icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
1. jan 2012

@lucecita dufam, ze to je kvoli fazulke 😀 bolo by to supeeer, hned taky krasny zaciatok roka 😉

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka som síce kávičkárka, ale dobrým čajom tiež nepohrdnem 😀 teším sa, že je tu niekto z blízka, s kým mám rovnakú tému 😀 😎

@bubacik5 prepáč - snúbenca, ale to je skoro ako manžel 😀 😀

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 no ja len kvoli bejby hlavne cajik 🙂 a teda ani predtym som nejako kafco nepila 😀 no som zvedava,ci za dva tyzdne najdeme // 😠

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka a koľký si DC? ja som dnes 14 DC a ovulka je zatiaľ rozbehnutá, cítim pravý vaječník ako pred mrchaňou, dúfam, že je to dobré znamenie...... 😕 ozaj a aké je tvoje krstné meno? 😀 ja som Zuzana

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 tesi ma,ja som Veronika 🙂 no ja mam o den viac ako ty,uz 15 DC,podla indicii by som uz ovulku mala mat,mozno aj po,bo uz asi pred dvoma dnami ma akoby tahalo na vajecnikoch,ale dnes si dame este novorocny,aby sme to poistili 😀

lucecita
1. jan 2012

@bubacik5 no ovu bola pred tromi dňami a že by to takto rýchlo fungovalo? 😀 😀 😀 😀 predchvíľkou som zasa naložila záchod a ešte sa k tomu pridalo točenie hlavy....no amen 😠 a už máte dátum svadby či ešte nie? vy ste sa len teraz nedávno zasnúbili, že? ak si dobre pamätám a aj obrovského plyšáka si dostala...

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka no paráááááááááda, vravím, že budeme spolu kočíkovať 😀 držím palčeky, aby to vyšlo 😵 my tiež dnes ideme poistiť, keby dačo 😝 keď všetko beží, ako má - ovulka, hlienik, veľký folikul.... tak dúfam, že to vyjde 😉
keď budeš chcieť dať ten čajík, daj vedieť 😉

purina12345
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a mala by si ísť zajtra ku doktorovi lebo toto vôbec neni dobré ☹

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 tak tak,ked sa zadari uz len tie kociky kupit 😀 ja tiez drzim prsteky,len nech sa nam pekne spoji to co ma a uhniezdi,ved robime vsetko pre to,aby sa zadarilo 😵 zabehnut mozme kedykolvek,no dufam,ze najneskor ked budeme chciet rozobrat nase dve ciarocky 😎

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka tento týždeň bude pracovne zlý, aspoň u nás určite.... ale potom to nejako dáme dokopy 😀

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 no ja zacinam konecne s absolventskou praxou,lebo od skoncenia VS som na UP...tak konecne budem mat aspon aky taky rezim 🙂 potom pisneme a dohodneme sa 😉

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka čo znamená skratka UP? a kde začínaš praxovať? 🙂

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 urad prace...ta interpunkcia robi svoje,keby tam bolo ÚP,tak by ti to isto napadlo 😉 v dome matice slovenskej...uz som rada aj kvoli tomu,aby som aj ja nejake peniaze zarabala,aj ked to bude len zivotne minimum...a moj plan je taky,ze po praxi za 4 mesiace ak budem uz cakat babo,tak by som sa hodila na PN,a potom plynulo na matersku,ked uz si platim dobrovolne nemocenske,tak ho musim vyuzit...a vdaka Mihalovi mam cas na otehotnenie do 10.5. 😀 takze uz bol najvyssi cas sa pustit do snazenia 😠

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka jasné, úrad práce 😀 😀 och ja blondína 😀 tak to ti prajem, aby plány vyšli 😉 ja som študovala VŠ popri práci, bolo to dosť náročné, ale aspoň som už zvyknutá na pracovné zaťaženie 😉 dúfam, že sa ti v práci bude páčiť 😉

