Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova pekna linka
@gelinka75 mas pravdu tie policky su na dve veci a ked bude babo tak ono tam bude stale upratovat jak mojej segre
@azzura no ďakujem.....neverím...ale tak len tak pre zábavu som si dávala výklad kariet na fcb...a vyšlo mi láska na rok 2012 bábätko 😀 tak aspoň čosi poteší..... čo si myslíš o tej mojej teplote?...mne sa to nejako nezdá....ja si myslím,že už mám dávno po ovu....ak teda prebehla....hm
hnes som s5, idem len vybrat pradlo z pracky a dat dalsie
Babky co sa nam stalo Nastavala som svetlice pred dom manzel ich podpalil a jedna kotuha vletela susede do okna a tam horela ja som skoro skolabovala suseda zacala kricat ze co sa deje vbehla dnu a uz nevysla (stara dievka byva z 90r mamou namleta pod obraz bozi pani ing) Ocmudilo jej biele plastove okno Ja som ani nespala ma to sralo okolo 8 som sla ku nej ze nech povie ze ci chce peniaze alebo to okno jej mam obiednat okno Ona est po opici zamrmlala ze nema naladu a zaliezla dnu No chapete to?
@mattuliatko30 nikdy nevies 😀 možno sa to stane samo a ty ho len postavis pred hotovu vec. Na meraní teploty je to zle, že sa dozvies o ovulacii až ked je uz po nej. Mala si si robit aj ovu testy. Ono ovulacia pride az po 3 poklesoch od skončenia mrchy, či tak nejak
@azzura no bodaj by to tak bolo.....už by nemohol cúvnuť..... 🙂)) tak uvidím....budem tajne dúfať,že sa to podarí...veď nemôže si dávať pozor večne 😀 tak myslíš,že mi teplota ešte klesne raz?..a až potom to tam vyznačí?
@mattuliatko30 moja, ona na grafe sa vyznaci ked uz budes po ovu. Takze sexikujte každy 2 den. Ja to mam tiéz divne, kedze som nemerala hned po mrche tak teiz neviem, ale ja si robim aj ovu testy a sledujem si hlienik
@gelinka75 ale barovy pult ma pomali tri metre takže .. toho sa nebojim len je to akosi všetko stiesnené na tej vizualizácii 😉 🙂
@mattuliatko30 a ako si dava pozor, pred vyvrcholeni sa vytiahne a kde da svoj material? na brucho? Jedna moja kamoska mi hovorila, že jej kamoska chcela byt tehu, ale ze si on daval pozor a vzdy to urobil na jej brucho. Takže ked skoncil a siel sa osprsit, ona ostala lezat a že si to poutiera, ale ked odisiel vzala to do ruka, zdvyhla nohy a nacpala si to tam, bola prekvamena ako sa jej to tam rozsirilo. A ostala tehu 😀
@azzura tak tak mojka na novy rok sa nerobi nič 😉 🙂 , podľa mna už bude trošku silnejšia aj ked podľa mna ovulku budeš mať až tak na 14-15 den..takže ešte maš v pohode čas ale keksikovať už by ste mohli .. dnes a potom možno aj obden.. pre istotu . Takže včera ste boli na navšteve? Aj ja milujem detičky.. tiež sa s nimi hrám ked sme na návšteve a dospelaci sa rozpravajú 😀 😀 😀 😀
@azzura to sa važne stalo? nemusi sa do teba ani toto.. stači ked si to tam jednoducho povedane vleješ? čožeeee 😒
@vardzikova tak to je fajn, lebo takto z boku to skresluje 🙂
@azzura fakt?...teda....žeby som vyskúšala?...tak ja dúfam,že z tých pár kvapiek Lásky.....by sa to mohlo podariť....ale je to mizivá šanca....že? 😒 ...tak ale veď nechráneným sexom sa to môže podariť..keď si v správny čas na správnom mieste..... 😀 ...ono myslím,že by som s tým problém nemala...keby chcel....neviem...nech vyskúša a uvidí.... 😀 😀
@vardzikova vsak chcem dnes a potom možno až v stredu,ale este uvidim. Bože je to na nervy takto vsetko planovat. Jak by som bola prestatstna keby mi to vyslo a nemusla ist na tie prefuky. Detusiky milujem a tie moje su zlate, hlavne moje baby 😀 : som chcela byt ucitelka alebo doktorka, a som uradnicka 😀
@vardzikova stalo sa 🙂
@mattuliatko30 lepsie ako nic, treba vsetko vyskusat. Uz aj ja som to raz skusila a ked si v strese tak dokazes vsetko, ale ja som bola pred mrchou a nic sa nestalo, chvalabohu, lebo uz s tou osobou nie som. Ale ved v tom to je, že on nechcel
@azzura keď ja tomu moc neverím...myslíš,že by sa to tak dokázalo oplodniť????že si to tam nájde cestu???to by bolo super...nie?...no len teraz vedieť kedy je ovu.....a skúsiť 😀 a čo si myslíš o tých kvapôčkach..myslíš,že v tom čosi bude?...bože veď nemôže celý život si dávať bacha 😀 či???....
@mattuliatko30 ty si poznas manžela 😀 . Za skusenie nic nedas, či??

@mattuliatko30 ahojko, aj teba stastny novy rok a hlavne aby si mm prehovorila na 3 mimčo 😀 . Nie, ešte som nemala ovu, cakam, tento cyklus mam nejaky posunuty