Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@simonkazga moja a robila si ovu test? alebo bol hlien?
@vavenecka ahoj možem sa ťa opýtať ty si platíš dobrovolné nemocenské a ako si to myslela tým,že vdaka Mihálovi más čas otehotniet do 10.5.? lebo aj ja si to platim a neviem este ako to bude po novom ked som volala do socialky začiatkom decembra tak mi nikto nevedel povedat ako to bude.
@kandee1201 baby neviem co sa tyka tej menzes ja som mala jeden cyklus brutal silnu, ale len v noci umrela by som od bolesti a kusy, chumace krvy a cez den skoro nic, nikdy som to nekonzultovala z dokim, vlastne raz som volala na pohotovost, opytali sa ma ci som tehu povedala som, ze nie bola som tusim 2 mesiac po laparke povedali, ze je to normal...
@monika707 ahoj...no vtedy budem mat zaplatenych 270 dni poistenia a potom mi zacina plynut 8 mesacna ochranna lehota,kedy musim nastupit na matersku,inak mi vlastne to sporenie prepadne,pokial by som si teda neplatila cely balik...z fora aj surfovanim som to cele pochopila asi takto: tie,ktore este nebudu mat 270 dni zaplatenych do 1.2.2012,tak si ich mozu doplatit,v den 270 dni im bude toto poistenie ukoncene...no a na matersku sa ide myslim v 36.tyzdni takze aby som to stihala,musim otehotniet do toho 10.5. (a teda najlepsie cim skor)...ale zas v marci bude nova vlada a tak co bude,to je vo hviezdach...na socialke tiez teta nevedela,ked som tam bola,toto vsetko mal len z netu,ale malo by to platit
@l_e_n_o_c_k_a prosim ta necakaj utekaj k dokimu na par hodin a vrat sa do prace, mna raz tiez museli vysetrit pocas menzes nic hrozne, len ja som mala vtedy priserne bolesti...
ahojte dievčatá....to čo vám je tak zle? mne po včerajšom žúre chvalabohu nič nie je 🙂 vypila som teda ani nie celú fľašu bieleho vínka, takže úplne pohodový večer a noc sme mali 🙂 merala som ráno aj teplotu, lebo som bola zvedavá a tu je výsledok: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a myslíte, že môže byť taká vysoká tým, že som do merania spala len tri hodiny?
@kikaneu mne nebolo moc okej a to len necely pohar vodky a dzus, zaspala som o 6 vecer a o polnoci som bola uz triezva 😀 😀 😀 😀 😀, a moj si vypil, neako sme boli na striedacku 😀 😀 😀, poto mi len v postielke tresol ako sa namakal pri tej tazkej praci na mimcu 😀 😀 😀 😀 😀 😀, ale tento mesiac som asi okej krita tymi nestastnymi hormonmi, co uz...
babule chcela by som sa vas opytat co je lepsie robit si ovu testy alebo to nechat na nahodu? 🙂
@monika707 juuuj cim viac zacnes po modromkonikovi behat tym skor zistis ze na "nahodu" je to priam zazrak :D ja som tiez vahala ci skusit testy alebo nie, ale kedze citim kedy mam ovu ( co som predtym netusila ze to je ovu) tak som si skusila ten tyzden 3 testy a utvrdila sa v tom... podla mna si len staci trosku viac vsimat svoje telo a zistis ked je ovu (napr pnutie v prsiach, vela hlienu, pichnutie vo vajnickoch alebo tak...)
@monika707 asi ako velmi chcete....
nahoda no neviem, viem, ze aj ovu ma priznaky, napriklad aj vedcia chut na sex a ten hlien, cize, ked velmi poznas svoje telo, a ides do toho nahoda to asi nie je...
a pri ovu testoch a bazalnej teplote merani si myslim, ze ,ked ste relativne zdravy a okej , je dost velka pravdepodobnost po par mesiacoch tehu, niekto dokonca na prvi sup... 😉

@vavenecka nie 🙂 Napíšem ti do IP 😉