...budúci silvester budeš už kojiť a prebalovať.......a neodvrávaj a a poslúchaj ma! lebo prídem a bude no no no 😀 😀 😀
@vardzikova no vidíš 🙂 my sme už ten poisťovací nedali, sme mysleli, že je už po ovu....hrôza
Babulky, tu je moj dnesny graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
a cakam kedy bude ovulka....dufam, ze tento cyklus pride v plnej parade 😠 😠 😠 ale to meranie tt ma nebavi...bojim sa, ze mi zasa tt nestupne ☹
@vardzikova do pipinky? ukradla si môj výraz! som ti to dovolila? meraj v rovnakom čase, nehni sa z postele a daj si ho tak ako sa najviac dá...ani nie hlboko ani nie nehlboko 😀 😀 😀
ďakujem babenky za povzbudenie, ešte že vás mám K dokimu sa chystám 9.1., tak mi kázal že keď mi bude meškať aspoň 10 dní
@kikaneu neviem prečo ti ju tak blbo posunulo, podľa hlienu by ovu mohla byť 18DC lebo keď nastane sucho alebo zhoršený hlien zvyčajne je po ovu, skús namiesto sticky dať dry
@vardzikova dakujem 😀 aj ty to zvladnes neboj a potom ak sa bude datsi chod pekne oddychnut 😉 😉 😉

@vardzikova mhm viem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 mne treba dnes tiez urgentne riadit 😀 poslem chalanov von a poriadim aj ja , lebo aj tu je to ako v tanku 😀 😀 😀