icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu tak to ti verim .. počkaj pridam vizualizaciu kuchyne aby si mala predstavu .. mam tam aj moj vysnivany barovy pult.. jooj už sa nato tešíííím

vardzikova
2. jan 2012

@chorucka aj tebe lasko 😉 🙂

luciok
2. jan 2012

@chorucka Krásny nový rok, vďaka za prianie, dúfajme že sa nám všetkým podarí to, po čom najviac túžime

azzura
2. jan 2012

@gelinka75 😒 dostala si mrchanu, to ma mrzi, kedy ides k dokymu? Ale minule mi purinka rozoberala svoj graf a že kedy oni sexovali a atd, ale zistujem že u kazdej to je ine, ked som kukala grafy tehuliek tak kazda to robila za inych podmienok. Ono to je fakt asi o nahode a stasti

vardzikova
2. jan 2012

@azzura jaaj .. no tak som zvedava či to u teba zabrali tie semienka ked ich papaš na kilá 😀 😀 😀 jasom sa dala momentalne na grepovy džus .. fuj horky je ako šľak ale čo neurobim 😖

azzura
2. jan 2012

@luciok ja som skor mala problem u chlapov s tym že som chuda a furt to riesia a pritom si nemyslim že som chuda tak ako 😀 😀 @vardzikova

luciok
2. jan 2012

@azzura
@delideli
@zabka88
@kikaneu
@vardzikova
@chorucka
@gelinka75
Krásny deň dievčatá, krátia sa mi chvíle voľna, idem robiť babysitting na pár hodín. AHOJTE 🙂

azzura
2. jan 2012

@vardzikova super, že konecne dosla maca. Aj my sa chystame kuknut to video. Ten moj je doma, ale pracuje na PC a ja v spalni si pisem s vami 😀 .

gelinka75
2. jan 2012

@vardzikova pekna kuchyna, zrusila by som tie rohove policky dole co su, absolutne nevyuzijes a sada tam iba prach, mam take u seba a v novej kuchyni nic take nechcem mat :D radsej si tam dam zavretu skrinku 😉

vardzikova
2. jan 2012

@chorucka
@azzura
@gelinka
@purina12345
@delideli
@luciok
@bubacik
@lucecita baby ja svojmu telu už prestavam rozumieť.. bola som teraz na vc a mam taky hnedši vytok či čo to je .. joooj bože

vardzikova
2. jan 2012

@azzura jaaa ja niesom chuda teraz som pribrala 😖

azzura
2. jan 2012

@luciok paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a pozdravuj deticky 😉

vardzikova
2. jan 2012

@azzura tak ty maš super program teda .. a variť mojka nič? 😀 😀 😀 a ty neobjednavaš macu? ci pockaj my sme sa dohodli že ti ju potom posuniem 😀

chorucka
2. jan 2012

Babky potrebujem poradit Manzel ma 5.1 spermiogarm lenze ja mam na testiku uz // neviem ci kaslat na spermiogram alebo co

azzura
2. jan 2012

@chorucka ahooj, aj tebe prajeme to iste. Ozaj snazili ste sa poctivo na silvestra 😝 😝

azzura
2. jan 2012

@vardzikova krasna kuchyna

vardzikova
2. jan 2012

@gelinka75 možno maš mojka pravdu .. ale ja milujem sošky a take čačky mačky viem že nato sada prach ale aj tak to milujem 😉 🙂

gelinka75
2. jan 2012

@chorucka gratulujem 🙂 vy uz asi spermio nebudete potrebovat 😀 😀

azzura
2. jan 2012

@vardzikova varit nic, treba dojest zbytky zo vcera a este aj kapusta ostala. Zajtra sa bude varit. Akurat len periem 😀 😀

gelinka75
2. jan 2012

@vardzikova aj ja mam rada sosky, ale ten prach ma tam stve a zas kazdy priestor v kuchyni je dobry, lebo mam tolko veci uz teraz, ze nemam to kam davat 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@azzura dakujem mojka 😉

chorucka
2. jan 2012

@azzura no kedze mi lekar povedal ze uz mam kexikovat tak ano ale ovu test mi ukazal az dnes rano 2 krasnucke // Zajtra idem este na folikulometriu Na takej jednej stranke som citala ze je dobre uz 3dni pred ovu kexikovat www.urology.sk/nase-sluzby/spermiogram/

vardzikova
2. jan 2012

@azzura tak ty maš dnes den fakt že uplne pohodovy.. pohodička ako ma byť 😀

vardzikova
2. jan 2012

@gelinka75 no vidiš 😉 🙂 dlho mi trvalo kym som si vybrala kuchynu ktora by sa mi pačila lebo všetky maš ja tomu hovorim na jedno kopyto

gelinka75
2. jan 2012

@vardzikova a este by som premyslela miesto kde budes stat a napr. krajat veci, lebo tam mas miesto mozno len pri tom barovom pulte a tam sa ti otvara skrinka akurat..ale to su len detaily, prepac ak ta moje napady otravuju, ale inak je naozaj krasna 😀

azzura
2. jan 2012

@chorucka ja som vcera mala II ale ta testovacia bola slabsia, tak dufam ze dnes budu rovnake. Sexikovali sme po privitani noveho roku 😀 . Ale dolezite je co ti povedal doky, lebo on videl ked ta kukal ze ako to je u teba v tele. Som zvedava co ti zajtra povie, potom daj vedie.

chorucka
2. jan 2012

@gelinka75 no to by ma potesilo 😀 ale ako sa poznam tak z toho zase nic nebude Normalne idem asi zavolat nech ten spermiogram preobiednaju teraz ked mam tu ovu musim spermosky vyuzit

mattuliatko30
2. jan 2012

@azzura ajoj....šťastný Nový rok želááám..... 🙂)) ako pokračuješ?....ovu si už mala? ja a môj graf je biedny...http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e stále rovnako..a nič mi tam ešte nevyznačilo :(

chorucka
2. jan 2012

@azzura ja som nikdy nekexikovala pred ovu ale tento cyklus som zacala nech su spermosky hned tam pre istotu Pozrela som si ukazku spermiogramu sak tie spermosky chodia na kazdu stranu ako potom mozu najst to vajko?

azzura
2. jan 2012

@vardzikova 😝 si potrebujem oddychnut. Vcera som chcela prat ale mama mi povedalaže na nový rok sa nic take nerobi 😀 . O 14 si spravim ovu test a som zvedava co tam bude, este som od vcera nic nepila. Vcera sme boli u brachu a aboli tam aj rodicia aj druhy brat s rodinou, dospeli kecali a ja som sa ako vzdy hrala s detmi 😀