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

@purina12345 nemozem ist, cely tyzden mame inventuru ☹ iba ak v stredu, vtedy robi doki do 20:00 ale neviem ako to vyriesim s hygienou

bubacik5
1. jan 2012

@lucecita mozno hej ktovie ako to mas 😉 aj mne bolo poslednou dobou zle...a hlavne na vianoce som mala take motaky, ze som ani z postele nemohla vstat...ale to bolo asi kvoli kramom a nizkemu tlaku. a ano dobre si pametas 😀 plysak je v rodine akysi popularny, vsetci sa s nim chcu fotit a lezia na nom 😀 termin svadby este nemame...zatial len uvazujeme, ci to chceme vobec tento rok. preto si zistujem kolko trvali pripravy, ako sa maju dopredu zajednat veci atd....

bubacik5
1. jan 2012

@fifitko25 to ja len tak zo srandy, ved to je za jedno....snubenec, manzel, muz, chlap .... 😀 stale na tom nic nemeni, ze je aj stak iba moj 😵

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 ale coby,to bolo tou interpunkciou 😉 dakujem,snad sa nam vsetkym co sme tu podari mat vytuzene mimco 😵 viem si predstavit,aj manzel tak studoval a tiez mal toho niekedy plne zuby...a pracujes tu v ZA?

kandee1201
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ach boze to co to 😨

simonkazga
1. jan 2012

Ahojte baby. Štastný nový rok! Naozaj by mohol byť šťastnejší, než ten predošlý. Aj keď ma fertility dnes dosť vytočilo. Až do dnešného rána mi to ukazovalo, že som ovulku mala 25. decembra na 15DC (tak som to rátala aj ja. tak sme sa pod stromčekom snažilkovali o život) a dnes mi vraj podľa nahodených údajov celé prerátali a ovu posunuli na 19DC. Nechápem ☹ ☹ ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/3986b3

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

@kandee1201 no co ti ja viem, akasi som cela pomylena... a aj stresu mam dost... v poslednom case som malatna, na prvy sviatok vianocny okolo 03:00 som odpadla v kupelni, tak aj ja mam vianocny darcek, modrinu nad obocim, dalsiu na nose a tiez na lici... ked sa dari, tak sa dari ☹ 😠

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka áno, pracujeme obaja v ZA... manžel podniká - má vlastnú firmu a ja som klasický zamestnanec na plný úväzok 😀

kandee1201
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak ty len chod k doktorovi moja 😖

fifitko25
1. jan 2012

@simonkazga a aké dlhé cykly mávaš?

@l_e_n_o_c_k_a odpadnúť si mohla aj preto, lebo si slabá z toľkého krvácania.... mám vlastnú skúsenosť, ver mi, choď k dokimu čo najskôr, v tú stredu, keď môžeš, na hygienu teraz nemysli.... to spravíš aj vlhčenými obrúskami - trošku sa poutieraš.... doki pochopí, že keď je problém, tak to inak nejde...... 😒

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 heh,to mate dobre 🙂 aj ja by som chcela byt klasicky zamestnanec na plny uvazok 😀 len ked ma nikto nechce 😖

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka a čo si študovala moja?

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 mam vystudovanu aplikovanu chemiu a aj ked nas skoncilo 8,tak sa o chemikov nejako netrhaju a co som cakala,ze v ZA to bude lepsie,tak zatial nikde neprijimaju...a este ma dojima,ze beru do labakov stredoskolsky vzdelanych,VS vdelani su pre nich drahi...proste lubim Slovensko 😠

kandee1201
1. jan 2012

@vavenecka vsetko je v dnesnej dobe vecsinou po znamosti nie

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

@fifitko25 mavala som tak 4 dnove, a teraz to je uz 12 dni, ano pojdem urcite... je mi do placu 😢

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka fíha, to je zaujímavý odbor.... hm.... dnes je to veľa aj o známostiach, bohužiaľ, Slovensko 😠